PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121982
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Klaus i Caroline :P

ocenił(a) serial na 7

Co wy na taką nową parę w serialu? Uważam, że świetnie by do siebie pasowali..:P i teraz
jak Caroline nie jest już z Tylerem ...:D Fajny zakręt w serialu by był :)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Ja tak samo. Już myślałam, że Klaus wybuchnie śmiechem ,powie: 'kurde laska ogarnij się' i da sobie z nią spokój, a tutaj proszę. Przyjął to spokojnie. Myślę, że jego intryguje w niej też to, że może ja wiele o życiu nauczyć. Takie podejście do tej pary zdecydowanie mi się podoba.

ocenił(a) serial na 6
Aredhel125

Dokładnie tak jak mówisz.
Choróbka, dawno się z nikim tak nie zgadzałamXD
http://www.youtube.com/watch?v=NYzpH_7G41g

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Jaciesz pierdziele, sypiesz tymi filmikami jak z rękawa. Muszę powiedzieć, że sama za bardzo się wcześniej takimi rzeczami nie interesowałam. Widzisz jak Klaus jednoczy mentalnie ludzi? Trzeba napisać do Morgana, że może sobie pogratulować kunsztu aktorskiego, bo ludzie wariują pod jego wpływem ;D

ocenił(a) serial na 6
ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

XD Przyszło mi do głowy żeby zalozyc tego calego twittera xDDDi powysylac do Julie,Candice i Josepha stosy wiadomosci tj. ''Czy bedzie miala miejsce jakakolwiek scena miedzy Klausem a Caroline w najblizszym odcinku?'' xDDD ale sie kurde boje ze sie spale angielskim czy co haha xD wgle zawsze by moze byla jakas nadzieja ze ktores z nich odpisze xDxDDD w koncu Julie napisala na twicie czy Elijah wypil tego szampanaxDDD

ocenił(a) serial na 6
Shiteru

A nie lepsza będzie niespodzianka? ;)

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Ale ja nie moge wytrzymać <beczy> xDDDD
Obawiam sie ze moze być tak jak po Our town czyli dali nam scene Klaroline a potem przez 2 epizody nic o.O To by była tortura znowu czekanie...
Klaroline działa na mnie jak narkotyk no xDD moglabym ich ogladac w kolko *.*

ocenił(a) serial na 4
Shiteru

Nie no teraz to się pospieszą bo zostało do końca już tylko 7 odcinków. Zanim Caroline się do niego przekona, zanim spędzą jakiś romantyczny wieczór razem to muszą trochę scen z nimi pokazać. Nie mogą przecież przejść do rzeczy od razu. Ale podejrzewam, że przynajmniej jakiś kiss w międzyczasie będzie bo jak nie to będę bardzo, ale to bardzo zawiedziona.

użytkownik usunięty
Shiteru

Ja wysłałam Józkowi fajne gifki i nic nie odpisał:( :P
I tak by ci nic nie zdradzili ;)

ocenił(a) serial na 6

Plec by ich zatrzasnęła:)

użytkownik usunięty
WhiteDemon

Pamiętasz co zrobiła Dawn Olivieri? Myślałam, że Plec ją zamorduje:p

ocenił(a) serial na 6

Yyy, no tylko pamiętam że walnęła jakiegoś mega spoilera właśnie:)
Ale o czym był to już nie:)

ocenił(a) serial na 10
WhiteDemon

Fote scenariusza chyba wkleila z tej sceny w ktorej Jenna gada z Elena xP no M. Trevino(Tyler) cos walnal do Julie ze '' zamorduje su*e jak chce'' xDD tak mi sie cos zdaje

ocenił(a) serial na 4
Shiteru

heheh nie no prosze was. Ja bym się osobiście na coś takiego nie porywała. raz, że to bez sensu, dwa- lepiej samoczynnie poczekać na bieg zdarzeń. Bez sensu jak wcześniej będziemy wiedzieć co się stanie.

