Spoiler na temat 22 (finałowego) odc. Pamiętników Wampirów (nieoficjalny):
Elena i Stefan całują się na pożegnanie, gdyż Stefan, musi wyruszyć na poszukiwanie lekarstwa dla Damon'a (który umiera ugryziony przez wilkołaka). Umierający Damon zaczyna całować Elenę, i nie czuje odrzucenia, ona odwzajemnia pocałunek, który wygląda jak ten z filmu "Przeminęło Z Wiatrem". Elena klęczy obok niego czując panikę i strapienie...
Ale jak wyżej pisze NIEOFICJALNY!!! Pojawił się na stronce chomikuj
Od 2 lat jestem na tej stronce i jak na razie nie mam zastrzeżeń co do niej, a to, że info ie pojawiło się na jakims blogu itp o niczym nie świadczy, równie dobrze może nikt nie umrzeć ;)
Jeszcze 3 odcinki - poczekamy, zobaczymy, najwyżej przez całe wakacje będziemy rozpaczać :D :P Mi tam i tak najbardziej szkoda Anny i Rose ;( Tej drugiej w szczególności, sama nie wiem czemu ;/
Mi też ich szkoda. I Lexi, mogłoby być z nią ciekawie. Anny mi żal, bo pasowali do siebie z Jeremym, a Rose dlatego, że rozumiała Damona, a jemu tacy ludzie są potrzebni.
Mi żal właśnie Anki, była spoko.
Najbardziej do Jera pasowała, z Bonnie to już nie to samo...
Bonnie to akurat Jerowi współczuję... Miał taki dobry gust, a tu nagle Pani Wielka Potężna Czarownica? Nie rozumiem go xD
Pani Wielka Potężna Czarownica - hahaha :D Dobre... W 1 sezonie była spoko, w 2 mi juz przeszkadza, wy też tak macie? ;)
Nie wiem, jak reszta, ale ja tak. Najbardziej znośna była na początku 1 sezonu, jak jeszcze nie wiedziała, że jest czarownicą. Im później, tym gorzej -.-'
No, Bonnie Krwawa Panieneczka nieźle obrosła w pióreczkaXD
A była fajna, to Ci fakt.
Śmiałam się, kiedy zwiała przed Damonem, po tym jak go "popieściła" naszyjnikiemXD
Jak jakaś "gąska";)
Teraz to jaśnie wiedźma przez duże w...
Klaus ma być w trzecim sezonie, ludzie... nie trzeba spoilerów świata żeby wiedzieć, że Klaus przeżyje. Przecież to byłoby idiotyczne gdyby w ciągu trzech odcinków zabili najpotężniejszego i najstarszego wampira, a nawet hybrydę, którą straszyli nas dużo wcześniej... A jak ktoś ma wątpliwości to niestety SPOILER w którymś z wywiadów Plec przyznała, że 3 sezon będzie poświęcony relacjom Klaus/Damon.
SPOILER
"że 3 sezon będzie poświęcony relacjom Klaus/Damon."
Ekhe, ekhe - przepraszam, ale w jakim sensie?XD
Nie żebym miała coś naprzeciwko...
XD
Ja się baaardzo cieszę, zresztą - na czym miałby się kurde opierać 3 sezon, gdyby mojego uroczego Pierwotnego zabrakło?
Na lisich kitkach?
BlechXD
Zgadzam się z tobą. Bez Klausa byłoby po prostu nudno. No i mam nadzieję, że jak nadłużej będzie oczywiście Eijah (wiem, znowu zaczynam ;P )
Ok, ale jak zacznę z tym przeginać, to wiesz.... Możesz nawet walnąć patelnią w łeb ...hhi Ale nie gwarantuję, że to mi pomoże :D
Ktoś wspominał, że Damon może zginąć. Raczej w to wątpię. Ponoć ostatnia książka z serii posiada scenę, w której Damon.... zmieni się. Jak i w co, nie zdradzę. Wolę nie spoilerować.
Damon zginie dopiero, jak serial zakończą.
Jeśli w ogóle.
Słyszałam w co;)
Ot, wymyśliła ta SMithXD
Aż nie mogę się tego momentu doczekać. Tej "przemiany". Ale to będzie duuuuuuużo później. Niestety.
No, pewnie, czemu nie? xD Może to dlatego AlaricoKlaus był zawiedziony, że na Damonie nie zrobił wrażenia w The Last Dance? Bo już go miał na oku xD A nieodparty urok Klausa sprawi, że Damon da sobie spokój z Eleną i zwiąże się na dobre i złe z Klausem xD
pomysł przedni ;D Fajny by też był Klauso-Damono-Alaric i ten ostatni by tylko sie zastanawiał co on tam do licha robi!
damon/klaus xD