Obcy: Ziemia: Sezon 1 Obcy: Ziemia sezon 1, odcinek 5
odcinek Obcy: Ziemia (2025)

Obcy: Ziemia | W kosmosie nikt…

In Space, No One... 1h 4m
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1378
Obcy: Ziemia
powrót do forum s1e5

Kino

ocenił(a) serial na 8

To jest najlepszy Obcy od "Aliens" Camerona. Taki mały film w formie odcinka serialu. Noah Hawley ugotował.

ocenił(a) serial na 4
mackoo7

właśnie totalnie odwrotnie. Ten odcinek ma wszystkie mankamenty współczesnych filmów i seriali. Obcy się wykluł a oni sobie nic z tego nie robią. Twórcy mieli takie możliwości, by stworzyć sekwencje pełne napięcia i tego nie wykorzystali. Obcy pojawia się pod sam koniec i gdy nie biegnie to gibie się na boki jak jakiś człowiek w gumowym kostiumie ze studia Asylum. Nie da się patrzeć na ten sztuczny kostium.

mackoo7

"To jest najlepszy Obcy od "Aliens" Camerona."
Podoba mi się twoje poczucie humoru:D

mackoo7

Zaraz Cię zjadą znaffcy, typowe polaczki. Każdy z nich to reżyser, scenarzysta i krytyk w jednym. Co niektóre ameby dały temu serialowi 1.....

sankt1910

"Zaraz Cię zjadą znaffcy, typowe polaczki."
Zabawnie wygląda ten twój avatar w zestawieniu z "polaczkami" rzuconymi tak bezmyślnie - niby tak nie lubisz nazioli, a jednocześnie używasz słów wywodzących się z tamtych rejonów, jaśniepanie "jestemlepszyimądrzejszyodwszystkich".
Nick też jakiś taki dziwny, powodujący skojarzenia ze wschodem...
Wyglądasz jak wizualizacja paktu Ribbentrop-Mołotow:D

"Co niektóre ameby dały temu serialowi 1"
A ty pelikanie ile dałeś? A nie, tego nikt się nie dowie. bo wystawiasz tak niesamowicie wyważone i skrupulatne oceny, że aż ich się wstydzisz i boisz się pokazać je publicznie:D

Nabongodonozor

Wiesz tyle co ci ojciec pod kołdrą powie. Nie pisz do mnie. Nie mam zamiaru ci więcej odpisywać polaczku. Szkoda czasu i prądu na ciebie.

sankt1910

"Wiesz tyle co ci ojciec pod kołdrą powie."
Po czym poznać idi0tę i przegrywa? Po tym, że z braku jakichkolwiek argumentów zaczyna wjeżdżać na czyichś rodziców.
Napisać o tobie cham niemyty, prostak, gbur, impertynent, warchoł, burak czy prymityw, to jakby nie napisać nic.

Synek, jak jesteś taki wyszczekany i tak lubisz ujadać, to proponuję wyjść na ulicę i zaczepiać ludzi w ten sposób, a nie minie nawet kilka minut, gdy ktoś przywróci cię do ustawień fabrycznych.

"Nie pisz do mnie. Nie mam zamiaru ci więcej odpisywać polaczku."
Polecenia synek, to możesz wydawać tej gliździe, którą ukrywasz w majtkach, a i tak pewnie cię nie posłucha i dalej będzie leżeć jak flak.
Ale nie martw się, antifiarzu, masz tu drugiego takiego jak ty https://www.filmweb.pl/serial/Obcy%3A+Ziemia-2025-866838/discussion/Kolejny+p ow%C3%B3d+nie+sugerowa%C4%87+si%C4%99+ocenami+%22polaczk%C3%B3w%22,3496185 posmyracie się końcówkami podczas seansu kolejnego odcinka tego niesamowitego arcydzieła, to może coś tam wam dygnie, tylko bOMbelków w trakcie nie naróbcie:D

"Szkoda czasu i prądu na ciebie."
Wziąłbyś się dzieciaku do pracy, to byłoby cię stać na prąd, a może nawet i jakiegoś rozumu byś nabrał.

PS Ależ pięknie zaaportowałeś, burek, zaledwie 5 minut wystarczyło i już się pojawiłeś:D

ocenił(a) serial na 5
mackoo7

No ugotował, zupę ze zgniłych warzyw, a ohydny smak próbował ukryć przyprawami. Nie wyszło.