http://m.wirtualnemedia.pl/m/artykul/tvp2-pokaze-piata-serie-serialu-o-mnie-sie- nie-martw_2
Tacy szczęśliwi kocham ich <3 <3 Dawać mi już 2 września nie wytrzymuje już.. :D
Takie newsy to lubie ;))) Od rana mam już dobry humor. Oby to ich szczęście trwało jak najdłużej. Jednak obawiam się że to jednak może być sen :\
Jeżeli to piękne zdjęcie okazało by się snem Igi, to powiem scenarzystki mają sadystyczne skłonnosci.
Też prawda. Jest jeszcze takie zdj. Igi, Marcina i Krzyśka i chodzi mi o to, że IgMa jest na tym zdj. tak samo ubrana jak nad Wisła ( zdj. Marcin trzyma głowę Igi w dłoniach) . Wiec ta scena to chyba nie sen Igi.
Wiedziałam,że będzie miodek!!! Zaledwie dwa zdjęcia naszej ukochanaj pary i zaraz świat zrobił się piękniejszy:)
Kupiłam ŚS i kupię każdą gazetę w której takie cudowne sceny będą, na takie cuda nie szkoda ani złotówki. Nieważne które zdjęcie to sen Igi skoro jej się śnią takie rzeczy to musi być śzczęśliwa. Nie sądzę też, że Iga taka szczęśliwa będzie tylko w swoich snach!!!
Zarażasz mnie swoim optymizmem ;)) Uwielbiam czytać Twoje komentarze ;) Ja sobie to zdj. z tej gazety wyciełam i powiesiłam nad łóżkiem, żeby widzieć je codziennie zaraz po przebudzeniu ;))) Wiem odwala mi ale czego się nie robi dla naszego serialu ;)))
Też kupiłam ŚS i zanim dotarłam do kasy, to sobie popatrzyłam, a co!:))) Potem szybciutko cały artykuł przeczytałam, ale dla pewnosci przeleciałam dalej a tam na 47str. jest streszczenie 1odc. 5 serii. Oczywiście z tej radości czytam od samej góry i się zastanawiam jaka Elka i jaki Tomek??? To srteszczenie Singielki!!!! OMG co ten serial ze mną robi, wszędzie widzę OMSNM:)))
Pralinka pisz dalej, zarażasz optymizmem, oby to trwało do końca serii.
Dokładnie! Mam nadzieję,że jednak nam tego nie zrobią i będziemy mogły cieszyć się cudowną sceną.
Jak patrzę na to zdjęcie,to nie mogę przestać się do niego uśmiechać,jest takie cudowne!
W ogóle ten artykuł jakoś mnie tak uspokoił. Oby do 2ego :D
I to jest kolejne potwierdzenie na to jaki ten serial jest niesamowity i wyjątkowy ;)). Oj tak, emocje są ogromne chwilami to sięgają zenitu ;))) Fajnie, że u Ciebie cała rodzina jest tak zaangażowana w ten serial. U mnie jest podobnie. Ilekroć w piątek jestem u rodziców, to wszyscy razem zasiadamy przed telewizorem i oglądamy OMSNM :)
Zgadzam się z Tobą, ile ładnych scen, szczególnie w 4 serii, które były w internecie nie pokazano w serialu i to jest naprawdę denerwujące. Dlatego, aż tak bardzo tym zdjęciem się nie podniecam, bo możemy tej scenki też nie zobaczyć. Uważam tak jak Ty, że należaloby popatrzeć na ten serial z przymrużeniem oka i za bardzo się nie wczuwać, bo potem jest rozczarowanie. Staram się to robić, ale jak na razie mi nie wychodzi, ale myślę, że to jedyne wyjście.
Dzisiaj w wiadomościach wyczytałam, że nie będzie kontynuacji serialu "Dziewczyny ze Lwowa". Serialmiał podobno ponad 3,5 mln widzów i zdobył 2 miejsce w telekamerach w tym roku.
Piszę to dlatego, że nasz serial, który ogląda 1,8 mln widzów może nie mieć już następnych sezonów /oprócz 5 oczywiście, który jest produkowany/. W tej sytuacji módlmy się, aby ta 5 seria została fajnie zakończona dla naszej pary /dobrze, aby ślub zwieńczył 5 sezon, bo może nie być dalszego ciągu, a my zostaniemy smutne i rozgoryczone.
