no chyba nie xD zamknięty został przecież w takim jakby "sejfie" :D to oznacza, że jest bardzo cenny xD
Mam Stefan i Elena :D Delena mnie nie interesuję :P No i jeszcze Katherine i Elijaha :) A Ty masz jakąś parę? :D
Klaus&Caroline
Matt&Rebekah
Kat&Elijah
iiiiii jebniesz ale...
Kol&Bonnie :DDDDDDD
Klaus i Caroline też im kibicuję :) Kol i Bonnie :D Nawet fajna była by z nich para :D Taka wybuchowa :D
no i jeszcze dawno temu Finn&Sage
jak zauważyłaś wszystko związane z Originalsami :D
główny trójkącik mnie nie interesuje :D
tak myślę, że Caroline zatęskni za Klausem... jestem tego pewna haha xD
ooooo i jeszcze Annę z Jerem lubiłam... bosh, kończę, bo wyjdzie tych par z 10 xDDDD
Sage to była żyleta :D
Originalsi żądzą :D
Też mi się coś zdaje, że za nim zatęskni. Wysłała mu zaproszenia na zakończenie szkoły :D No i jeszcze jak Klaus mówił aby pojechała z nim do Nowego Orleanu. Uśmiechała się :D Może coś z tego jeszcze wyjdzie :)
a mógł jej dać ten bilet kurdę xD
może Tyler sobie już znalazł nową babkę, oby xDDD
Caroline żywi ogromne uczucie do Klausa, tylko boi się je ujawnić :D Jak by trochę bardziej ją zakręcił, to Caroline wzięła by ten bilet :) Najlepiej jak by wyszło, że to Tyler jest ojcem dziecka Hayley :D
Po niej można się wszystkiego spodziewać :D A Caroline wie, że Klaus zostanie ojcem? :D
Aha :D Fajnie by było jak by Caroline się wściekła na Hayle, że będzie miała dziecko z Klausem :D
Z Tylerem to ona może być :D Najlepiej niech gdzieś razem wyjadą i zostawią Klausa i Caroline w spokoju :D
racja, wtedy Caroline będzie rozpaczać po Tylerze i wyjedzie do Nowego Orleanu do Kluseczki :D
mnie przestała ruszać, kiedy mnie Elka zaczęła wku.rwiać, a w połowie 4 sezonu już nie mogłam wytrzymać i nie oglądam tego, tylko scenki na yt z Klaroline i Originalsami :D
Ja jestem za Steleną. Z Deleną ani jednego filmiku nie obejrzałam na YT. A z Klaroline nie wiem ile już filmików obejrzałam :D
nie, co ty :D obejrzałam scenki na yt i mi starczy :D nie mogę patrzeć na ten cyrk na kółkach :D jedynie się cieszę, że nie będzie Stefana :D
Wiem że go nie lubisz, ale jak się z tego cieszyć jak zakończyło się Deleną :(( masakra. Biedny Damon, nie wie na co się pisze.
No i Rick :((
A Kol? Wrócił w końcu, miał się zemścić i co? Jego scena zemsty nie trwała nawet 10 sek. A tak fajnie zaczął tym przemówieniem :)
i tak wiadomo, że Elena rzuci Damona na początku 5 sezonu, ale ze mnie pesymista jeb any xD i takie Eleny wyznanie miłości... jak ze Stefanem, raz mówi mu, że go kocha, i że będą zawsze, później nie wie co czuje, a później, że zależy jej na nim, ale nie mogą być ze sobą :D ku źwa, kobieta to jednak zmienna jest xD
Riczek, Riczek, Riczek <3 Matt, oprócz JoMo jeden z lepszych aktorów w TVD. aaaaa zapomniałam o Paulu, chyba go polubię w roli Silasa :))
z Kola zrobili taką ciamajdę, że głowa boli.. wbiłby raz ten kołek w Elenę a porządnie :DD
To co ty chciałaś Delenę??
Ja bym wolała żeby obaj się od niej odcięli raz na zawsze (albo chociaż na trochę)
Dokładnie. Kol to ma kurde pecha :( A miałam nadzieję ze może będzie w TO.
ja? hahaha. po czym wnosisz? ok, kiedyś byłam za Deleną, ale teraz jak by to Elena powiedziała AJ DONT KER :D chociaż z dwojga złego wybieram Delenę niż Stelenę :DD
ja też miałam, może zobaczymy go w retrospekcjach
Ja nie chcę Deleny, bo zostało jeszcze dla mnie trochę sympatii dla Damona (która czasem się budzi :P) więc nie chcę tego dla niego bo
- to go niszczy, ale o tym już wielokrotnie pisałam
- no i wiadomo że Elena go zaraz rzuci, wróci do Stefana, potem znów Damon itd więc po co Damon ma być takim facetem na 5 min. Wiadomo że przez nią tylko będzie cierpiał.
Niech sobie obaj ze Stefanem znajdą laskę która będzie kochać tylko ich (każdy swoją) i która jest ich warta.