O mnie się nie martw
powrót do forum 5 sezonu

SEZON 5.....

ocenił(a) serial na 8

http://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/tvp2-pokaze-piata-serie-serialu-o-mnie-sie- nie-martw_2

ocenił(a) serial na 10

Naprawdę super filmik :) . Pierwszy raz jest taka cisza nic żadnych informacji no ale to może i lepiej będzie większe zaskoczenie.Teraz to nie mogę się doczekać zwiastun to będzie taki ,,skrawek'' 1 odc :D

ocenił(a) serial na 10

Dziewczyny jest zwiastun !!!!!!! aaaaaaa tak tak będzie ślub igmy <3

użytkownik usunięty
omsnm504

Ooooooo matkooooo kochana droga :D
Teraz tylko siedziec przed telewizorem!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

Noooo i będzie jeszcze 2 września tylko 22 dni i nasz kochany serial jest mi tak gorąco z tych emocji teraz to tylko w tv trzeba zobaczyć <3 Moje życie stało się piękniejsze :)

ocenił(a) serial na 8
omsnm504

To jest chyba zwiastun 1-szego odcinka 5 serii. Ja wywnioskowałam z niego, że to nie jest ślub Igmy. Poza tym w samochodzie Marcin mówi do Igi: "mówiłaś, że ze ślubem nie musimy się spieszyć" co odczytałam, że Iga nie jest w ciąży. Ciekawa jestem jak Inni to odczytają?

zdybelkrystyna

Zwiastunu jeszcze nie dane mi było obejrzeć, ale uważam, że kolejny raz nas podpuszczają ;))) Przy okazji, bardzo dziękuję autorom filmików o IgMie, dzięki którym udaje mi się przetrwać tę strasznie długą pauzę między sezonami:)))

ocenił(a) serial na 5
emka98

Zwiastun jest na grupie na fb jakby ktoś chciał obejrzeć ;) Szybko dodali niespodziewałam się. Emocje coraz większe jeszcze 22 dni. Nie mogę się już doczekać ;))))

ocenił(a) serial na 6
zdybelkrystyna

Nareszcie jest zwiastun:) Też oglądnęłam na fb - stronka fanów serialu OMSN. Dyskusje czas zacząć! Też mi się wydaje, że chodzi o inny ślub - na moje oko to może być ślub Ewelinki i Jacka - panna młoda raczej pełniejszej figury, a Jacek podobnie jak Krzysiek w białej koszuli... Zobaczymy. Co do wyglądu Igi i Marcina, to za mało zdjęć, żeby ocenić. Asia ma dłuższe włosy i wydaje się że zeszczuplała - to chyba po Pitbullu. Moim zdaniem ładnie i dziewczęco wygląda. Krzysiek u prokuratora w sprawie gwałtu. Trochę mnie zaskoczył pocałunek z Martą - przyjacielski czy coś więcej? Mnie też ciekawość zżera, co będzie dalej - już niedługo:)

użytkownik usunięty
Pean_Ka

Ta nowa postać mnie zaintrygowała :D Chyba to bedzie jakis nowy mecenas. Może on bedzie powodem zazdrości Kaszuby. Wydaje mi się że to bedzie taki cwaniaczek co to nie on :P
Taki stary Marcin z pierwszych sezonów xD

ocenił(a) serial na 5

Dobrze by było gdyby podniósł Marcinowi trochę ciśnienie. Niech się Kaszuba trochę postara o Igę, bo w ostatnim czasie ją zaniedbał :P

ocenił(a) serial na 10
Lenka06fw

Zwiastun jest także na fb TVP2:)))