ocenił(a) serial na 6
Aredhel125

Ogólnie to najbardziej satysfakcjonowałby mnie taki trójkąt:P
http://www.youtube.com/watch?v=G9MHDiq7c3A
Kit z Deleną/Steleną, skoro Elka jest taka nie comprende..:)

Aredhel125

No wiecie, ale jak na moje to na razie ona uczy o życiu jego :D hahhaha
love them anyway <3

ocenił(a) serial na 6
flying_robert

Faktycznie:))

użytkownik usunięty
flying_robert

Wcześniej unikałam tego tematu a teraz ciągle tu zaglądam xD

ocenił(a) serial na 10

Ja latam po stronach VD w poszukiwaniu Klarolinowych spoilerow xDD

użytkownik usunięty
Shiteru

I masz coś?:D

ocenił(a) serial na 10

Nic nowego od 3x14 T.T bu...
a przynajmniej ja nic nie znalazlam ale jak ktos cos znajdzie to niech sie tutaj pochwali <blaga> :)

użytkownik usunięty
Shiteru

Przydałoby się żebym skończyła z spoilerami, bo tylko nerwy przez nie tracę:P Ale cóż, to już chyba nałóg:D

ocenił(a) serial na 4

Niedługo na odwyk wszystkie trafimy;D Dobrze, że sesję mam już dawno za sobą bo nie wiem co by było.

ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

Mnie chyba wywalą z uczelni xD Bo sie obijam xD nie pozaliczalam wszystkiego bo,, ojj po feriach'' xD ferii koniec a ja nic nie zrobilam oO xDDD Klusek sie okazal artysta w 3x14 i mi swoimi dzielami przypomnial o moim niezaliczonym rysunku i malarstwie jeszcze xDDDD

ocenił(a) serial na 4
Shiteru

Napisz do Morgana, może też maluje to ci pomoże heheheh ;D Nie martw się jak miałam sesję to też panikowałam, że nic nie zaliczę i mnie wywalą i zamiast się uczyć to siedziałam i pisałam o Klausie hahaha. Na szczęście wszystko udało mi się zaliczyć w 1 terminie. Hosanna! ;D Tobie też się uda ;D

Ja ciągle oglądam tą scenę xD http://www.youtube.com/watch?v=gvlcck0QMS8&feature=related może dlatego że powinnam pisać licencjat :P Ale jest w niej dużo smaczków do przyglądania się :D Np jak Car od początku jeździ Klausowi a on się próbuje powstrzymać od gniewu i smutku i obraca rzecz w żart. A ją to wkurza <3 Uwielbiam ten moment, jak się razem śmieją, tak jakby oboje na chwilę zapomnieli o tym jak dużo ich NIE łączy <3 <3 <3

użytkownik usunięty
flying_robert

Ja uwielbiam ten moment w 0:34 jak się zawstydził:D Zabawne widzieć Klausa w takiej odsłonie:D

ocenił(a) serial na 10
flying_robert

No tak słodko wtedy wygląda ;D Albo 1:15 no PACZCIE jaka mina Klausa a potem jak przeszla do hybryd to tak spochmurnial..buuu;&lt;

Shiteru

ha też to lubie <3 Ale w ogóle jezu nie mogę to jest taka zajebista postać:D tutaj on jest taki zagubiony, myśli, że już mu się udało choć trochę dać się polubić Caroline a ona go wtedy gasi :D Z jednej strony jest biedny i to smutne, ale z drugiej jaka to jest cudowna naiwność Klausowa, że on ma nadzieje że ta rozmowa będzie miła :D

ocenił(a) serial na 10
flying_robert

No ale miał nadzieje i tak no wlasnie ''myśli, że już mu się udało choć trochę dać się polubić Caroline a ona go wtedy gasi'' i tu sie go chce przytulic i powiedzieć '' Mnie juz zdobyłeś Klusku :-*'' xDDD

ocenił(a) serial na 4
Shiteru

Hahahahaha Klusku hahahahaha

.

