SPOILER
no teraz żal mi się jej zrobiło.Sook znów jakiegoś fagasa dorwie,było w zwiastunie.Jaką dupodaje z niej robią,na początku cnotka niewydymka,a teraz?:D
Madame obejrzyj sobie,ciekawie sie robi.Tylko coś czuje,ze Bill jako Lilith bedzie bardziej wkur,wiający niż Arlene,Nora i ten głupi pastor razem wzięci;/
były,mają fajną kumpelską relacje i niech tak zostanie.Żal mi tej małej od Luny;/ Jessica coś czuje zostanie opętana przez Billa/Lillith i bedzie z nią niezła jazda.No i pojawia się wątek zabójstwa rodziców Sookie i Jasona co mnie interesuje.
no wiem,ale mimo tej chały jaką był 5 sezon stęskniłam sie za TB.Najpierw sceptycznie byłam nastawiona a teraz nie moge wytrzymac do poniedziałku ;)
Na 5 sezon spuśćmy zasłonę milczenia :P Obejrzę hurcikiem w październiku :) Ale skoro Malina nie może się doczekać, znaczy się - dobry sezon może być ;) Ty mnie powiedz czy patrzysz na Teen Wolfa i czy Henia w pelerynie będziesz kukać? :D
Jakoś ten okres kiedy leci TB lubie,pamietam jak dwa lata temu oglądałam latem własnie i czekalam na 4 sezon ;) Miło wspominam te nocne siedzenia i oglądanie seriali ;D
Teen Wolf,ktory to juz sezon leci? 1 mam cały obejrzany i kilka chyba z drugiego sezonu,a Ty oglądasz?
Henia to bym dopiero wykukała ;D jeśli nie pojde do kina to na pewno kukne na kinomaniaku ;)
A skończyłaś czytanie Greya?:P
Ja pamiętam jak mnie wszyscy namawiali na oglądanie TB :) Lato, lato :)
TW leci teraz 3, weź nawet mi nie mów, że nie oglądasz? No jak to?! A Derek i jego klata? On jest ostatnio taki słodki, że ... :P Oglądam i wielbię ten serial :)
Henio w rajtuzach i w pelerynce będzie widowiskiem. Jakoby w rajtuzach pomykał w Tudorkach to tu bardziej takiej leginsy, no ale moda nie wybiera ;P
Ta, skończyłam to wiekopomne dzieło na 1 tomie, 2 dostać nie mogłam, bo się wszyscy pchają po te tomiska, że kolejka dłuższa niż po autograf do Niny. :P
ja Cie chyba najmocniej namawiałam i wrzucałam gify jak szalona ;D No właśnie,lato...;)
Sprawdziłam,sezon ma 12 odc więc nie jest źle,i tak teraz nic prócz TB i Awkward nie oglądam więc może sobie nadrobie:) Derek Derkiem i jego klata są hot,ale Stiles jest słodziak i chyba na niego z wieksza przyjemnością popatrze ;D
Henio by mi na Greya pasowałał.Jak zobaczyłam,ze Amy Adams tam gra razem z nim to się trochę wkurzyłam.Za stara dla niego;/
Wiekopomne,haha:D Dobrze określiłaś.Nie czytaj kolejnych tomów,nie polecam Ci:P
No tak teraz są tropiki, ale jak ludzie zaczną jeździć na urlopy jakoś pogoda zazwyczaj się psuje. Miejmy nadzieję, że tak nie będzie :D
ja poki co nigdzie nie jade to sie może psuć :D ale jak już gdzieś się wybiorę to ma być zajebiście gorąco;D
Dla Ciebie: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lnh0ujnJlz1qm3kt6o1_500.gif
ja też,tylko mam ochote cos rozwalić jak pomyśle,ze jest tylko 10 odc ;/
http://25.media.tumblr.com/1ad9201bb2542eca29a7a5e9fa812d57/tumblr_molyvjMggI1qa d2ozo3_250.jpg
O wow Redzik, ja to Ciebie ze 100 lat już tutaj nie widziałam. Bądź pozdrowiona :)
wszystko dobrze :) chora bylam, wiec mialam troche wiecej czasu. jutro juz wracam do starych obowiazkow :)
No to jak dobrze, to dobrze.
Ja pierniczę, oglądam dyskusję na jedynce i jakoś współczuję temu niemieckiemu historykowi. Gościu podjął się ciężkiego zadania.
Jak to 10? Nie może być.
Trochę z innej beczki, ale ludzie to już serio mają nagrzane pod kopułami http://komediowo.pl/gid,15747129,img,15747243,title,Przedziwne-zdjecia-z-Pierwsz ej-Komunii,galeria.html
ano może,bo Anna dziecięcia powiła :D
ahahah beka z agenta Tomka;D:D
ale faktycznie,ludzie przeginają i to ostro.
Ty no faktycznie to agent Tomek? Ja myślałam, że to Maserak.
Czyli na macierzyński poszła? A ona matka, którego kwartału? Ile ten urlop potrwa? Tyle czasu bez Eryczka.
Że Maserak,jezu bo sie wyj...bie ;DDDD
a wiesz.ze nie wiem kiedy tam rodziła,ale widzialam gdzieś,ze jakąś drake robili żeby tych bobków małych zadne paparazzi nie obczaili.
No co podobny jest.
Wiesz, drakę robili bo jak paparazzi wyniucha to już na unikatowych, ekskluzywnych zdjęciach noworodków najlepiej wysmarowanych mazią i krwią, lekko maźnięte smółką, nie zarobią. A tak za jakiś czas ukaże się, że Anka i Stefek robią ukłon w stronę fanów i zrobią piękną, rodzinną, sielankową sesyję w poczytnym magazynie. A jak będą mieli gest to kasiorkę przekażą na cele, szczytne oczywiście.
no podobny,ale i tak mnie rozwaliłaś na łopatki ;D
Ale daj spokój,oni to w ogóle pozasłaniali te dzieciary ręcznikami i innymi chustami aż by się podusiły.A wczoraj oglądałam na tumblrze ich zdjęcia ze spaceru,jakie fajne buble małe :D
Nie chce mi się, ale mam 2 sprawy do załatwienia, więc dlatego a przy okazji też przyjemne rzeczy się załatwi jak już będe :p
Weź nic nie mów... 3 odcinki mi zostały, przez tą całą przeprowadzkę i urządzanie nic nie oglądam, nie ma czasu...
Wczoraj obejrzałam odcinek, tzn. jakieś 2 tygodnie temu skończyłam na 9 i to był ostatni z płyty a reszte na dysku mam i po przerwie wczoraj dalej, ale nie wiem jak ja to właczałam, źle podpisane nazwy były i poleciał 11 :D A że taka przerwa to niektóre szczególiki umknęły, a że płyta gdzieś w gratach to nie miałam jak przypomnieć :PP Ale zaraz obejrzę ten 10 :PP