Witam wszystkich zgromadzonych przed monitorami komputerów w całej Polsce i na świecie. Dzisiaj, 24 lipca 2011 roku odbędzie się pierwsza gala rozdania Mystyków - nagród filmowych Bractwa Mystycznego. Zapraszam serdecznie, najpierw na relację z czerwonego dywanu, a następnie z samej Gali, którą rozpocznie BLUSH.
Zaczynajmy i bawcie się dobrze, a nawet najlepiej jak można :D
Cudowny występ, nie martwcie się, Jared i spółka wrócą do nas pod koniec.
A teraz zapraszam na scenę wspaniałą osobę, dzięki której powstało nasze Bractwo. Jest naszą oporą w trudnych chwilach. Aivia wręczy statuetkę Mystyka dla NAJLEPSZEGO AKTORA. Brawa!
Witam, witam Państwa i jestem wzruszona, że mam zaszczyt wręczyć pierwszego Mystyka w historii Bractwo Mystyczne Awards. I to jeszcze w tak prestiżowej kategorii – najlepszy aktor. Patrząc na nazwiska nominowanych, myślę, że to będzie prawdziwa przyjemność wręczania jednej z tych nagród tak wspaniałym aktorom. Przynajmniej z mojej strony :D
Zatem o to nominacje w kategorii najlepszy aktor :
a) Ian Somerhalder
b) Paul Wesley
c) Joseph Morgan
d) Daniel Gillies
e) Matthew Davis
Gratulacje dla Iana! A teraz przejdźmy do następnej kategorii pod tytułem "NAJLEPSZA AKTORKA". Mystyka wręczy Jerry, współzałożyciel Rady Pierwotnych! Zapraszam!
Witam, nie muszę się wszystkim przedstawiać. Dzisiejszego wieczoru mam zaszczyt wręczyć MYSTYKA w kategorii najlepsza aktorka The Vampire Diaries! Nie ukrywam, że jest to dla mnie ogromne wyróżnienie, iż mogę brać udział w dzisiejszej gali. Zanim przedstawię nominacje pozwolę sobie zacytować słynnego poetę Jeana Paula Sartre – „To nie postać urzeczywistnia się w aktorze, lecz aktor urzeczywistnia się w swej postaci.” Tymi słowami przejdźmy do nominacji:P
Nina Dobrev !
Candice Accola!
Sara Canning !
Katerina Graham !
Dawn Olivieri !
To będzie z pewnością zaskoczenie dla nas wszystkich! Proszę jeszcze o chwilę cierpliwości:P