ocenił(a) serial na 4
flying_robert

Matko, a ja kolejny odcinek obejrzę dopiero w następny poniedziałek. I jak tu wytrzymać do tego czasu? Muszę znaleźć jakieś ciekawe zajęcie dla siebie bo jajo zniosę inaczej. Chyba przez ten tydzień będę na okrągło do znudzenia oglądać sceny z Klaroline z tego odcinka- tylko tak mogę zaspokoić moje pragnienia haha. Chociaż przeczuwam, że w kolejnym odcinku nie dostaniemy scen z Klausem i Caroline. Teraz najważniejszym wątkiem jest przecież matka.

ocenił(a) serial na 6
Aredhel125

Wiesz co obejrzałam wczoraj dokłądnie te sceny jak pili tego szampana.
I kurde mam promyczek nadziei.
Plec cos tam bredzi, dla mnie to ani Elijah ani Klaus nie wypili łyka nawet, tylko najwyżej usta zamoczyli.
Klausio to już w ogóle miał wtedy takie chytre spojrzenie w stylu" Matka, no weź się, myślisz że jestem w ciemię bity??":P:) i jak oglądałam właśnie tą scenę z matka z początku, to wydawało mi się, że tylko udaje że jej wierzy z tym przebaczeniem;)

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Ja też właśnie wczoraj jeszcze raz przejrzałam odcinek i się dopatrywałam kto wypił szampana, a kto nie. Elijah jak na mój gust nic nie wypił. Klaus malutko, ale chyba jednak coś łyknął. Dodatkowo przyglądałam się jeszcze ze szczególną uwagą, czy podczas toastu on patrzył na Caroline, czy gdzieś w bok i w sumie nie doszłam do żadnego konkretu. To znaczy wygląda jakby spoglądał w jej stronę, ale nie centralnie na nią. Chociaż.... no sama nie wiem, ale ja sobie interpretuję, że jednak wzrok kierował na nią. Poza tym gdy kelnerzy rozdawali szampana to Caroline się szczerze i promiennie do niego uśmiechnęła. Podejrzewam, że jednak zdobędzie jej serce i to już niedługo.

ocenił(a) serial na 6
Aredhel125

Cieszyłabym(chyba -łybyśmy:) się...

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

No ja bankowo. W końcu Caroline powala uśmiechem, także w sumie nie dziwie się mu, że ją wybrał. W dodatku na tym jego rysunku wyglądała prześlicznie, jak prawdziwa księżniczka. Szkoda tylko, że na samym początku chciał ją zabić poświęcając ją w rytuale. Ciekawe czy mu to wypomni wkrótce?

ocenił(a) serial na 6
Aredhel125

No tak, tylko chyba wtedy nic o niej nie wiedział;)
Dał się po prostu namówić Kath, żeby zamiast niej poświęcił w rytuale jakiegoś innego wampira...

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

No tak jego to w jakiś sposób usprawiedliwia, ale ona ma prawo mieć z tego powodu wyrzuty. Nie liczył się wtedy z nikim. Pewnie jej to jakoś wynagrodzi ;D

ocenił(a) serial na 1
xyz89

A ja tak się zastanawiam kiedy to Klaus zainteresował się Caroline przecież wcześniej się nie znali tak? nigdy się nie spotkali. Klaus tylko wiedział, że Tyler spotyka się z Caroline. Czyżby w tedy kiedy był u niej w domu żeby ją uratować może wtedy miał jakiś plan. Specjalnie kazał Tylerowi żeby ugryzł Caroline aby ten ją uratował. Jestem ciekawa jak się skończy ta historia. Jeśli uśmiercą Klausa czy całe rodzeństwo to nie warto oglądać dalej. Nie ma pierwotnych nie ma serialu. Bo co mieliby wymyślić.

