Widziałam go już w wielu filmach i serialach i nigdy nie zwracałam uwagę na jego nos :D W końcu już dziś finał sezonu :)
ja gościa nigdzie nie widziałam, a może widziałam ale sobie nie przypominam :D
ja to jestem dziewczyno z ok 9 odcinków w plecy :D
ja po Hobbicie wszystkie filmy możliwe z nim obejrzałam :D
Ostatnio też byłam w tyle z odcinkami. Ale przez przypadek obejrzałam sobie filmik z Klausem na Youtube i od nowa zaczęłam oglądać TVD :P
ja Hobbita obejrzałam dopiero w tą niedzielę, miałam już film z miesiąc na dysku, ale czasu nie było na oglądanie :P
ja to książeczkę z 4 lata temu czytałam no i z rok czekałam na film, aby później nie mieć czasu go obejrzeć, mądre :D
no ja się cieszę, że czytałam przed filmem, sama sobie wyobrażałam postacie, no jedynie Frodo był Elijahem :D
Krasnoludy są trochę inne w książce niż w filmie :) Wcześniej nie interesowałam się Władcą Pierścienia ani Hobbitem. Dopiero teraz coś mnie wzięło :) Przed wczoraj oglądałam Pan i Władca na krańcu Świata. Ale Joseph miał tam loczki :D
okej :DDD
teraz się zorientowałam, że tego Richarda (sprawdziłam imie i nazwisko) widziałam w "Kapitanie Ameryka" ;O
widziałam tylko zdjęcia z planu :D Przypominał mi trochę z twarzy tą żabę Crazy Frog :D
Właśnie widzę :D U mnie to bardziej komedie romantyczne i dramaty :D Chociaż Spider Mana i Batmana lubię :)
początki LOST bardzo fajne, ale potem to już tak pomieszali, że nie wiadomo o co chodziło :P
W początkach jakoś łapałam o co chodzi :D Później zupełnie nie wiedziałam co się dzieje :P
o dziękuję :D ja teraz wzięłam się za oglądanie Beauty and the Best :) jestem wstrząśnięta ostatnim odcinkiem TVD :D
ja oczywiście jedynie obejrzałam scenki na yt :D
ale, że mój angielski leży i kwiczy, to nic nie kumam :D
U mnie angielski jest średni :D Dla mnie było za mało Klausa w tym odcinku :) Ale jakie wejście zrobił :D I rozmowa z Caroline.... I po co Klaus się zgodził aby Tyler wrócił do Mystic Falls? :D
bo Klaus spier**** z wiochy i wyjeżdża do miasta rozpusty, więc niech się Tyler z Caroline chędożą :P KONIEC xD
Ale i tak będzie mi go brakować w Mystic Falls. Lubiłam jak on ich wszystkich tam terroryzował :D Ciekawe jak tam bachor się trzyma :D
Kluska terroryzował? serio? :D
Kluski się już nikt nie boi :)) w 4 sezonie to on kiecki wybierał xD
jedynie fajną akcję urządził z zabiciem 12 hybryd, wtedy była moc :)
Kluska ojcem, no kto by pomyślała :D
Kluska :D ale sukienki to on naprawdę ładne wyciągał ze swojego kufra :D a z tymi "hajbrydami" było nieźle :D
przepiękna :D pierwszy raz w filmie czy serialu podobała mi się tak sukienka :) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/970752_638416369504386_20 86376812_n.jpg ten uśmieszek :D
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/263278_638424089503614_16 77448837_n.jpg To on jest z nią? ;O
hahaha :D ja na początku zeschizowałam :D Tak samo jak zeschizowałam na Czystej Krwi :)
TB to ja nigdy nie obejrzę, znowu kuźwa trójkąt zasrany xD ok... gdyby ta Sookie była ładna... ale ona jest okropna :))