Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122898
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Widzę, że jeszzce nikt nie założył tematu! Tutaj macie pierwsze oficjalne promo (z napisami PL):
http://www.youtube.com/watch?v=W43cX4mrVrI

aivia

Jak Elena będzie wampirzycą to padne :D

użytkownik usunięty
Madame_7

Nie będzie, inaczej nie byłoby jej na zdjęciach z 3x12 razem z Bonnie, bo ta by ją znienawidziła:P Caroline nie akceptowała, a ludzie chcą Bamona:DDD

ocenił(a) serial na 8
aivia

Hej, mam pytanie. O co chodzi z tą całą Samanthą, to będzie jakaś kuzynka Gilbertów czy tam ciocia? Bo kompletnie się nie orientuje :)
A co do fanów Steleny i Deleny - każdy ma swoje zdanie, ja osobiście wolę połączenie Eleny i Stefana, Damon pasuje mi do Katherine, tak jakoś mam od początku. Ale nie chcę żeby teraz się posypały odpowiedzi typu - Delena 4ever, DAMON, Stefan jest do dupy i takie tam. Każdy ma swoje zdanie i szanujmy to :D Ja szanuję to, że ludzie kochają Delenę - to jest w końcu taka fajna para, jednak ja mimo wsyztsko zostaję przy Stelenie. Pozdro, tyle ode mnie! (:

ineek06

Sztefyn jest do dupy taka prawda :D
Samantha to nowa Gilbertówna, ma być piękną brunetką, zapowiada się ciekawie :D

Madame_7

Ale Ripaaah jest fajny :p

użytkownik usunięty
aivia

Dla kogo fajny ten fajny:P

Spadaj na drzewo z tym swoim Teamem. Albo nie, zamiast Killim, wyślij go do mnie. Pasujemy do siebie charakterologicznie - urodzeni kłamcy ;)

użytkownik usunięty
aivia

To nie mój Team:P

aivia

............................................________........................
....................................,.-‘”...................``~.,............... ...
.............................,.-”...................................“-.,........ ....
.........................,/...............................................”:,... .....
.....................,?......................................................\,. ....
.................../..........................................................., }....
................./......................................................,:`^`..} ....
.............../...................................................,:”........./ .....
..............?.....__.........................................:`.........../... ..
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../........
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/...........
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}...........
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../.............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”............. ..
............/.`~,......`-...............................\....../\............... ....
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__.......... .
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,....
.....`=~-,_\_......`\,.................................\........................
...................`=~-,,.\,...............................\.................... ...
................................`:,,...........................`\.............._ _..
.....................................`=-,...................,%`>--==``.......
........................................_\..........._,-%.......`\.............. .
...................................,<`.._|_,-&``................`\..............

użytkownik usunięty
Madame_7

PADŁAM :D

Madame_7

Ale fajny! Spadaj, ty nie rozumiesz Sztefyna, nie łączy cię z nim więź taka jak go łączy ze mną ;p

aivia

Co Cię z nim łączy? Marszczenie czoła? :D

Madame_7

Wszystkie baby na mnie lecą :D

aivia

Ja nie lecę :D

Madame_7

ale leciałaś, tylko jak na mnie się poznałaś to wbiłaś mi kołek pod serducho. Ale jeszcze do siebie wrócimy, nie martw się :)

aivia

Jestem zajęta :D

Madame_7

Każda była, każda wracała :D

aivia

Nie wchodzę dwa razy do tej samej rzeki :D

Madame_7

Wszystkie to mówiły :p

aivia

I co potem wszystkie weszły? :D Będę wyjątkowa :)