ocenił(a) serial na 9
Anula_663

Obejrzane kilka razy,więc można coś napisać.Nie wydaje Wam się,że Marcin ciągle gra tą samą miną? No nie wiem,ale ona tak bardzo kojarzy mi się z 4 sezonem,więc od razu dopisuję jakieś problemy. Jak dla mnie fryzura Igi jak najbardziej na plus,dodaje jej takiego dziewczęcego uroku.Nowy mecenas,widać od razu,że zadziora i cwaniaczek,ale to fajnie.Serialowi przyda się powiew świeżości,mam nadzieję,że nie zamiesza między IgMą,ale delikatne adorowanie Igi i wzbudzenie zazdrości u Marcina,jak najbardziej wskazane.W sumie odniosłam też wrażenie,że Marcin go zna,ale to może tylko mylne odczucie.
Ten ślub to na 99% Ewelinki i Jacka,sylwetka do niej pasuje i Jacek tak odświętnie ubrany w scenie z Krzyśkiem.
Zdjęcie tej kobiety,które przeglądają,to chyba postać grana przez Zuzannę Grabowską? Coś mi się wydaje,że ona pozytywną postacią nie będzie,no ale zobaczymy.
Jestem fanką sceny,w której Iga i Marta przytulają się do Marcina XD
22 dni,odliczanie czas zacząć!

Dusska_777

Jeszcze tylko 21 dni i się zacznie wszystko od nowa. Mam podobne skojarzenia co do nowego mecenasa. On podniesie ciśnienie Marcinowi i chyba nie tylko jemu.
A ta postać grana przez Z. Grabowska to pewnie ta klientka, która oskarżyła Krzyśka i myślę, że między nimi coś tam wybuchnie po czasie. Już się przyzwyczaiłam, że w tym serialu najlepiej układa się między tymi, którzy na początku za sobą nie przepadają. Ten nowy mecenas, to chyba jednak będzie do Marty startował, gdy zrozumie, że Iga i Marcin to jednak nierozerwalny duet.
Szkoda, że Iga i Marcin gdy są razem są tacy smutni, ale może to wspólne przytulanie się z Martą to coś zmieni.

ocenił(a) serial na 10
Anula_663

Poszatkowany ten zwiastun, ale myślę tak jak emka98, podpuszczają nas. Coś tu jest nie tak i zastanawia mnie końcówka zwiastunu. Marcin (bez krawata) i ten nowy adwokat, ten uśmiech to pozory, czy teraz Marcin będzie miał konkurenta nie tylko w kancelarii.
Słowa Marcina, "mówiłaś, że ze ślubem nie musimy się śpieszyć", to nie oznacza, że Iga nie jest w ciąży, tylko może nie chce w ciąży brać ślubu. Bardziej zastanawiające były słowa Igi( nie rozumiem co Iga mówi zupełnie na początku), ale to chyba dotyczy tej sceny przytulania z Martą. Czyżby znów Marta dowiedziała się "niechcący", że Iga jest w ciąży, bo Iga raczej z takią pretensją w głosie wypowiada te słowa"to żałujesz?" A może Laura odeszła, a na jej miejsce przyszedł nowy, młody adwokat i właśnie tego dotyczyły słowa Igi?
Bukiecik w ręku Igi, może dostała go od nowego mecenasa, dlatego taka zadowolona?

ocenił(a) serial na 9
Infiniti9

To brzmi jak "No a co, żałujesz?". Wiadomo,wykroili najbardziej zagadkowe fragmenty,a teraz to my musimy główkować. W tej scenie,gdzie przytulają się do Marcina nie mają zbyt wesołych min,raczej zatroskane,wiem może coś się zdarzyło...

ocenił(a) serial na 9
Dusska_777

Chociaż teraz tak sobie pomyślałam,że może chodzi o Krzyśka? Marcin je pociesza i uspokaja. Jak dla mnie Marta wygląda na bardzo przejętą.

ocenił(a) serial na 10
Dusska_777

Może Iga powiedziała Marcinowi, że nie jest w ciąży, stąd to pytanie, bo oboje jacyś smutni podczas tej rozmowy.

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Na telemagazyn są nowe zdjęcia omsnm :) ... 17 dni <3

ocenił(a) serial na 10
omsnm504

Dzięki:) Ale czyj to ślub?

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

chyba ewelinki i jacka :)

ocenił(a) serial na 10
omsnm504

Ale Ewelinka nie lubiła Igi i Marcina, a oni są na ślubie. Chyba, że to jakaś inna uroczystość.

