Notatnik śmierci

Death Note
2006 - 2007
8,3 86 tys. ocen
8,3 10 1 86304
7,2 11 krytyków
Notatnik śmierci
powrót do forum serialu Notatnik śmierci

wciąga od pierwszego odcinka tak samo mocno jak Notatnik Śmierci?

(no może oprócz shingeki no kyojin i CG)

ocenił(a) serial na 10
Brazyliszek

Trudno znaleźć coś jak DN, ale mnie jeszcze mocno wciągnęło:
Mirai Nikki ( taki psychiczny) ,
Fullmetal Alchemist: Brotherhood ( jedno z moich ulubionych, 50 odc obejrzałam w 3 dni jakoś ) ,
Baccano ( początki mogą być trudne bo dużo postaci i zagmatwane ale potem wszystko się tak zajebiaszczo układa , bardzo orginalne)
Bleach ( mnie wciągnął, ale to tasiemiec , więc tylko dla osób którym nie przeszkadza duża liczba odcinków)
Phantom: Notameno genei no ( dawno je oglądałam, i było to jedno z moich pierwszych anime ale wtedy mnie przee wciągnęło i to od pierwszego odcinka )

Cóż na razie mi nic więcej nie przychodzi do głowy .

Brazyliszek

Bez wątpienia Naruto

ocenił(a) serial na 10
Brazyliszek

Jest to bodajże najpopularniejsze anime, jakie istnieje, toteż właśnie tutaj umieszczam tego linka. Być może pomoże nie tylko tobie, ale również i innym.

O czym mowa? O polskiej stronie internetowej tematyki mangi i anime: tanuki. Znajduje się tam doskonała wyszukiwarka, umożliwiająca całkiem dokładnie sprecyzować nasze upodobania. Szkoda tylko, że nie ma opcji: "Nie będące czymś tam".
http://anime.tanuki.pl/strony/szukaj

Ketosz

Tanuki to ścierwo.

ocenił(a) serial na 10
karolhamann

Co poniektórzy recenzenci może i tak, ale mimo wszystko wygodna wyszukiwarka wieści o tym, że jakieś anime w ogóle istnieje. O ile się nie mylę, dałem linka do wyszukiwarki, a nie strony głównej.

ocenił(a) serial na 9
Brazyliszek

Jest jedno które na 100% Cie nie zawiedzie jeśli cenisz sobie, dość realistyczne, nieco mroczne anime które zmusza czasem do przemyśleń to "Monster"

ocenił(a) serial na 9
PabloPicasso

Mój numer jeden to "Jigoku Shoujo", trzy serie obejrzane w 4 dni:P
Ubolewam tylko nad tym, że jak na razie manga nie wyszła w Polsce.

ocenił(a) serial na 10
Brazyliszek

mnie niemiłosiernie wciągnął Rainbow: Nishakubou no shichinin

ocenił(a) serial na 9
kuler144

Prawda Rainbow też świetny, wręcz wyjątkowy, niesamowicie ogląda się też Higurashi no naku koro ni . Znacie coś jeszcze w miarę realnie nakręconego?