Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122884
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Witam wszystkich zgromadzonych przed monitorami komputerów w całej Polsce i na świecie. Dzisiaj, 24 lipca 2011 roku odbędzie się pierwsza gala rozdania Mystyków - nagród filmowych Bractwa Mystycznego. Zapraszam serdecznie, najpierw na relację z czerwonego dywanu, a następnie z samej Gali, którą rozpocznie BLUSH.
Zaczynajmy i bawcie się dobrze, a nawet najlepiej jak można :D

aivia

Tak, tak, jesteśmy teraz na czerwonym dywanie. Przed nami rozpościera się plejada wspaniałych kreacji, pięknych kobiet i ich oddanych mężczyzn. Kto dzisiaj zwycięży, kto odejdzie z kwitkiem, kto zgarnie najwięcej nagród. Wita Państwa Aivia :)

użytkownik usunięty
aivia

Wybaczcie, prowadząca jest bardzo spóźnialska:D
Dziękuję Aivio.. czekamy na przyjazd pierwszych gwiazd, jestem bardzo ciekawa jak dzisiaj zaprezentują się tutaj, na czerwonym dywanie. Słyszałam, że Rainn ma prawdziwie innowacyjną kreację!

Jestem.

Madeleine_filmweb

Pójdę rozdać autografy ;)

Madeleine_filmweb

Madeline, witamy :* Madeleine wybrała na BMA klasyczną długą suknie, w pięknym pastelowym kolorze

aivia

Ach, ten dekolt. Czyżby Madeleine też liczyła na jakąś nagrodę, niekoniecznie Mystyka ;)

Witaj Blush ! Cmok, cmok. Nasz Szef Organów Ścigania w klasycznej małej czarnej o zupełnie nie klasycznej długości, ale ukazującej jej wspaniałe nogi :)

użytkownik usunięty
aivia

Dziękuję za przywitanie, witaj! Ty również wyglądasz olśniewająco, masz niezwykle oryginalną suknię. Kolor wyróżnia się zdecydowanie na tle innych, bardziej stonowanych barw kreacji naszych prezenterek. Zdradzisz kto stworzył to cudo?

To oczywiście moja ulubiona projektantka Sherri Hill

aivia

Też jestem:D Proszę zadac mi jakieś pytania o sukienkę, jestem gotowa:D

alien_2

Któż to uszył to małe cudo? Zdradź nam imię tego projektanta :)

aivia

Przeprowadziłam staranna selekcję sukienek, które proponowali mi sławni projektanci. W końcu po wielu namowach wybrałam tą skromną sukienkę projektu Ellie Saab:D

ocenił(a) serial na 9
aivia

Witam wszystkich zebranych na tej jakże ważnej uroczystości :)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Beauty, moja droga. Wręczasz dziś nagrody w wielu interesujących kategoriach. Na ogłoszenie wyników której z nich najbardziej czekasz?

ocenił(a) serial na 9

Wszystkie kategorie, które będę nagradzała są niesamowite :) Ale najbardziej czekam, jak chyba większość nas, na ogłoszenie zwycięzców w kategorii "Najbardziej zmysłowa scena erotyczna" :)

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Masz piękną suknię!

ocenił(a) serial na 9

Dziękuję bardzo :) Ty również masz przepiękną kreację.

użytkownik usunięty
BeautyAndStupid

Dziękuję:) Wszyscy dziś wyglądają wspaniale. Dziękuję za rozmowę.

ocenił(a) serial na 9

Ja również dziękuję i życzę Ci dreszczyku emocji na Gali :)

BeautyAndStupid

BeautyAndStupid, najwidoczniej już pogodziła się ze śmiercią męża. A może po prostu MF13 jest tak dobrym pocieszycielem ? :)JustBeauty ma na sobie dziś kremową kreację, z rozpieciem kusząco pokazującym nogę. Czyżby dzisiaj wszystkie nasze panie postanowiły z racji lata pokazać swoje atuty :P

aivia

Ach, masa paparazzich w akcji! Witajcie witajcie :)

Rainn

Rainn dzisiaj ukazuje nam swoje ekstrewaganckie oblicze. Jako eko-fanka recyclingu i ISF elegancki gorset, przełamała falbaniastym dołem z gazet. A może to tylko ubezpieczenie na wypadek gdyby na Gali było nudno ? :D

aivia

Przy okazji muszę podziękować wspaniałemu projektantowi, Giorgio Papierroni, za stworzenie tej pięknej kreacji. Buziaki, Giorgi:**

Rainn

Ustawimy się razem do zdjęć?