Jeżeli 5 seria ma byc ostatnią to musi mieć ona jakies sensowne zakonczenie. Na slub IgMy czekamy juz od dawna, wiec chyba scenarzystki by nam tego nie zrobily :\ A co tego serialu to ja wyczytalam tylko ze nowa seria nie bedzie realizowana w tym roku, ale czy wgl? Tego nie wiem.
Po 2 sezonie liczba widzów wynosiła 1,7 mln ale i tak powstał 3 sezon ktory mial 2 mln widzów wiec o to sie narazie nie martwie:D
jest 1 odc 5 serii na vod dziwne że dali .. Ja wytrzymam i nie będę oglądać :D
Damy radę,damy radę,wytrzymamy :) Ale jak sobie myślę,że on tam jest...już nawet włączyłam i przeszły reklamy,i nagle zobaczyłam Kinge,to od razu wyłączyłam XDD
No ale wtedy w piątek będzie więcej emocji motyle w brzuchu . I to jak korci ale nie ... hah tak jest czekasz czekasz i masz przed możesz włączyć ale no wolisz poczekać na 2 września .. :D Dawać mi tu 2 września :)
Biore kabel hdmi podłączam do telewizora laptopa i na 45 mnut sie wyłączam. Moja silna wola totalnie opadła a ja sobie nie bede odbierala przyjemnosci z oglądania :D
Ja nawet nie próbowałam się powstrzymywać,bo i tak bym nie dała rady. Właśnie skończyłam oglądać ;))
Spróbuje pisac bez spoilerów bo może ma ktos silniejszą wole ode mnie i bedzie czekał do 2 września xD
Pierwszy odcinek nowego sezonu obejrzany. I? I jest super!!!
To był dopiero powiew pierwszego sezonu. Bardzo dobrze, że nie podawali żadnych spoilerów a nic tym podobnym.
Po pierwsze powrót Igi Małeckiej! Ale tej prawdziwej, która ma pazur która wie jak pomóc, rozmieszy. Po drugie Krzysiek i jego społka razem z panią Irenką, zaskoczyli mnie mega pozytywnie smiałam sie jak głupia po niektórych scenach xD
Powrót Zarzyckiego!
No i mamy nowego mecenasa, który jak narazie jest dla mnie jedną z najlepszych nowych postaci jakie pojawiły sie w tym serialu.
Został nam Kaszuba Marcin ale aby opisywać wszystko i o wszyskich musiałabym opisac cały odcinek a jak pisałam bez spoilerów a wiec jesli nie macie nic przeciwko to dajdzie znać, pozniej jak obejrze ponownie odcinek to napisze swoje zdanie ale tak porządnie a nie tak po łepkach :D
Dodam tylko do Twego komentarza, że Iga wygląda pięknie jak
jeszcze w żadnej serii!!!!!
Ile emocji! Przez prawie cały odcinek uśmiechałam się sama do siebie jak głupia,tak za nimi tęskniłam i tak się cieszę. Iga cudowna,wiem,że to dopiero pierwszy odcinek,ale już teraz się zapowiada,że wrócą do nas akcje w stylu Iga Małecka. Nowy mecenas...jest intrygujący,to trzeba mu przyznać,jego stylówa XDD I jest o wiele bardziej bezwzględny niż Marcin na początku. Uśmiałam się na jego wspólnej scenie z Marcinem w tym "barze",ale to trzeba zobaczyć,żadne słowa tego nie opiszą.
To kiedy kolejny odcinek? :D
Aaa i spojrzenia Marcina na Igę,znow dostrzegłam te iskierki,których tak dawno nie widziałam.
I mi się jeszcze wydaje ze ten nowy to będzie do Igi zarywał, momentami bardzo intensywnie się w nią wpatrywał ;d cóż nie miałabym nic przeciwko temu gdyby Marcin był zazdrosny i wogole ;)
madziula_19_fw też mam takie wrażenie i szczerze bardzo mi się to podoba. Marcin zorientuje się że musi bardziej zabiegać o względy swojej narzeczonej, bo ktoś inny może ją mu zabrać sprzed nosa.
Zgadzam się Iga wygladała po prostu pięknie młodo i naturalnie, te rozwiane włosy i uśmiech, aż oczu od niej nie można oderwać. Marcin też rewelacyjny, zupełnie odmieniony i jak ktoś już napisał, ma zielone oczy, moim zdaniem lepiej mu do tych garniturów i krawatów pasują!!!