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

Te 17 dni będą się dłużyć nie mogę się doczekać omsnm i potem 2 odcinek :)

ocenił(a) serial na 10
omsnm504

Te 17 dni to męka, ale 2 odc. od razu to znów taka radość, że już sama nie wiem co robić.

ocenił(a) serial na 10
Infiniti9

No dokładnie te 17 dni to będzie jak miesiąc a w ogóle jak będzie ostatni tydzień :)

Stenia21

Jeszcze raz obejrzałam zwiastun i mam pytanie. Czy ta kobieta która całuje Krzyśka pod koniec zwiastunu, ona jest naga pod kołdrą? Ona ma gołe plecy i to chyba nie jest Marta jak myślałam, bo ten koczek jest trochę mniejszy i włosy ma jaśniejsze niż Marta. Pocałwwała Krzyśka jakby zrobił coś szczególnego dla niej, czyżby też jej bańki stawiał, albo zakupy zrobił?

ocenił(a) serial na 9
Pralinka_fw

Jak dla mnie to Marta. Wydaje mi się,że ma sukienkę z odkrytymi plecami.

ocenił(a) serial na 10
Dusska_777

Według mnie to Marta zakładająca sukienkę:)

Stenia21

W KurierzeTV jest artykuł o 5 sezonie OMSNM :)

Najważniejsze sprawy: czy Iga będzie w ciązy - dalej nie wiadomo, ale zadają pytanie, co będzie pierwsze? ślub czy dziecko? Iga i Marcin będą bronić Krzyśka, który zrobi wszystko by Marta uwierzyła w jego niewinność. Pojawia się nowy bohater - mecenas Paweł Radecki, wieczny singiel i imprezowicz, który w życie imprezowe wkręci Marcina, poza tym zjawi się Lucyna - matka Igi (zagra ją Agnieszka Pilaszewska), która za wszelką cenę będzie chciała wydać Panią Irenkę za mąż. Iga wpadnie na pomysł by organizować bezpłatne porady prawne co tydzień - Zarzycki się zgodzi i podłapie pomysł, Łukasz również.

on_mile

a i tą kobietę, która oskarżyła Krzyśka o gwałt będzie grała żona Pawła Domagały - Zuzanna Grabowska :)

użytkownik usunięty
on_mile

Pojawia sie Paweł kopia Marcina. Podoba mi sie ten pomysl ale co to ma znaczyć "który w życie imprezowe wkręci Marcina" czy to oznacza powrót Marcina do korzeni? Pojawia mam Igi, aktorka który z wyglądu przypomina mi Igę za kilka lat. A tak poza tym podoba mi się scenariusz nowego sezonu, brak jak na razie jakiś wielkich dramatów w stylu "babka z dzieckiem". Czyżby piąty sezon wrócił w końcu do "korzeni" czyli 1 i 2 sezonu gdzie bedzie wiecej komediowosci niż dramatyzmu bo jak na tą chwile już mam dosyc dramatow w tym serialu. Przez brak spoilerów jest co raz bardziej ciekawa tego sezonu, naprawde! :D
Najbardziej mnie ciekawi co z Marcinem, naprawde Pawełek wkreci go w imprezki? Będą jaja xD Chciałyśmy starego to mamy hahahahah xD

użytkownik usunięty

Albo zrobiłaś literówka i powinno być "wkręcił"? :P

użytkownik usunięty

Albo zrobilas literowke i powinno byc "wkrecil"? :P

Cytuję: 'Jego pojawienie się nie wrózy nic dobrego dla związku Igi i Marcina, ponieważ zagorzał singiel wciągnie Kaszubę w wir szalonych imprez.' :D

użytkownik usunięty
on_mile

O matko :O Ale jaja xD

ocenił(a) serial na 5
on_mile

No no zapowiada się ciekawie. Powrót ,,starego Kaszuby" nie wiem czy to dobrze czy nie. Z jednej strony tak a z drugiej nie :D Fajnie czuję się taki powiew świeżości. Mam nadzieję że jest to trochę wyolbrzymione i że w związku IgMy znowu nic się nie popsuje ;))

ocenił(a) serial na 5
on_mile

No no zapowiada się ciekawie. Powrót ,,starego Kaszuby" nie wiem czy to dobrze czy nie. Z jednej strony tak a z drugiej nie :D Fajnie czuję się taki powiew świeżości. Mam nadzieję że jest to trochę wyolbrzymione i że w związku IgMy znowu nic się nie popsuje ;))

