Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122889
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Witam wszystkich zgromadzonych przed monitorami komputerów w całej Polsce i na świecie. Dzisiaj, 24 lipca 2011 roku odbędzie się pierwsza gala rozdania Mystyków - nagród filmowych Bractwa Mystycznego. Zapraszam serdecznie, najpierw na relację z czerwonego dywanu, a następnie z samej Gali, którą rozpocznie BLUSH.
Zaczynajmy i bawcie się dobrze, a nawet najlepiej jak można :D

xxAniaxx

No tak, nic tak nie rozgrzewa emocji jak piękne półnagie kobiety i równie mało ubrani mężczyźni :D

ocenił(a) serial na 9
aivia

Dokładnie :D

aivia

http://www.youtube.com/watch?v=bZFmAIAAVsg również obecna - jak widać

użytkownik usunięty
aivia

Proszę Państwa, oto z limuzyny wychodzą piersi nominowani w kategorii "Najlepszy aktor" i "Najlepsza aktorka": Ian Somerhalder i Nina Dobrev! Ian jak zwykle w kapeluszu i jak przystało na taką Galę, garniturze, natomiast Nina... ach, brak mi słow, co za piękna suknia!

http://delenanian-shipper.tumblr.com/post/5089915829/ian-nina-red-carpet

A kapelutek został w limuzynie;D

alien_2

Co skrzętnie wykorzystała alien, dodając do swojej wieczorowej kreacji ten niecodzienny dodatek :)

http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2011/05/ian-somerhalder-nina-dobr ev-white-house-correspondents-dinner1.jpg
Nasza piękna para

ocenił(a) serial na 9
aivia

Proszę Państwa już są flesze, podjeżdżają limuzyny! Kogo my tu mamy! Na dywanie pojawił się Taylor Kinney, coż za kreacja. W oczy rzucają się spinki od Armaniego, ale zaraz, czy on ma je w uszach!?!? Jaki on jest niebywale przystojny, warto wspomnieć kilka słów o tym aktorze. Otóż, miał trudne dzieciństwo. Matka zostawiła go, gdy miał zaledwie 24 lata!!! W wielu wywiadach powtarzał, że w domu się nie przelewało. Jego główny posiłkiem były płatki kukurydziane zalewane kozim mlekiem. W rzeczywistości wychowywała go babcia. Ojca nie pamięta, gdyż ten zaginął zaledwie kilka miesięcy po narodzinach małego Taylorka. Wiele mówi się, iż jego zaginięcie, to nie był przypadek - przypomnijmy sobie: był grudzień 1981 roku. Ojciec Taylora wykupił wycieczkę do miasta stołecznego Warszawy. Celem było zwiedzanie Pałacu Kultury. Pech chciał, że akurat wprowadzono w grudniu stan wojenny. Tu przypuszcza się, że po spałowaniu mógł stracić pamięć i zesłano go do Gułagu.
Sesja się skończyła i nasz Taylor kieruje się w stronę WC. Warto jeszcze przypomnieć, że ten doskonały aktor debiutował w „Kościach”.

jerry0

Tak, tak a o to nasz niezrównany krytyk Jerry Krajowy :) Każda gwiazda przed nim drży, każdy reżyser nerwowo czeka na jego recenzję. To on decyduje kto ma szansę zaistnieć w naszym filmowym świecie, a kogo zmiecie wiatr historii. Podejdźmy bliżej i zapytajmy kogo widzi jako największego dzisiejszego zwycięzcę. Oprócz oczywiście samego siebie :P

jerry0

Wzruszyłeś mnie tą smutną historią życia Taylora ;(
Muszę także wstąpić do toalety...

jerry0

Jerry natomiast wraca do swojej gwiazdorskiej przyczepy ponieważ zapomniał o garniturze:D Ale spokojnie, nic się nie stało, gala się jeszcze nie rozpoczęła. Jerry jest niczym James Bond i w najmniej spodziewanym momencie pojawi się na dywanie elegancki i czarujący:D

alien_2

Ale gdzie podziewa się Nasz kochany MF13 ?

Madeleine_filmweb

MF13, czyli łamacz offtopowych serc, zapewne uwodzi kolejne, pełne uroku kobiety i zjawi się później, aby zaczarować nas klasycznym garniuturem w komplecie z kamizelką , którego prostotę łamie nietypowy srebno - stalowy kolor

ocenił(a) serial na 9
aivia

MF13 przychodzi ze swoją nową kobietą. Na pewno będzie to da nas niespodzianka :)

użytkownik usunięty
jerry0

Witam Cię Jerry. Wręczasz dziś nagrodę m.in. w kategorii "Najlepsza aktorka". Jak myślisz, która z naszych pięknych aktorek serialu odbierze od Ciebie Mystyka?;)

użytkownik usunięty
aivia

Proszę Państwa, jeszcze 6 minut do naszej wspaniałej Gali Bractwo Mystyczne Awards. W tym czasie przyjechało do nas mnóstwo aktorów i aktorek, a także sama Julie Plec i Kevin Williamson. Myślę, że nie obejdzie się bez zadawania im pytań na temat 3 sezonu.

