Notatnik śmierci

Death Note
2006 - 2007
8,3 86 tys. ocen
8,3 10 1 86304
7,2 11 krytyków
Notatnik śmierci
powrót do forum serialu Notatnik śmierci

eh

ocenił(a) serial na 10

końcówkę bym zmienił i stworzyłbym przynajmniej jeszcze jedną serię, ogólnie to nawet do tego końca by się dało stworzyć kolejną serię.
10/10

Raiton

...... Ja bym zmienił końcówke ale 1 sezonu i już wtedy zakończyłbym serie. 2 sezon niepotrzebnie przedłuża i nie jest bliski poziomu jedynki. Ogólnie serial powinien być 10/10 ale za drugi sezon 9/10, chociaż jakbym miał ocenić osobno drugi sezon dałbym z 5/10.

ocenił(a) serial na 9
pacho15

Ja również z wielką chęcią zmieniłabym zakończenie. Chociaż przyznam że za równo przy śmierci L jak i Lighta łzy popłynęły mi do oczu... Jednakże jest to jeden z lepszych czy nie najlepszych seriali jaki w życiu oglądałam. Pozdrawiam i polecam

ocenił(a) serial na 10
Theirn

jaki serial ? Ty w ogóle odróżniasz anime od seriali ?
Pewnie dla cb Pierwsza miłość to anime

ocenił(a) serial na 8
Raiton

Żałosne. Skoro jest to w rankingu seraili, to oznacza, że jest to również na swój sposób serial. Możę nie wszyscy są takimi fajnami anime, jak Ty, co ma na swoim koncie ponad 100 anime.

ocenił(a) serial na 10
Raiton

Mi koniec pasuje śmierć frajerom xD
Ale L bym zachował od śmierci

ocenił(a) serial na 8
Felek4777

Moim zdaniem L i Lajt powinni razem walczyć do końca. Rzygać mi się chce jak sobie pomyśle o M i N. Jeszcze te ich cechy szczególne. Po cholera oni ich dodawali? L był wyjątkowy na swój sposób i tak powinno zostać do końca,.

ocenił(a) serial na 10
Dawar

dokładnie... Near to tania podróba L chociaż mello też jest dobry xD