Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122877
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Ktoś zginie!

użytkownik usunięty

Ktos zginie z głownej obsady. Macie pomysł kto to może byc?

użytkownik usunięty
gabry886

Skąd wiesz że Damon ma być chory ?

Spoiler na temat 22 (finałowego) odc. Pamiętników Wampirów (nieoficjalny):

Elena i Stefan całują się na pożegnanie, gdyż Stefan, musi wyruszyć na poszukiwanie lekarstwa dla Damon'a (który umiera ugryziony przez wilkołaka). Umierający Damon zaczyna całować Elenę, i nie czuje odrzucenia, ona odwzajemnia pocałunek, który wygląda jak ten z filmu "Przeminęło Z Wiatrem". Elena klęczy obok niego czując panikę i strapienie...

Ale jak wyżej pisze NIEOFICJALNY!!! Pojawił się na stronce chomikuj

pewnie chodzi o ten caly wilkolaczy fejkowy spoiler.

użytkownik usunięty
red_nails

Strona chomikuj to jedna wielka bzdura
na pewno to fake !

Od 2 lat jestem na tej stronce i jak na razie nie mam zastrzeżeń co do niej, a to, że info ie pojawiło się na jakims blogu itp o niczym nie świadczy, równie dobrze może nikt nie umrzeć ;)

użytkownik usunięty
gabry886

no może tak być że nikt nie umrze
zobaczy się

Ktoś na pewno umrze. To potwierdzona informacja, nie podlega dyskusji. Tylko nie wiadomo, kto.

Evarini

Jeszcze 3 odcinki - poczekamy, zobaczymy, najwyżej przez całe wakacje będziemy rozpaczać :D :P Mi tam i tak najbardziej szkoda Anny i Rose ;( Tej drugiej w szczególności, sama nie wiem czemu ;/

gabry886

Mi też ich szkoda. I Lexi, mogłoby być z nią ciekawie. Anny mi żal, bo pasowali do siebie z Jeremym, a Rose dlatego, że rozumiała Damona, a jemu tacy ludzie są potrzebni.

ocenił(a) serial na 6
Evarini

Mi żal właśnie Anki, była spoko.
Najbardziej do Jera pasowała, z Bonnie to już nie to samo...

WhiteDemon

Bonnie to akurat Jerowi współczuję... Miał taki dobry gust, a tu nagle Pani Wielka Potężna Czarownica? Nie rozumiem go xD

Evarini

Pani Wielka Potężna Czarownica - hahaha :D Dobre... W 1 sezonie była spoko, w 2 mi juz przeszkadza, wy też tak macie? ;)

gabry886

Nie wiem, jak reszta, ale ja tak. Najbardziej znośna była na początku 1 sezonu, jak jeszcze nie wiedziała, że jest czarownicą. Im później, tym gorzej -.-'

ocenił(a) serial na 6
Evarini

No, Bonnie Krwawa Panieneczka nieźle obrosła w pióreczkaXD
A była fajna, to Ci fakt.
Śmiałam się, kiedy zwiała przed Damonem, po tym jak go "popieściła" naszyjnikiemXD
Jak jakaś "gąska";)
Teraz to jaśnie wiedźma przez duże w...

użytkownik usunięty
gabry886

Klaus ma być w trzecim sezonie, ludzie... nie trzeba spoilerów świata żeby wiedzieć, że Klaus przeżyje. Przecież to byłoby idiotyczne gdyby w ciągu trzech odcinków zabili najpotężniejszego i najstarszego wampira, a nawet hybrydę, którą straszyli nas dużo wcześniej... A jak ktoś ma wątpliwości to niestety SPOILER w którymś z wywiadów Plec przyznała, że 3 sezon będzie poświęcony relacjom Klaus/Damon.

ocenił(a) serial na 6

SPOILER
"że 3 sezon będzie poświęcony relacjom Klaus/Damon."

Ekhe, ekhe - przepraszam, ale w jakim sensie?XD
Nie żebym miała coś naprzeciwko...
XD
Ja się baaardzo cieszę, zresztą - na czym miałby się kurde opierać 3 sezon, gdyby mojego uroczego Pierwotnego zabrakło?
Na lisich kitkach?
BlechXD

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Zgadzam się z tobą. Bez Klausa byłoby po prostu nudno. No i mam nadzieję, że jak nadłużej będzie oczywiście Eijah (wiem, znowu zaczynam ;P )

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Jak dla mnie to możesz grać tą melodię o Elijahu jak długo chceszXD

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Ok, ale jak zacznę z tym przeginać, to wiesz.... Możesz nawet walnąć patelnią w łeb ...hhi Ale nie gwarantuję, że to mi pomoże :D

Ktoś wspominał, że Damon może zginąć. Raczej w to wątpię. Ponoć ostatnia książka z serii posiada scenę, w której Damon.... zmieni się. Jak i w co, nie zdradzę. Wolę nie spoilerować.

ocenił(a) serial na 6
xena_4

Damon zginie dopiero, jak serial zakończą.
Jeśli w ogóle.
Słyszałam w co;)
Ot, wymyśliła ta SMithXD

ocenił(a) serial na 4
WhiteDemon

Aż nie mogę się tego momentu doczekać. Tej "przemiany". Ale to będzie duuuuuuużo później. Niestety.

użytkownik usunięty
WhiteDemon

A Ty o jednym :P
Nie o to mi chodziło :D

ocenił(a) serial na 6

No jo wim.
Po prostu wyrwałam Ci z kontekstu najfajniejszeXD

WhiteDemon

klaus/damon xD xD

perpedes

No, pewnie, czemu nie? xD Może to dlatego AlaricoKlaus był zawiedziony, że na Damonie nie zrobił wrażenia w The Last Dance? Bo już go miał na oku xD A nieodparty urok Klausa sprawi, że Damon da sobie spokój z Eleną i zwiąże się na dobre i złe z Klausem xD

ocenił(a) serial na 6
Evarini

Trójkącik z Damonem i Klausem, aaaaaa - to by było dopiero...szaleństwoXD

WhiteDemon

pomysł przedni ;D Fajny by też był Klauso-Damono-Alaric i ten ostatni by tylko sie zastanawiał co on tam do licha robi!

damon/klaus xD

perpedes

Nigdy nie podejrzewałabym, że to będzie Jenna, John jeszcze ok, ale Jenna? ;/