Jak pozostałe 5 osób z paczki może akceptować jak jedna osoba działająca szybko i pod wpływem emocji, bez przemyślenia i gwałtownie - rozwala im wszytsko. Niby się trochę do niego spinali, ale JJ sprawia same problemy, nie wiem jak mogą go traktować poważnie XD najpierw przepłacił za ziemie mimo, że mieli plan i miał się nie wtrącać, później bez niczyjej wiedzy postawił resztę złota na siebie w wyścigu motorów, które przegrał. Następnie ignorując pozostałych przyjął zlecenie na odszukanie naszyjnika. Ta postać jedynie podnosi ciśnienie w tym sezonie
no ale szczeze nie wiem co do niego masz zrobil cala fabule filmu jj jest naj a ty sie do niego spinasz to najlepsza postac
Chodzi o to, że ryzykuje wiedząc, że może wiele stracić. Stawianie sam na siebie hajsu nie miało sensu, bo gdyby wygrał to by nie miało znaczenia. Ich rachunek by wzrósł tylko o tyle ileby na niego postawili inni. To złoto by odzyskał jakby nigdy go nie stracił. A skoro przegrał to nie mają teraz nic. A to nie pierwszy raz gdy robi takie rzeczy. Fajnie, że ty lubisz tą postać, ale nie wszyscy muszą i mnie np. denerwuje. A fabuła mogłaby się kręcić i bez tych ryzykownych akcji