W każdym temacie prędzej czy pozniej jest zejscie do tego o to wątku wiec proponuje aby wszystkie wypociny na ich temat wypisywac po prostu tutaj :)
Najpierw sobie pomyślałam: co z tego Damona za idiotę, wysyła Elenę do Rose, ale potem stwierdziłam, że Rose na początku leżąc w łóżku była normalna, dopiero potem zaczęła wariować:P
mysle ze odcinek zapowiada sie dosc ciekawie :) szkoda ze trzeba tak dlugo czekac ale na pocieszenie mam Pretty Little Liars :)
Ja na chwilę obecną pocieszam się PLL i House (właściwie dopiero od przyszłego poniedziałku ;)). Na TB sobie jeszcze trochę poczekam, no i do VD też trzy tygodnie...
Ale mi już po jednym odcinku dwóch seriali nie starcza na tydzień :P Mam zamiar zacząć oglądać Skinsy, ale po pierwszym odcinku jakoś nie mogę się zabrać za kolejne :P
Okej, schodzę z tematu ;D
BTW. Czytałaś książkę (PLL)? Tak z ciekawości pytam :) Nie denerwują Cię te ciągłe zagadki i tajemnice w serialu? :P Bo ja już czasem zaczynam ich mieć dość, bez przerwy coś robi się pogmatwane i bądź w tym mądry, człowieku ;) Ja książek nie czytałam, ale streszczenia tak i mniej więcej wiem, o co w nich chodzi - tylko, że w serialu ma być to zupełnie inaczej rozegrane podobno.
nie czytalam ksiazek ale z tego co wiem w ksiazce jest w sumie sporo spraw inaczej :)
dziewczyny chce kupic za drobna opłate sezon 1 i sezon 2 do ost odcinka mam wolny transfer iplus ;( niestety i ne nadazam ogladac na tym transferze moje gg 3044774 lub mail ewela_mal@op.pl pomożcie mi prosze
nie za bardzo rozumiem, jak chcesz kupić? mamy ci to nagrać i wysłać czy jak? ;d
ja ostatnio szukalam wszedzie jednego filmu, nie bylo go nigdzie. probowalam sciagnac albo znalezc online, nawet po angielsku ale nic z tego. i na filmwebie znalazlam dziewczyne ktora ma to zgrane z kasety vhs na plyte i mi wysle wiec moze i Tobie sie poszczesci :)
Film to i ja bym wysłała (może), ale zgranie tylu odcinków trochę zajmie jednak.
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pid=937#top _display_media
myślicie, że ten napis na górze dotyczy Eleny? Bo chyba nie Rose:/
w ogole ten plakat baaardzo mi sie podoba :) nawet na facebooku go dzisiaj publikowalam :P
Jesteś chętna na zgranie trzydziestu dwóch odcinków na płyty i wysłać je za drobną opłatą ? xD Mamy ogłoszenie;p
ej no serio zdarzaja sie dobrzy ludzie :P moze ktos ma to na dvd przegra jej i wysle :P
samo znalezienie tego filmu graniczy z cudem :) tez mialam kiedys to na vhs ale kaseta zaginela w akcji
nie no dziewczyny ogólnie chodziło mi o to wysłanie i zgranie jeżeli ktoś ma to u siebie na kompie i nie bedzie kłopotu ;)
a o jakim filmie mówisz?
ja aktualnie mam problem z znalezieniem utworu, NIGDZIE go nie ma w internecie, ani do kupienia ani ściągnięcia, pojawił się tylko w serialu. :/
apropo plakatu to myślę,że chodzi o Rose, ale gdyby jednak o Elenę to może odzyska ona jakimś sposobem pamięć?:D
Co do deleny, to wydaje mi się że mogą zrobić coś takiego: Elena oskarży o coś strasznego Stefana, a Deamon to potwierdzi(mimo iż będzie wiedział, że to nieprawda) i tym sposobem skłóci ich ze sobą, a sam zbliży się do Eleny. Kiedy już będzie między nim coraz lepiej, a Elena zaufa Deamonowi, Stefano dowiedzie prawdy i czas Deamona na Elene się skończy...Będzie miał takie swoje szczęśliwe pięć minut...
gdyby tak chcial to zalatwic to juz by to zrobil :) on sie dla niej zmienil..