Nadal nie ma Josepha? Liczę na statuetki dla niego:D

użytkownik usunięty
alien_2

Właśnie. Jak myślisz, czy Joseph wygra dzisiaj w kategorii "Najlepszy mroczny charakter"? Ma bowiem całkiem niezłą konkurencję.

W serialu nie brakowało mrocznych charakterów, ale jeszcze tylko Joseph w roli Klausa nie dał się poznac z tej dobrej strony. Uważam, że w pełni zasłużył na statuetkę w tej kategorii. Sądzę, że obładowany nagrodami Ian tą jedną może mu oddac:D

alien_2

Jest, jest i Joseph Morgan. Nieśmiało przepycha się przez tłumy wielbicielek. Ten słodki blondyn podbił niewieście serca angielskim akcentem i przeszywającym spojrzeniem :)

aivia

Liczę na wspólne zdjęcie z dwoma przystojnymi nominowanymi- Ianem i Josephem:D

alien_2

Ja liczę nawet na coś więcej ;)

Madeleine_filmweb

Nie publicznie;p

aivia

A oto i Joseph
http://images4.fanpop.com/image/photos/20600000/Joseph-Morgan-looking-cute-in-a- suit-joseph-morgan-20607567-192-256.jpg

użytkownik usunięty
aivia

Uwaga, bardzo proszę wszystkich o zajęcie miejsc w naszym Mystycznym amfiteatrze.

W końcu. Już się zmęczyłam tym pozowaniem.

Madame_7

No, chodź, Madame, powolutku... Byłoby głupio teraz się wyłożyć.
Ale wygodne fotele w tym amfiteatrze :D

Evarini

Ciszej mów:p Zapłaciłam jakiemuś ochroniarzowi by mnie przytrzymywał - i dobrze, bo nagrali jak szłam:/
Gdybyśmy my tak szły, to wiesz jakie tytuły by były jutro w gazetach:p

Madame_7

Oj, wiem :P
Siedzimy koło Iana... Możemy szeptem podpytać, czy nie ma jakiegoś kontaktu z Kate... :D

Evarini

Zagadaj go jakos. Znasz angielski w końcu.

Madame_7

Jak wróci ze sceny, to zapytamy :P

Evarini

Ech o czym on tak gada cały czas;p Wystarczy odebrać nagrodę i już, a ten nawija i nawija;p

Zajmuję miejsce obok Paula, który zjawił się w ostatnim momencie i przemknął niezauważony po czerwonym dywanie;P

Zajmuję miejsce obok Josepha!

Madeleine_filmweb

Oo, a tuż obok mnie i Madame usiedli Ian i Nina :D

ocenił(a) serial na 9
Evarini

No to ja usiądę obok Niny ;)

xxAniaxx

A ja z Jensenem obok Was:)

ocenił(a) serial na 9
Rainn

Bardzo mi miło :)

ocenił(a) serial na 9
xxAniaxx

Ja koło mojego towarzysza - Jensena Acklesa :) (który, nawiasem mówiąc, ma dwóch braci o tych samym imieniu i nazwisku, oraz wyglądają identycznie jak on i również są na Gali:))

BeautyAndStupid

Uważajcie, żeby się nie pomylić xD

BeautyAndStupid

Ja też usiądę z Jensenem obok Was :) Czyż to niesamowite, że bracia po tak długiej rozłące mogą się w końcu poznać :D

Evarini

Ale siara! Evarini daj mi gume miętową, mentosa - cokolwiek. Nie mogą ode mnie wyczuć alkoholu:p
Ratuj mnie. Odwdziecze się - i to jak.

Madame_7

Masz :P Mogłaś sama o tym pomyśleć wcześniej, ech... Co ten alkohol z Tobą robi...
A i trzymam za słowo ;)

Evarini

Dzięki! Jesteś kochana;*
Co ja bym bez Ciebie zrobiła.

użytkownik usunięty
aivia

Z lekkim opóźnieniem rozpoczynamy pierwsze w historii BRACTWO MYSTYCZNE AWARDS!!!!

Bravo!!!

ocenił(a) serial na 9

<bravaa>

użytkownik usunięty

Dzisiejszego wieczoru poznamy zwycięzców w 20 kategoriach dotyczących serialu The Vampire Diaries. Jednak zanim rozpoczniemy, na scenie wystąpi wspaniały zespół, który zagrał w naszym kraju już dwukrotnie. Tym razem zawitali na naszej Gali! Drodzy Państwo, 30 SECONDS TO MARS!!!

Jared, Jared, Jared !!! - skanduje tłum :)

<brawa>