W każdym temacie prędzej czy pozniej jest zejscie do tego o to wątku wiec proponuje aby wszystkie wypociny na ich temat wypisywac po prostu tutaj :)
Szczerze to ja już mam dość gadania na temat Deleny:P Niestety dalej to robię xD
Ja też xD Mam już tego po uszy, ale i tak nie mogę przestać, bo wkurza mnie to, że producenci ciągle częstują nas takimi scenami Deleny, ale i tak niczego nie ma między nimi i w końcu znów się kłócą etc. :P
Julie Plec:
A co z Eleną i Damonem?
- Byliśmy świadkami drogi, którą przeszedł Damon walcząc ze swoją rolą bohatera, przywódcy oraz bólu i problemów będących nieodłączną częścią tych funkcji. Jego przemiana jest znaczącą częścią tego roku i reszty sezonu.
Wyznanie miłości Eleny wzbudziło burzliwe debaty wśród scenarzystów pracujących nad serialem.
- Wydawało się to właściwe. Czuliśmy, że nastał na to właściwy czas biorąc pod uwagę przebytą przez niego drogę
w momencie gdy jego brat wyznał tak znaczącą rzecz. Nadszedł czas by Damon sam coś wyznał.
Jak wyglądają obecne relacje Damona i Eleny?
- Sądzę, że biorąc pod uwagę to, że Elena nie wie [o jego wyznaniu] dziewczyna potrzebuje trochę czasu by powrócić do pełnej przyjaźni z Damonem. Zdecydowanie droga jest jednak wytyczona.
mam takie dziwne przeczucia ,ze scenarzysci serialu przetrzymaja nas troche jeszcze co do Deleny. Mozliwe , ze 2 sezon zakonczy sie akcja Elena i Damon razem. czytal z was ktos moze ksiazke ? a moze sie orientujecie czy film bardzo odbiera od niej ?
Odbiega od niej i to bardzo. Praktycznie prawie nic się nie zgadza oprócz imion i niektórych wątków.
Jednak sądzę że pod koniec tego sezonu coś pomiędzy nimi będzie.
Całkiem możliwe, że coś między nimi będzie. Albo "całkiem fajnie sobie pomarzyć" xD Nie, tak na serio to mam nadzieję, że producenci w końcu pójdą w tym kierunku, a chyba czytałam gdzieś, że zakończenie drugiego sezonu ma być dla nas wielkim zaskoczeniem. Ciekawe...
Nie ukrywam, że byłabym wtedy baaardzo zadowolona :] Tylko pewne jest, że znów nam strzelą taką kilkumiesięczną przerwę pomiędzy drugim a trzecim sezonem i będą nas trzymać w niepewności przez taki długi czas...
Gdzieś ktoś pisał, że ponoć pod koniec sezonu Stefan będzie miał złamane serce, ale na ile to prawda to Se okaże…. Jeżeli chodzi, o Delene to wydaje mi się, że to będzie cos jak w Jeziorze Marzeń…. Wątek pejsy &joey (nie pamiętam jak się pisze) pierwszy sezon nie lubili się drugi cos z jego strony iskrzy, ale on tego nie widzi … i chyba w trzecim zaczyna się cos dziać, ale to wszystko było takie burzliwe i tu myślę będzie podobne
a w czym dokładnie?