W ogóle ta seria jest taka świeża, radosna, ten nowy mecenas trochę narozrabia, ale jest Iga a Marcin jest przy niej, wreszcie się wspierają i to jest podstawa tego zwiazku i jego moc.
Nie wiem czy jest oddzielny wątek do pierwszego odcinka, to się wypowiem tu :)
Muszę przyznać że bardzo podobał mi się ten odcinek, taka świerzość i dynamika, może to za sprawą tego letniego pejzżu, i Igi która tak pięknie wyglądała i jeszcze ten kapelusz i kwiaty, i zapatrzony w nią Marcin i...nowy mecenas, może mi się wydawało ale patrzył na Igę z wyraźnim zainteresowaniem :) ciekawe czy coś namiesz w ich życiu, bo wątpie żeby było caly czas tak słodko i miło
Jest oddzielny temat o 1 odcinku, poczytaj bo warto:) Dziewczyny jak zwykle przeprowadzają niesamowite analizy i możliwe scenariusze.
Wydaje mi się, że on jest zapatrzony w Igę, bo ona nie jest jak Marta nim zauroczona, on chyba lubi wyzwania. Poza tym teraz jak dowiedział się, że to narzeczona Marcina, to tym bardziej będzie się nią interesował. Sam chce sprawdzić, co w niej jest, że takiego asa jak Marcin "wzięła pod pantofel" i "rządzi nim i całą kancelarią". Namiesza i to pewnie sporo, ale sam też dostanie szkołę życia.
On też jest podobny do tego Marcina z początku, mecenasa do którego wszystkie wzdychają, więc nic dziwnego że Iga go zainteresuje, pewnie będzie odciągał Marcina od Igi, a sam kto wie co wymyśli... :)
Pozwole się wtrącić do rozmowy,a mnie akurat wkurza ten nowy mecenas, wolałbym ,żeby Iga i M mieli w końcu spokój. A tak wogóle to jestem tu nowy ,przez wypadek samochodowy ,przeleżałem 2 miechy i chyba obejrzałem wszystkie polskie seriale i ten jest najlepszy,ale jak dla mnie za mało Laury choć nie jestem jej fanem(Zielińskiej w sensie) to tu gra fajne w przeciwieństwie do tego drugiego serialu. Tak więc cześć i czołem
Witamy w naszych skromnych progach :) Myślę, że stała ekipa na tym forum będzie zadowolona jak się będziesz udzielać, bo nam tu męskiego punktu widzenia często brakuje. Od jakiegoś czasu Cobros nam tu pisze, ale wciąż tu jednak babski skład :)
Przy okazji witam też serdecznie wszystkie inne nowe osoby na forum :)) Fajnie, że nas przybywa.
he he dziękuje za miłe przywitanie mam zamiar się udzielać, bo planuje kontynuacje oglądania to chyba zasługa mecenas Curyło :)) ciekawe tylko co powiedzą kumple ,jak im powiem, że nie idę na piwo bo oglądam serial.
Co powiedzą kumple jak powiesz, że godzinami siedzisz na forum dla fanów, gdzie prawie same kobiety i kilanaście różnych punktów widzenia tej samej sprawy?
Ja też bym chciała wiedzieć, co kumple powiedzą na to, że nie dość że oglądasz, to potem jeszcze o nim dyskutujesz na filmwebie ;))
Witamy, w końcu jakaś odmiana, inne spojrzenie, a może nie tak całkiem inne. Faktycznie, nie wiadomo co z Laurą, bo może ten nowy niewypali i może Laura wróci. A może pokażą jak sobie Laura radzi w Krakowie?
Też tak myślę. Wiele na ten temat już napisałam na innych stronach. Nie tylko ja, sporo do poczytania, może coś podpowiesz i dorzucisz? My na tym forum mamy jedną zasadę wspierać i chronić zwiazek I&M, bo scenarzystki co chwila jakieś zawalidrogi im stawiają.
właśnie ogarnąłem ,że tu I&M wiodą prym więc ,ja będę taką przeciw wagą i będę wspierać L , a co do związku wyżej wymienionych to fakt nie maja łatwo, dlatego wkurza mnie ten nowy bo widać że będzie mieszał, a szkoda bo skuteczny jak by się ogarną.Mogli by mieć dziecko bo dla faceta jednak własne dziecko to co innego niż obce.
http://www.filmweb.pl/serial/O+mnie+się+nie+martw-2014-720696/discussion/Odcinek +53+%281+odcinek+5+sezonu%29,2809294
Tutaj jest link do wątku w którym jest omawiany 1 odcinek nowe sezonu.