ocenił(a) serial na 10
mrowka1504

Na to wygląda z tym ugryzieniem :D Chociaz kto tam wie co tam Klausowi w głowie siedzi xDD

ocenił(a) serial na 4
Shiteru

Hmmmm mi się wydaje, że on już wcześniej zwrócił na nią uwagę tylko skupiał się na zabiciu ojca, przełamaniu klątwy i nie miał na nią czasu zwyczajnie. Być może już wcześniej się w niej zauroczył i dopiero teraz uderza;D Mi się wydaje, że karząc Tylerowi ją ugryźć chciał ewentualnie zaszantażować Stefana i resztę, a potem i tak wiedział, że ją uleczy. No i tak się stało. A jak ją już zobaczył taką biedną, chorą, umierającą to strzała amora trafia go na dobre i jest Klaroline ;D

ocenił(a) serial na 4
Aredhel125

O nieee co za błąd miało być "każąc", a nie "karząc".. Cholera jasna, analfabetka ze mnie. Sorry ;D

xyz89

http://kwejk.pl/obrazek/926224/klaroline,%3C3.html ;)

ocenił(a) serial na 10
xyz89

Myśle,że moze byc tak ze do konca sezonu ich relacje będą napięte , Klaus bedzie probowal ja do siebie przekonac :P i np w ostatnim odcinku zobaczymy jakis czyn , zachowanie Caroline swiadczace o akceptacji naszej najstarszej hybrydy ^^ I np takim oto momentem zakonczy sie sezon 3 ;D Myslalam jeszcze o opcji ze np ten kiss to bedzie taki niewinny calus w policzek ? ;D No bo w 3x14 on tak probowal flirtowac i to mu wychodzilo nieśmiało, uroczo ;D To jest wlasnie niesamowite w tej postaci ;D Nie widzielismy jeszcze tego w VD , tak ukazanego zauroczonego mezczyzne - ta nieśmiałość;D

ocenił(a) serial na 10
Shiteru

Wiec nie wiem czy np bylby zdolny do zapoczątkowania jakichs namietnych scen miedzy nimi ;DD Raczej spyta ją '' Pozwolisz mi skraść mały pocałunek prawda?''- (pasuje mi do niego taki tekstxD) i cmoknie ją w policzek xD W końcu Klaus to nieśmiały dżentelman ;D

ocenił(a) serial na 10
xyz89

A to opcja, której sie boje bo sądzę ,że to w stylu teamu zajmującego się VD:
Że np sprawią ,że Klusek sie bedzie coraz bardziej angażował uczciowo wzgledem Caroline w koncu jej zaufa i sie przejedzie bo np bedzie kolejny super plan zabicia Kluska... iiii Caroline zostanie wykorzystana jako jego słabość ... zblizy sie do niego i go zabije ;((((( Nie chce tego za nic <beczy> .. Ale TFU TFU - nie chce wykrakac

ocenił(a) serial na 4
Shiteru

Kurde faktycznie może tak być. Inni z ekipy zauważą, że on kręci z Caroline i ją namówią, żeby go zdradziła. Nieee to takie nie fair, ale podejrzewam, że tak się własnie stanie. Ale to znaczy, że Caroline czy będzie chciała, czy nie będzie musiała mu się oddać. Haaa ! Jak zobaczę łzy zdradzonego Klausa, który nie może przeżyć tego, że taka niepozorna Caroline go zdradziła to będę ryczeć razem z nim. Boże biednyyyyy!

ocenił(a) serial na 10
Aredhel125

Ale mam wielką nadzieje ,że tak nie będzie ja chce happy end z Klaroline...:< ale nie taki,że Klaus zmieni sie w cieple kluchy ^^ ale taki, ze ona go zaakceptuje nawet jako morderce ;D (moglby ewentualnie zabijac mniej XDD), który bedzie zaślepiony miloscia do niej :D

ocenił(a) serial na 4
Shiteru

Oh no pewnie, ze tak by było najlepiej, ale ja za bardzo na to nie liczę. Przecież wszyscy jej bliscy chcą sie go pozbyć. Wyrządził masę szkód, próbował zabić Caroline, terroryzował całe miasto. Wątpię, żeby Caroline tak łatwo odpuściła mu te wszystkie występki. Zresztą niedługo wróci Tyler, a ona go nadal kocha. To raczej nie będzie takie proste jak nam sie wydaje. Ale bez obaw, mamy jeszcze 7 odcinków na ewentualny rozwój ich związku.