Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Delena :D

ocenił(a) serial na 10

W każdym temacie prędzej czy pozniej jest zejscie do tego o to wątku wiec proponuje aby wszystkie wypociny na ich temat wypisywac po prostu tutaj :)

użytkownik usunięty
natka9321

Najpierw sobie pomyślałam: co z tego Damona za idiotę, wysyła Elenę do Rose, ale potem stwierdziłam, że Rose na początku leżąc w łóżku była normalna, dopiero potem zaczęła wariować:P

ocenił(a) serial na 10

mysle ze odcinek zapowiada sie dosc ciekawie :) szkoda ze trzeba tak dlugo czekac ale na pocieszenie mam Pretty Little Liars :)

fifi1516

Ja na chwilę obecną pocieszam się PLL i House (właściwie dopiero od przyszłego poniedziałku ;)). Na TB sobie jeszcze trochę poczekam, no i do VD też trzy tygodnie...
Ale mi już po jednym odcinku dwóch seriali nie starcza na tydzień :P Mam zamiar zacząć oglądać Skinsy, ale po pierwszym odcinku jakoś nie mogę się zabrać za kolejne :P
Okej, schodzę z tematu ;D

fifi1516

BTW. Czytałaś książkę (PLL)? Tak z ciekawości pytam :) Nie denerwują Cię te ciągłe zagadki i tajemnice w serialu? :P Bo ja już czasem zaczynam ich mieć dość, bez przerwy coś robi się pogmatwane i bądź w tym mądry, człowieku ;) Ja książek nie czytałam, ale streszczenia tak i mniej więcej wiem, o co w nich chodzi - tylko, że w serialu ma być to zupełnie inaczej rozegrane podobno.

ocenił(a) serial na 10
Neff

nie czytalam ksiazek ale z tego co wiem w ksiazce jest w sumie sporo spraw inaczej :)

ocenił(a) serial na 10
fifi1516

dziewczyny chce kupic za drobna opłate sezon 1 i sezon 2 do ost odcinka mam wolny transfer iplus ;( niestety i ne nadazam ogladac na tym transferze moje gg 3044774 lub mail ewela_mal@op.pl pomożcie mi prosze

użytkownik usunięty
ewela_mal

nie za bardzo rozumiem, jak chcesz kupić? mamy ci to nagrać i wysłać czy jak? ;d

ocenił(a) serial na 10

no tak ja wam oczywiscie za to zapłace bardzo was prosze

użytkownik usunięty
ewela_mal

chyba sobie żartujesz dziewczyno :P nie będę "handlować" piratami ;d

ocenił(a) serial na 10

ja ostatnio szukalam wszedzie jednego filmu, nie bylo go nigdzie. probowalam sciagnac albo znalezc online, nawet po angielsku ale nic z tego. i na filmwebie znalazlam dziewczyne ktora ma to zgrane z kasety vhs na plyte i mi wysle wiec moze i Tobie sie poszczesci :)

użytkownik usunięty
fifi1516

Film to i ja bym wysłała (może), ale zgranie tylu odcinków trochę zajmie jednak.

użytkownik usunięty
fifi1516

http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pid=937#top _display_media
myślicie, że ten napis na górze dotyczy Eleny? Bo chyba nie Rose:/

ocenił(a) serial na 10

pewnie tak :)

ocenił(a) serial na 10
fifi1516

w ogole ten plakat baaardzo mi sie podoba :) nawet na facebooku go dzisiaj publikowalam :P

użytkownik usunięty
fifi1516

Jesteś chętna na zgranie trzydziestu dwóch odcinków na płyty i wysłać je za drobną opłatą ? xD Mamy ogłoszenie;p

ocenił(a) serial na 10

ej no serio zdarzaja sie dobrzy ludzie :P moze ktos ma to na dvd przegra jej i wysle :P

ocenił(a) serial na 10
fifi1516

samo znalezienie tego filmu graniczy z cudem :) tez mialam kiedys to na vhs ale kaseta zaginela w akcji

ocenił(a) serial na 10
fifi1516

nie no dziewczyny ogólnie chodziło mi o to wysłanie i zgranie jeżeli ktoś ma to u siebie na kompie i nie bedzie kłopotu ;)

użytkownik usunięty
fifi1516

a o jakim filmie mówisz?

ja aktualnie mam problem z znalezieniem utworu, NIGDZIE go nie ma w internecie, ani do kupienia ani ściągnięcia, pojawił się tylko w serialu. :/

użytkownik usunięty

apropo plakatu to myślę,że chodzi o Rose, ale gdyby jednak o Elenę to może odzyska ona jakimś sposobem pamięć?:D

Ja bym chciała żeby odzyskała xD Ciekawe co by wtedy powiedziała Damonowi xD

Uważam, że Eleny:))

ocenił(a) serial na 10
Ramiel

chodzi mi o film Szaleje za Toba z 1990 :) a Ty jaki utwór masz na mysli ?

ocenił(a) serial na 10
fifi1516

Co do deleny, to wydaje mi się że mogą zrobić coś takiego: Elena oskarży o coś strasznego Stefana, a Deamon to potwierdzi(mimo iż będzie wiedział, że to nieprawda) i tym sposobem skłóci ich ze sobą, a sam zbliży się do Eleny. Kiedy już będzie między nim coraz lepiej, a Elena zaufa Deamonowi, Stefano dowiedzie prawdy i czas Deamona na Elene się skończy...Będzie miał takie swoje szczęśliwe pięć minut...

ocenił(a) serial na 10
rockowa_a

gdyby tak chcial to zalatwic to juz by to zrobil :) on sie dla niej zmienil..