- ze Stefek bedzie miał złamane serce
- czy że podobne do Jeziora
- czy ze trzeci sezon
heheh dialogi Stefano i Eleny w ksiazce sa chyba jeszcze slodze niz Edwarda i Belli :P a Katherine masakra jakas :P
Zaczęliśmy pisać pod tematem o Delenie, żeby nie zaśmiecać innych tymi gadkami o naszym ukochanym paringu, a zeszliśmy na zupełnie inny temat, ale nieważne :PP Gdzieś przecież trzeba pisać ^^
Jeśli o mnie chodzi, to pierwsze części sagi czytałam już dość dawno temu i nie pamiętam ich zbyt dobrze, ale te początkowe nie były nawet aż takie złe; po prostu w każdej części podobały mi się jakieś momenty, które utkwiły mi w pamięci. A "Dusze cieni" (najnowsza) pod wieloma względami mi się nawet podobała (tylko autorka mogłaby już odrobinę zaprzestać z tymi fantastycznymi wątkami, bo jest ich naprawdę za dużo!), ale może to przez to, że jestem świeżo po przeczytaniu :P I nadal podekscytowana scenami z Deleną :D
ale ebooki mało ważą i nie musisz się logować :P do 1 mb można ściągać bez problemu;] w wyszukiwarkę możesz wpisać odpowiednią frazę:P
w ogole nie ładuje mi strony :) glupia nie jestem gdyby sie dalo to bym sobie poradzila :)
nie mówię że jesteś głupia, chyba ja jestem bo źle cię zrozumiałam , ale dla mnie logowanie to logowanie na konto a nie na samą stronę ;d
heheh a ja 2 potrzebuje obecnie :P musze poszukac jeszcze moze cos znajde nie na chomiku :P
Wiecie co, skasowałam mbooka bo był beznadziejny z masą błędów... jednak komórkę mam zawsze przy sobie i w każdej chwili mogę czytać, na laptopie nie mam czasu wiec ebooki odpadają :P
Nie dotrwałam nawet do pojawienia się Damona, nie podoba mi się pierwotna wersja... nie wiem czy męczyć się żeby dotrwać do DELENY czy dać sobie spokój :>
http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/733-spoiler-od-kristin :D :D :D pałujcie sie fani Steleny :D :D :D a ksiazka nawet do przejscia
"Przykro mi, fani Steleny". Cieszcie się i miejcie nadzieję, fani Deleny :D Wiedziałam, że ten zwiastun nie kłamie! xD To byłoby wręcz niemożliwe, nie było innej opcji. Kolejny sen Stefana, Eleny? Nie, to by już nie przeszło.
Najgorsze, że SPOJLER w stronach castingowych do 14 odcinka Stefan wyszedł już z grobowca i razem z Damonem i Rose (!! jednak wróciła? o.O) rozmawiali z innym wampirem.
Ja nie za bardzo. Może nie była taka zła, dopóki nie przespała się z Damonem i wtedy zaczęła mnie wkurzać xD Tylko błagam, nie praw mi kazania na temat "nie lubisz jej, bo przespała się z Damonem xD". W niektórych scenach nawet nie jest taka zła ;)
heheh tez jestem zazdrosna :P ale ja wielbie Iana od Losta czyli juz jakies 6 lat a od tego czasu tylko lepiej wyglada :D
Też mi się bardzo podobała rola Boone'a, aczkolwiek Losta zaczęłam oglądać dopiero po rozpoczęciu ,,Pamiętników..." :P Później pojawił się kilka razy gościnnie w końcówce i nawet wcześniej w jednym odcinku, jak lecieli samolotem w tej "alternatywnej rzeczywistości" i rozmawiał z Lockiem - wtedy było już widać, że się trochę "zdamonował", ale przynajmniej miał charakterek i mniej mdły był xD
Btw. skoro o Ianie mowa, widziałaś filmik z programu Jimmy Kimmel, w którym gościł? Wygadał się, w jakim hotelu się zatrzymał, więc można się domyślić, że tłumy fanek później na niego tam czekały xD I jedli pizzę z tej pizzerii Iana, jego brata i siostry :PP Mmm... wyglądała przepysznie xDD
Chcialabym fajna ekscentryczna scene miedzy Damonem a Elena ale watpie ze to sie wydarzy w najblizszej przyszlosci jezeli w ogole sie wydarzy...ahh Ci scenarzysci...
Ale moim zdaniem nie dojdzie teraz miedzy nimi do ncizego powaznego, przeciez Damon nie zrobilby tego Stefanowi -)
Ale Stefan z pozoru nie zrobiłby tego Elenie, a jednak... on i Katherine :D Nieładnie, Stefciu, nieładnie ^^ *śmiech czarownicy* xD