Madame_7

Nawet lepiej - zwycięstwo bez wysiłku nie ma takiego słodkiego smaku :)

użytkownik usunięty
Madame_7

Brak jaj?:D

Myśli, że jest cwana i przebiegła, a tak naprawdę nie jest? :D

Madame_7

Przepraszam bardzo ale to ja mam SZACUNEK wśród ludzi :D

aivia

Od kiedy Aivio, ma urocza kobito? :D

Madame_7

Od zawsze, tylko teraz pracuje nad jego zniszczeniem, bo zrobiłam sie nudna jak Sztefyn i wole zostać Ripaah :)

użytkownik usunięty
aivia

Ale zmarszczki nadal ci zostały:P

Ciiii, to miała być nasza tajemnica :D

ocenił(a) serial na 4
ineek06

Odpowiedzi typu "Stefan to flaki z olejem", "Stefan to dupa" to tu niestety norma

ocenił(a) serial na 7
syllwunia14

I niestety prawda :)

ocenił(a) serial na 4
Psia_Jucha

niekoniecznie :)

ocenił(a) serial na 7
syllwunia14

Moim zdaniem postać Sztefyna jest nudna. Nawet wizualnie mnie się nie podoba, jakiś taki zbyt kanciasty jest i leję zawsze jak marszczy czoło xD Tak czysto subiektywnie :) zresztą nie powinnaś się obrażać bo stwierdzenie "Stefan to dupa" niekoniecznie musi mieć pejoratywny wydźwięk, często przecież się słyszy: "ale dupa" w kontekście: "naprawdę atrakcyjny i przystojny" :)

ocenił(a) serial na 4
Psia_Jucha

Nie obrażam się, każdy ma swój gust i zdanie :)

syllwunia14

o nie, przepraszam dupa to chyba nie był nazwany. Pierdzimączek owszem :D Ale z drugiej strony, nie bierzcie ludzie tego wszystkiego tak poważnie. Przecież ja też mogę powiedzieć, ze Damonowi to niedługo te oczy od przewracania wypadną i co od razu, jestem be ? :D

ocenił(a) serial na 4
aivia

Był, uwierz :D
Jak bym miała się za to obrażać to bym chyba już wykorkowała :D Mam dystans do takich rzeczy :) Damon nie ma wad przecież, a przewracać oczami kazała mu scenarzystka :)

użytkownik usunięty
syllwunia14

robisz teraz z kogoś osoby, które nie widzą wad w Damonie i oceniły serial 10/10 ze względu na Iana? ma wady, owszem. i jesteśmy ich świadome :)

ocenił(a) serial na 4

Nie powiedziałam niczego takiego. Serial jest dobry i skoro ja oceniłam go na tyle samo to chyba nie twierdzę, że ze względu na Iana... Jeździcie tylko po Stefanie.

syllwunia14

Bo Matt jest taki nudny, że nawet jeżdzić po nim się nie chce :D Już lepiej być nielubianym jak Stefan :D

syllwunia14

Ja po nim nie jeżdżę, przynajmniej teraz. O wiele bardziej mi się podoba jako Rippah, niż jako Stefcio siedzący na kanapie i wzruszający ramionami (chyba mu nigdy tego nie zapomnę :D)

użytkownik usunięty
Kate123

i dający herbatkę Elenie :)

I zabierający ją na wycieczkę w góry :P

Kate123

hihi, może chciał ją z tej góry zepchnąć, ale nie miał okazji :p
sama bym tak zrobiła ;)

użytkownik usunięty
Kate123

Gdy poluje na nią hybryda:P

Kate123

I to jeszcze z buta pod górkę...

użytkownik usunięty
Kate123

Właściwie od tego momentu go nie znoszę :D

użytkownik usunięty
syllwunia14

Wyrażamy opinię na jego temat, Ty masz po prostu inną. :)

użytkownik usunięty
syllwunia14

A mówisz to na podstawie czego, bo raczej nie kilkunastu tematów dotyczących Damona/Stefana?

użytkownik usunięty
syllwunia14

Może i norma, ale to są żarty. Jak widzisz mamy przynajmniej powody, żeby go oceniać tak, jak oceniamy.

użytkownik usunięty
ineek06

Kto ma twittera niech zerknie jaki trend właśnie króluje na 5 pozycji:D