Madeleine_filmweb

Ależ oczywiście:) Smileee

Rainn

Smileee:]
Będziemy na pewno na pierwszej stronie :)

Madeleine_filmweb

Nasze szanse na okładkę wzrosną, jeśli zrobimy zdjęcie z moim partnerem. Podejdź no, Jensen XD
http://30.media.tumblr.com/tumblr_ljs18oeV9p1qep8kxo1_500.jpg

Rainn

I z moim kierowcą ;)

http://republika.pl/blog_za_3314601/4392496/tr/johnny_depp.jpg

Madeleine_filmweb

Na tle mojej limuzyny:)
http://rozrywka.auto-swiat.pl/sites/www.auto-swiat.pl/files/imagecache/gallery-p hoto/Galleries/autofun/372038/60169-a-nis.jpg

Madeleine_filmweb

A oto i mój partner http://27.media.tumblr.com/tumblr_loggniNZA51qjbyfso1_500.jpg
Czyżby Jensen miał brata bliźniaka? xD

Kate123

To niesamowite! Rozdzieleni po porodzie bliźniacy spotykają się na Czerwonym Dywanie!
Takie rzeczy tylko na BMA.

ocenił(a) serial na 9
Madeleine_filmweb

A to mój: http://image.mcomet.com/M/2007_6_imdb/0photo_53/thumb/0_2007-6-5-4-35-48515.jpg Czyżby byli trojaczkami?:)

BeautyAndStupid

A gdzie zgubiłaś MF13, droga Beauty? XD

BeautyAndStupid

To bardzo możliwe :) Widocznie chcieli Nas o tym poinformować właśnie na tej Gali :)

BeautyAndStupid

Na szczęście NZM jest jedyny w swoim rodzaju :)

aivia

Brawka ;)!!

aivia

Witam, witam!
Ilu fotoreporterów! I jakie piękne kreacje macie, moje drogie koleżanki :D

Evarini

Nasz piękna tłumaczka wybrała klasyczną, długą czarną sukienkę, odsłaniając w zamian kształtne ramiona. No cóż, mężczyźni kochają i te partie kobiecego ciała :)

aivia

Twoja suknia też jest niesamowita, aivio :)

Evarini

Och, dziękuję bardzo za komplement :) Poznaj NZM, mojego ukochanego Towarzysza Życia.

aivia

Och, to zaszczyt, miło wreszcie poznać!

aivia

Aivia dzisiaj w delikatnym błękicie niczym motylek kroczy po czerwonym dywanie zadając pytania kolejnym prowadzącym i dodając im otuchy w tym stresującym momencie. Pytania rozładowują napiętą atmosferę i trema powoli opuszcza dzisiejszych prezenterów;D

aivia

Witam wszystkich :) Cóż za niesamowita uroczystość :)

Kate123

Kate, również nie wybiła się z trendu i pokazuje nogi. Ale za to w jakim soczystym, bordowym kolorze :)

ocenił(a) serial na 9
aivia

Witam wszystkich zgromadzonych :)

xxAniaxx

Ania w prostej, małej czarnej, która podkreśla jej krągłości. Coś czuje, że obecni panowie nie będą mogli oderwać od niej wzroku :)

xxAniaxx

Aniu, dzisiaj po raz pierwszy wręczasz Mystyki i po raz pierwszy pojawiasz się na scenie jako prezenterka. Denerwujesz się ?

ocenił(a) serial na 9
aivia

Oj bardzo, ale nie przeszkodzi mi to w dobrej zabawie. Nie mogę się doczekać kiedy poznam wszystkich zwycięzców.

xxAniaxx

A która myślisz kategoria wywołał największe emocje? W której walka była najostrzejsza ?

ocenił(a) serial na 9
aivia

Wydaje mi się, że tą kategorią jest Najlepsza zmysłowa scena erotyczna, za którą nagrodę będzie wręczać BeautyAndStupid.