Widzę, że jeszzce nikt nie założył tematu! Tutaj macie pierwsze oficjalne promo (z napisami PL):
http://www.youtube.com/watch?v=W43cX4mrVrI
Nie będzie, inaczej nie byłoby jej na zdjęciach z 3x12 razem z Bonnie, bo ta by ją znienawidziła:P Caroline nie akceptowała, a ludzie chcą Bamona:DDD
Hej, mam pytanie. O co chodzi z tą całą Samanthą, to będzie jakaś kuzynka Gilbertów czy tam ciocia? Bo kompletnie się nie orientuje :)
A co do fanów Steleny i Deleny - każdy ma swoje zdanie, ja osobiście wolę połączenie Eleny i Stefana, Damon pasuje mi do Katherine, tak jakoś mam od początku. Ale nie chcę żeby teraz się posypały odpowiedzi typu - Delena 4ever, DAMON, Stefan jest do dupy i takie tam. Każdy ma swoje zdanie i szanujmy to :D Ja szanuję to, że ludzie kochają Delenę - to jest w końcu taka fajna para, jednak ja mimo wsyztsko zostaję przy Stelenie. Pozdro, tyle ode mnie! (:
Sztefyn jest do dupy taka prawda :D
Samantha to nowa Gilbertówna, ma być piękną brunetką, zapowiada się ciekawie :D
Spadaj na drzewo z tym swoim Teamem. Albo nie, zamiast Killim, wyślij go do mnie. Pasujemy do siebie charakterologicznie - urodzeni kłamcy ;)
............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,............... ...
.............................,.-”...................................“-.,........ ....
.........................,/...............................................”:,... .....
.....................,?......................................................\,. ....
.................../..........................................................., }....
................./......................................................,:`^`..} ....
.............../...................................................,:”........./ .....
..............?.....__.........................................:`.........../... ..
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............. ..
............/.`~,......`-...............................\....../\............... ....
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__.......... .
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.................... ...
................................`:,,...........................`\.............._ _..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\.............. .
...................................,<`.._|_,-&``................`\..............
ale leciałaś, tylko jak na mnie się poznałaś to wbiłaś mi kołek pod serducho. Ale jeszcze do siebie wrócimy, nie martw się :)
Od zawsze, tylko teraz pracuje nad jego zniszczeniem, bo zrobiłam sie nudna jak Sztefyn i wole zostać Ripaah :)
Odpowiedzi typu "Stefan to flaki z olejem", "Stefan to dupa" to tu niestety norma
Moim zdaniem postać Sztefyna jest nudna. Nawet wizualnie mnie się nie podoba, jakiś taki zbyt kanciasty jest i leję zawsze jak marszczy czoło xD Tak czysto subiektywnie :) zresztą nie powinnaś się obrażać bo stwierdzenie "Stefan to dupa" niekoniecznie musi mieć pejoratywny wydźwięk, często przecież się słyszy: "ale dupa" w kontekście: "naprawdę atrakcyjny i przystojny" :)
o nie, przepraszam dupa to chyba nie był nazwany. Pierdzimączek owszem :D Ale z drugiej strony, nie bierzcie ludzie tego wszystkiego tak poważnie. Przecież ja też mogę powiedzieć, ze Damonowi to niedługo te oczy od przewracania wypadną i co od razu, jestem be ? :D
Był, uwierz :D
Jak bym miała się za to obrażać to bym chyba już wykorkowała :D Mam dystans do takich rzeczy :) Damon nie ma wad przecież, a przewracać oczami kazała mu scenarzystka :)
robisz teraz z kogoś osoby, które nie widzą wad w Damonie i oceniły serial 10/10 ze względu na Iana? ma wady, owszem. i jesteśmy ich świadome :)
Nie powiedziałam niczego takiego. Serial jest dobry i skoro ja oceniłam go na tyle samo to chyba nie twierdzę, że ze względu na Iana... Jeździcie tylko po Stefanie.
Bo Matt jest taki nudny, że nawet jeżdzić po nim się nie chce :D Już lepiej być nielubianym jak Stefan :D
Ja po nim nie jeżdżę, przynajmniej teraz. O wiele bardziej mi się podoba jako Rippah, niż jako Stefcio siedzący na kanapie i wzruszający ramionami (chyba mu nigdy tego nie zapomnę :D)
A mówisz to na podstawie czego, bo raczej nie kilkunastu tematów dotyczących Damona/Stefana?
Może i norma, ale to są żarty. Jak widzisz mamy przynajmniej powody, żeby go oceniać tak, jak oceniamy.