ocenił(a) serial na 5
on_mile

ocenił(a) serial na 5
Lenka06fw

Sorki za to Internet mi wariuje :))

ocenił(a) serial na 9
Lenka06fw

Fajne,że znowu można będzie pooglądać trochę "starego Marcina".Wydaje mi się jednak,że sprawa z tym całkowitym powrotem do życia imprezowicza jest mocno przesadzona,nawet jeżeli będzie chodził do jakiegoś klubu,czy gdziekolwiek,to na pewno nie będzie obracał panienek na lewo i prawo,jak robił to wcześniej.Teraz ma wszystko,a wtedy wiadomo,co było sensem jego życia. Za bardzo kocha i szanuje Igę,docenia to co ma,więc nie wydaje mi się żeby chciał to wszystko stracić ot tak,to raczej już nie w jego stylu,nie na tym etapie życia,na którym teraz się znajduje.

ocenił(a) serial na 9
Lenka06fw

Fajne,że znowu można będzie pooglądać trochę "starego Marcina".Wydaje mi się jednak,że sprawa z tym całkowitym powrotem do życia imprezowicza jest mocno przesadzona,nawet jeżeli będzie chodził do jakiegoś klubu,czy gdziekolwiek,to na pewno nie będzie obracał panienek na lewo i prawo,jak robił to wcześniej.Teraz ma wszystko,a wtedy wiadomo,co było sensem jego życia. Za bardzo kocha i szanuje Igę,docenia to co ma,więc nie wydaje mi się żeby chciał to wszystko stracić ot tak,to raczej już nie w jego stylu,nie na tym etapie życia,na którym teraz się znajduje.

ocenił(a) serial na 5
Dusska_777

Tak masz rację ;) Pewnie trochę to podkoloryzowali w tej gazecie ;)) Tylko nie chciałabym zeby w 5 serii scenerzystki wymyslały po protu jakies na sile problemy miedzy nimi typu . Kinga. Miejmy nadzieje ze to jest troche wszystko na wyrost. Aczkolwiek ucieszylabym sie gdyby wrocil Marcin z 1 sezonu bo brakuje mi jego usmiechu,blyskotliwosci i tych zartow. W 4 serii byl jakis przymulony i za powazny az czasami :D

ocenił(a) serial na 9
Lenka06fw

I żeby wrócił ten jego błysk w oku,kiedy patrzy na Igę :D

ocenił(a) serial na 10
Dusska_777

W gazecie kurier tv zdjęcie igmy z nad Wisły :) <3

ocenił(a) serial na 5
omsnm504

<3 16 DNI ;))))

użytkownik usunięty
omsnm504

Widziałam! Cóż moge powiedziec... Dawac mi ten sezon natychmiast! :D

I mi też dawać piąty sezon natychmiast bo czuję, że mi zaczynają zwoje mózgowe trzeszczeć;P

Lenka06fw

Mnie bardziej ciekawi czy scenariusz pójdzie utartym torem. To znaczy pierwsze kilka odcinków hepi, następne help bo wirusy i ostatnie minuty 13 odcinka miodzik. Oczywiście cos w serialu musi się dziać. Jedno z pytań z jakiego powodu przyjedzie do Warszawy matka Igi i co ten przyjazd przyniesie?

ocenił(a) serial na 5
acomitam46

Tak to jest bardzo ważna kwestia również interesująca dla mnie. Coś siędziać musi ale żeby serial był ciekawy i fajnie się go oglądało to nie trzeba wymyślać coraz to nowych przeszkód między I&M. No ale znamy scenarzystki i nie można spodziewać się że przez całe 13 odc. wszystko będzie szło jak po maśle. Miejmy nadzieję że nie będzie jednak tak dramatycznie jak w poprzednich sezonach. Tylko żeby to nie była kolejna ucieczka z domu :P

acomitam46

Przyznam, że dla mnie nie było miodu w ostatnich minutach ani 1, ani 3, ani 4 serii. Chyba, że sztuczny. Oczekuję prawdziwego miodu, jak w końcówce 2 sezonu:)))))

ocenił(a) serial na 8
emka98

Ale się uśmiałam "chyba, że sztuczny. Nic dodac nic ująć. Super podsumowanie!