końcówkę bym zmienił i stworzyłbym przynajmniej jeszcze jedną serię, ogólnie to nawet do tego końca by się dało stworzyć kolejną serię.
10/10
...... Ja bym zmienił końcówke ale 1 sezonu i już wtedy zakończyłbym serie. 2 sezon niepotrzebnie przedłuża i nie jest bliski poziomu jedynki. Ogólnie serial powinien być 10/10 ale za drugi sezon 9/10, chociaż jakbym miał ocenić osobno drugi sezon dałbym z 5/10.
Ja również z wielką chęcią zmieniłabym zakończenie. Chociaż przyznam że za równo przy śmierci L jak i Lighta łzy popłynęły mi do oczu... Jednakże jest to jeden z lepszych czy nie najlepszych seriali jaki w życiu oglądałam. Pozdrawiam i polecam
jaki serial ? Ty w ogóle odróżniasz anime od seriali ?
Pewnie dla cb Pierwsza miłość to anime
Żałosne. Skoro jest to w rankingu seraili, to oznacza, że jest to również na swój sposób serial. Możę nie wszyscy są takimi fajnami anime, jak Ty, co ma na swoim koncie ponad 100 anime.
Moim zdaniem L i Lajt powinni razem walczyć do końca. Rzygać mi się chce jak sobie pomyśle o M i N. Jeszcze te ich cechy szczególne. Po cholera oni ich dodawali? L był wyjątkowy na swój sposób i tak powinno zostać do końca,.