I witam nowo zgromadzonych na tym forum ;)
Wiesz, jakby to było takie proste, to już byliby po ślubie i może mieliby już swoje dziecko, ale scenarzystki maja swoją koncepcję na tę parę. A nowy namiesza, ciekawe tylko czy tym razem i&M będą działać razem, czy znów on na imprezę, a Iga bedzie śledzić singielkę.
Podejrzewam, że będzie tak jak piszesz w wersji pesymistycznej, żeby nie było za słodko chyba ,że to ostatnia seria(oby nie) i skończy się wielkim happy endem wszystkich
Happy end! Czy to możliwe? Wszystkich? A co a Ewelinką? Drugi raz będzie przysięgę składała Jackowi, czy już komuś innemu? Ciekawe kogo dla p. Irenki znajdzie matka Igi, czy w ogóle znajdzie? A Krzysiek, jak myślisz czy bedzie z Martą, bo ja sądzę, że on się jednak spiknie z tą singielką. Marta pwenie zostanie żoną mecenasa, nie kudłatego, ale Pawła, tak myślę, ciekawe czy cokolwiek się sprawdzi z moich przypuszczeń, ile będzie trafień, czy same pudła. I pytanie zasadnicze, kiedy ślub I&M, ja myślę, że w 7-9odc. bo potem Iga będzie w ciąży i mecenas będzie miał co robić do końca 5 serii.
Nie chciałabym, aby ślub był w ostatnim odcinku tej serii.
myśle ze wątek Ewelinki jakoś mocno ciągnięty nie będzie, co do Krzyśka to będzie z Martą bo są fajna parą ale z przeszodami żeby nie było za łatwo,do tego Pawła pasuje Laura i zmieni go na lepszego(niech też ma coś od życia). A Krzyśka może skażą i bedzie w wiezieniu bo Marcin znowu zawali sprawe teraz przez balety z P. A co do ślubu i ciąży mysle ze to będzie w 6 sezonie finałowym. Teraz seria będzie o wiezieniu K.(to takie moje fantazje) Iga zangażuje się w walkę o K i w tedy skuteczny zrozumie że to nie przelewki i sie ogarnie
Nie, tylko nie to!
Znów całą serię będą Krzyśka ratować, albo odwiedzać go w więzieniu?
Ślub I&M musi być w tej serii!!!
A co do Laury, to możesz mieć rację, ona by nowego wyprostowała. A wtedy Marta z Łukaszem, bo dla takiego Krzyśka jak był w 1odc. to szkoda Marty. On znów taki głupkowaty, a myślałam że zmądrzał w tej 4serii, a tu znowu żenyjący jest, nawet nie śmieszny. Przypomnij sobie jego rozmowę "z lusterkiem", przecież to głupie!
Co on mądrego w 1odc. powiedział, trochę śmiechu było w samochodzie z Kasubą, jak "kłamliwą szczeżuję" zobaczył i wysiadł od strony kierowcy, czyli po kolanach Kaszuby, nic więcej. Wrócił stary Krzysiek, bo jemu się teraz krzywda dzieje, a gdyby chociaż tę papę cicho trzymał, to nie pogarszałby sytuacji. Krzyśkowi nie życzę źle, ale tak jedna noc spędzona"z elementem, gdzie noc się miesza z dniem," to może wróciłby na właściwe tory myślowe. Iga też niech się zastanowi, bo chroni i broni tego Krzyśka, jakby to był nie wiadomo kto. Im dalej od rozwodu tym oni w lepszych stosunkach i lepiej się dogadują. A Marcin, no cóż, jak Iga bedzie latać za singielką, to on na imprezki z koleżką i bedzie!
No ja też bym chciał żeby teraz był ślub ale jak będzie teraz to by znaczyło koniec ,a szkoda. Mogliby jeszcze parę sezonów pociągnąć, Krzychu to Krzychu jednych bawi innych wk.... Marta pasowała by do Ł tyle że on chyba kocha tę co zabił i następna nieszczęsliwa po Laurze i Dorocie. Dla K. Pola. Co do Igi i singielki fakt jak będzie więcej czasu poświęcać i nnym to potem może gorzko żałować ,faceci nie lubią być odstawiani na boczny tor, ale też nie lubią jak się nimi rządzi