zmienił się racja. Ale to może być taki błąd z jego strony, zaryzykuje jej zaufanie, żeby chociaż przez chwilę mieć ją tylko dla siebie
Moim zdaniem Damon nie posunałby się do tego...w głębi serca kocha Stefana i nie chce jego krzywdy, nie raz go uratował i w ogole. Dlatego pewnie wymazał z pamieci Elenie to swoje wyznanie, że ją kocha. Ale ciekawe czy Elena sobie to przypomni czy nie....;)
przypomni sobie jak stanie się wampirem xD haha swoją drogą to ciekawe czy do tego kiedyś dojdzie ...
dziwne, oglądasz na bieżąco VD? na obecną chwilę nigdy w życiu nie zrobiłby czegoś takiego...
Damon nigdy nie zrobiłby czegoś takiego Elenie i Stefanowi. Pół roku temu pewnie byłby do tego zdolny, ale teraz? Nigdy w życiu! Nie po to wymazywał jej pamięć, gdy wyznał jej miłość, by teraz wszystko zepsuć. Jego miłość do niej jest szczera, prawdziwa i pozbawiona egoizmu.
Co do plakatu, to nie wiem, co o tym myśleć. Dlaczego nie miałby okazywać swych emocji w stosunku do Rose? Wydaje mi się, że ten napis ma drugie dno.
wydaje mi się właśnie, że niektórzy nie zrozumieli zupełnie tego co Damon mówił jej w odcinku Rose...
dzięki, ale niby skąd... nadzieja jest może w jakiś programach do ściągania typu limewire czy emule ale nie mam żadnego takiego.
w którymś z wywiadów Paul (Stefan) mówił, że Elena złamię mu serce odchodząc do Damona. Oni muszą byc razem! XD
Kiedyś będą. Tak z innej beczki: po dłuższym namyśle stwierdziłam, że nie chcę Damona i Bonnie razem. Nigdy, przenigdy!
no co, nie pamiętam żeby Paul mówił kiedyś coś takiego, inna kwestia jest taka czy mu wolno było coś takiego wyjawić...^^
Powiedział coś takiego: "Myślę, że Elena na jakiś czas zakocha się w Damonie i to złamie Stefanowi serce", o ile dobrze pamiętam :).
To że myśli to nie ma znaczenia:P Nie on układa scenariusz;d
Tylko nie wiem z czego sie tak śmiałaś:D
cześć dziewczyny! Też jestem ogromną fanką Damona, Stefan mnie denerwuje, bo za bardzo wygląda jak Edwar:D Czytałyście może wszystkie ksiązki? Powie mi któraś czy w książkach Elena jest z Damonem?
Nie czytałam książek, ale obiło mi się o uszy, że w którejś tam części było dużo ciekawych scen między Eleną i Damonem :P. Elenie "wymsknęło" się nawet, że to Damon jest jej prawdziwą miłością (w każdym razie czytałam kiedyś taki cytat z książki).
aa... dzięki, ale w sumie w Polsce już praktycznie są wszystkie, tak mi się wydaje z tego, co wyczytałam, ok, czekam na pocztę, bo je zamówiłam
Ale się rozpisałyście.;dd
co to tego zdjęcia to wydaje mi się, że będzie tak samo i ze to będzie Jeremy.;/
oby jednak nie.
nie sądzę żeby się powtarzali, poza tym co on by tam robił.
niektórzy stwierdzili że Damon wygląda na tym zdjęciu jak RIDŻ z mody na sukces xD
Biedny Damon :C. Niech nikt nie porównuje go do tego okropnego RIDŻA albo Marka Mostowiaka -.-'
Ludzie, to wy już nawet sylwetki nie potraficie rozpoznać? Łatwo przecież zauważyć, że to jest Damon. Ostatnim razem w zwiastunie widzieliśmy Elenę tulącą Jeremiego przez.... sekundę? Nic więc dziwnego, że mogliśmy odnieść mylne wrażenie, ale teraz? Nieee no, kpicie sobie.
Nie kpimy, ale niektórzy są teraz ostrożni. Nie sądzisz, że dużo razy robili nas w balona? Oczywiście, że to Damon i to widać, ale jednak ma się lekką obawę, że znowu robią wielkie halo, dają takie zdjęcie promocyjne a scena ta będzie trwać sekundę bo do domu wbiegnie przerażony Stefan i Elena jemu rzuci się w ramiona.
:/