ocenił(a) serial na 10
fifi1516

zmienił się racja. Ale to może być taki błąd z jego strony, zaryzykuje jej zaufanie, żeby chociaż przez chwilę mieć ją tylko dla siebie

użytkownik usunięty
rockowa_a

Moim zdaniem Damon nie posunałby się do tego...w głębi serca kocha Stefana i nie chce jego krzywdy, nie raz go uratował i w ogole. Dlatego pewnie wymazał z pamieci Elenie to swoje wyznanie, że ją kocha. Ale ciekawe czy Elena sobie to przypomni czy nie....;)

ocenił(a) serial na 10

przypomni sobie jak stanie się wampirem xD haha swoją drogą to ciekawe czy do tego kiedyś dojdzie ...

użytkownik usunięty
rockowa_a

dziwne, oglądasz na bieżąco VD? na obecną chwilę nigdy w życiu nie zrobiłby czegoś takiego...

użytkownik usunięty
fifi1516

Fat Segal - On Blue :( przepiękna melodia, ale nigdzie nie udostępniona..

ocenił(a) serial na 10

Damon nigdy nie zrobiłby czegoś takiego Elenie i Stefanowi. Pół roku temu pewnie byłby do tego zdolny, ale teraz? Nigdy w życiu! Nie po to wymazywał jej pamięć, gdy wyznał jej miłość, by teraz wszystko zepsuć. Jego miłość do niej jest szczera, prawdziwa i pozbawiona egoizmu.
Co do plakatu, to nie wiem, co o tym myśleć. Dlaczego nie miałby okazywać swych emocji w stosunku do Rose? Wydaje mi się, że ten napis ma drugie dno.

użytkownik usunięty
Maureen_220

wydaje mi się właśnie, że niektórzy nie zrozumieli zupełnie tego co Damon mówił jej w odcinku Rose...

ocenił(a) serial na 10

osobiscie nie znam ale popytam czy ktos ma :)

użytkownik usunięty
fifi1516

dzięki, ale niby skąd... nadzieja jest może w jakiś programach do ściągania typu limewire czy emule ale nie mam żadnego takiego.

fifi1516

w którymś z wywiadów Paul (Stefan) mówił, że Elena złamię mu serce odchodząc do Damona. Oni muszą byc razem! XD

ocenił(a) serial na 10
HollyGolightly_

Kiedyś będą. Tak z innej beczki: po dłuższym namyśle stwierdziłam, że nie chcę Damona i Bonnie razem. Nigdy, przenigdy!

użytkownik usunięty
HollyGolightly_

nie wierzę! xD

ocenił(a) serial na 10

Hahahaha ^^

użytkownik usunięty
Maureen_220

no co, nie pamiętam żeby Paul mówił kiedyś coś takiego, inna kwestia jest taka czy mu wolno było coś takiego wyjawić...^^

ocenił(a) serial na 10

Powiedział coś takiego: "Myślę, że Elena na jakiś czas zakocha się w Damonie i to złamie Stefanowi serce", o ile dobrze pamiętam :).

użytkownik usunięty
Maureen_220

To że myśli to nie ma znaczenia:P Nie on układa scenariusz;d
Tylko nie wiem z czego sie tak śmiałaś:D

użytkownik usunięty
fifi1516

cześć dziewczyny! Też jestem ogromną fanką Damona, Stefan mnie denerwuje, bo za bardzo wygląda jak Edwar:D Czytałyście może wszystkie ksiązki? Powie mi któraś czy w książkach Elena jest z Damonem?

ocenił(a) serial na 10

Nie czytałam książek, ale obiło mi się o uszy, że w którejś tam części było dużo ciekawych scen między Eleną i Damonem :P. Elenie "wymsknęło" się nawet, że to Damon jest jej prawdziwą miłością (w każdym razie czytałam kiedyś taki cytat z książki).

użytkownik usunięty
Maureen_220

aa... dzięki, ale w sumie w Polsce już praktycznie są wszystkie, tak mi się wydaje z tego, co wyczytałam, ok, czekam na pocztę, bo je zamówiłam

ocenił(a) serial na 8

Ale się rozpisałyście.;dd
co to tego zdjęcia to wydaje mi się, że będzie tak samo i ze to będzie Jeremy.;/
oby jednak nie.

użytkownik usunięty
NaomiClark_

nie sądzę żeby się powtarzali, poza tym co on by tam robił.
niektórzy stwierdzili że Damon wygląda na tym zdjęciu jak RIDŻ z mody na sukces xD

ocenił(a) serial na 10

Biedny Damon :C. Niech nikt nie porównuje go do tego okropnego RIDŻA albo Marka Mostowiaka -.-'
Ludzie, to wy już nawet sylwetki nie potraficie rozpoznać? Łatwo przecież zauważyć, że to jest Damon. Ostatnim razem w zwiastunie widzieliśmy Elenę tulącą Jeremiego przez.... sekundę? Nic więc dziwnego, że mogliśmy odnieść mylne wrażenie, ale teraz? Nieee no, kpicie sobie.

użytkownik usunięty
Maureen_220

zgadzam się! Damon nie ma sobie równych:):)

użytkownik usunięty
Maureen_220

Nie kpimy, ale niektórzy są teraz ostrożni. Nie sądzisz, że dużo razy robili nas w balona? Oczywiście, że to Damon i to widać, ale jednak ma się lekką obawę, że znowu robią wielkie halo, dają takie zdjęcie promocyjne a scena ta będzie trwać sekundę bo do domu wbiegnie przerażony Stefan i Elena jemu rzuci się w ramiona.
:/

ocenił(a) serial na 10

Sama też mam taką obawę, ba!, jestem 50% pewna, że coś takiego się wydarzy. A nawet jeśli nie, to tylko przyjacielski uścisk (na to przynajmniej wygląda), więc...