nie wiem właśnie,ale tomów o Sookie jest chyba ze 12 i to jeszcze nie koniec,więc licho wie co wymyślą;) Alan Ball już nie jest scenarzystą od tego sezonu więc pewnie sknocą ile się da.I tak ten szósty sezon się momentami ciężko oglądało.
5 sezon,nie szósty oczywiście;) mogliby już jakos fajnie zakończyć,nie wiem czy zniosę widok Billa jako wielką czerwoną plamę :D
3 sezon według mnie też najlepszy,poźniej 2,4,1 i 5.Ja z sentymentu będę oglądać,ale to już nie te same emocje co na początku.
Ale klimacik ten serial ma, miło go będę wspominać. Te nieprzespane i letnie noce by nadrobić oglądanie :D
oj zgadzam się,tam mam wrażenie,że wszystko jest trochę przekolorowane.Bon Temps to takie zadupie,jest jeden bar,każdy każdego zna i wszyscy jeżdżą pick-upami ;) własnie tak sobie wyobrażam małe amerykańskie miasteczko ;)
dexter jest na mojej liście,za 100 lat go zacznę;)
TB wbrew pozorom ma dużą oglądalność,więc może nie bedzie tak zle.
a pamiętniki jeszcze oglądasz?
Wyrywkowo i nie na bieżąco.Wczoraj się nudziłam to i za jednym machem obejrzałam ostatnie dwa. Dla mnie ten serial stał się całkowicie obojętny.
powiem Ci,że dla mnie tak samo.Już cały 4 sezon mi zwisa,z kim elenka bedzie,jak dla mnie może umrzeć.Jedynie na Klausa i Caro liczyłam,ale jak wpakowali bachora w fabułę to ja dziękuję.
Jakby wątek z magicznym dzieckiem, dziedzicem psychopatycznego mordercy poprowadzić w sposób mroczny, dramatyczny, a nie słodka familia,to nie byłoby takie złe. Tak myślę.
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2013/05/d30e88cbbe2e4cf230bbb4bebbcd2d19_o riginal.jpg?1367740673
tylko mi Lucek przypomina to auto?:P
te bajki to moje dzieciństwo,ostatnio tydzień temu był Dzwonnik i Pocahontas,oczywiście oglądałam ;) wspaniałe lata 90-te..
mam pytanie, czy ktoś zna tytuł piosenki z początku ostatniego odcinka ( 22 ). Byłabym wdzięczna ;)
Kili mnie pierwszy zauroczył :D Oj nie jest zła :D W ogóle ubóstwiam tego aktora co grał Thorina :)