Witam wszystkich zgromadzonych przed monitorami komputerów w całej Polsce i na świecie. Dzisiaj, 24 lipca 2011 roku odbędzie się pierwsza gala rozdania Mystyków - nagród filmowych Bractwa Mystycznego. Zapraszam serdecznie, najpierw na relację z czerwonego dywanu, a następnie z samej Gali, którą rozpocznie BLUSH.
Zaczynajmy i bawcie się dobrze, a nawet najlepiej jak można :D
to zasługa Jules;p Damon nie miałby okazji tak pięknie przeszyc Rose kołkiem gdyby Jules jej nie użarła;D
Witajcie ponownie!
Tym razem mam zaszczyt przedstawić nominowanych i zwycięzców w kategorii Najbardziej szokujące wydarzenie.
A oto nominowane shockery:
a) Elena to Katherine, "Founder's Day"
b) Caroline przemieniona w wampira, "Brave New World"
c) Elijah zmartwychwstaje po raz pierwszy, "Rose"
d) Klaus w ciele Alarica, "Know Thy Enemy"/"The Last Dance"
e) Jenna przemieniona w wampira do rytuału, "The Last Day"
Jenna przemieniona w wampira do rytuału! http://imageshack.us/photo/my-images/825/jennaturnedintoavamp.jpg/
powiem szczerze, że nie czytałam ich:D nie chciało mi się porównywac i nie chciałam wiedziec jak inni glosowali:D uczciwie podeszłam do sprawy:D
Faktycznie, może jako Vampir będzie lepszy. Caroline go dziabnie i wszystko może się zmienić. Narodzi się jakiś demon wcielony i będzie:)_
Organizujcie je już, bo w chwili obecnej się świetnie bawię, więc miło by było to powtórzyć z Mystycznymi Malinami:D