PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=527247}

Odmienić los

Bella Calamidades
2009 - 2010
6,8 263  oceny
6,8 10 1 263
Odmienić los
powrót do forum serialu Odmienić los

pomimo że wątek kopciuszka jest mocno oklepany i jest głównym wątkiem wszystkich emitowanych ostatnio telenowel zapowiada się ciekawie . Mam nadzieje że nie okaże się telenowelą w stylu kotka itp. . Moim zdaniem starsze telenowele były ciekawsze od tych kręconych ostatnio .

darjaa

W dzisiejszym odcinku Fabian ją chciał zgwałcić, to było chamskie, przecież to był jej przyjaciel...

ocenił(a) serial na 3
SlodkaZmijka

No właśnie popsuli tą akcją taką pozytywną postać. Już mógł się do niej przystawiać jak się zakochał ale nie w tak brutalny sposób. Jak dla mnie to najbardziej w tej chwili pasował do Loli ten lekarz z pierwszych odcinków, co przychodził do ciotki.

ocenił(a) serial na 1
Selena_Evrillo

no zgadzam się, ale ja sobie tak myślę, że skoro nikt jej nie lubi, nie ma żadnej koleżanki itd, to może z nią jest coś nie tak ? bo przeważnie w każdym serialu nawet jak głównej bohaterki nie akceptowali to się do niej później przekonywali i z czasem zyskała sojuszników tym bardziej jak była tak dobra do pożygu jak Lola

ocenił(a) serial na 1
malga927

pozwoliłam sobie obejrzeć scenę w kościele... tragedia, teściowa się pyta Renata co to za dziewczyna koło jej brata i naturalna reakcja każdego by było spojrzenie w tamtą stronę.... oczywiście Silvana zaczyna szopki robić.... gada na głos a marcelo jak zahipnotyzowany.... brak słów na sztuczność tej sytuacji