Witam wszystkich zgromadzonych przed monitorami komputerów w całej Polsce i na świecie. Dzisiaj, 24 lipca 2011 roku odbędzie się pierwsza gala rozdania Mystyków - nagród filmowych Bractwa Mystycznego. Zapraszam serdecznie, najpierw na relację z czerwonego dywanu, a następnie z samej Gali, którą rozpocznie BLUSH.
Zaczynajmy i bawcie się dobrze, a nawet najlepiej jak można :D
Awodzu, jesteś? Przed nami modowa kategoria czyli NAJLEPSZY KOSTIUM Z PRZESZŁOŚCI.
Tyle dzisiaj pięknych kreacji, ale i w VD nie brakuje wspaniałych sukien, zwłaszcza tych z przeszłości. Czasami patrząc na te cuda zastanawiam się czy warto było aż tak mocno walczyć o równouprawnienie, przynajmniej jeśli chodzi o ubiór :D
Ale przejdźmy już do nominacji:
a) Katherine - jasnozielona suknia
b) Katherine - bordowa suknia
c) Katherine - zielona suknia
d) Katherine - suknia i kapelusz
e) Pearl - turkusowa suknia
Pamiętna ostatnich problemów z kopertą, wzięłam nożyk do kopert. Nie martwcie się panowie, jest naprawdę malutki :D
Yeeeeeeah! Głosowałam na zieloną suknię z Elijahem, ale na bordową też bym chętnie zagłosowała :D <brawa>
Zdecydowanie jest cudna. Szkoda, że na nią nie zagłosowałam, ale i tak wygrała, więc :D
Może w drugiej części na wstępie Blush napisze zwycięzców i rozpoczniemy głosowanie na kreację? Tylko musimy streszczać du py :P
Za rok musimy jednak zacząć godzinę wcześniej :P Tych kategorii i naszych komentarzy jest po prostu ogromna ilość, a teraz człowiek już z lekka zmęczony :P
W serialu są miłości, lecz także i trwałe przyjaźnie. Przekonajmy się, która para przyjaciół wygrała Mystyka! Zapraszam Madeleine!