Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122850
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

jak w temacie,rozmawiamy o wszystkim a najmniej o pamiętnikach ;D

maIinowa

O w sumie szkoda :/ Luna była w pytkę.

Madame_7

SPOILER
no teraz żal mi się jej zrobiło.Sook znów jakiegoś fagasa dorwie,było w zwiastunie.Jaką dupodaje z niej robią,na początku cnotka niewydymka,a teraz?:D
Madame obejrzyj sobie,ciekawie sie robi.Tylko coś czuje,ze Bill jako Lilith bedzie bardziej wkur,wiający niż Arlene,Nora i ten głupi pastor razem wzięci;/

maIinowa

Haha niee to nie na moje nerwy :DDDDD
Była Pam i Tara?

Madame_7

były,mają fajną kumpelską relacje i niech tak zostanie.Żal mi tej małej od Luny;/ Jessica coś czuje zostanie opętana przez Billa/Lillith i bedzie z nią niezła jazda.No i pojawia się wątek zabójstwa rodziców Sookie i Jasona co mnie interesuje.

maIinowa

Obejrzę pewnie kieeeedyś tam. TB skończyło się na 3 sezonie.

Madame_7

no niestety zgadzam sie.5 najgorszy IMO.Zobaczymy co ten przyniesie:)

maIinowa

Jeszcze nie i chyba obejrzę sobie dopiero na jesień ;)

Exis_26

oglądaj teraz,to może być naprawde dobry sezon ;)

maIinowa

Co mi po 1 odcinku :P

Exis_26

no wiem,ale mimo tej chały jaką był 5 sezon stęskniłam sie za TB.Najpierw sceptycznie byłam nastawiona a teraz nie moge wytrzymac do poniedziałku ;)

maIinowa

Na 5 sezon spuśćmy zasłonę milczenia :P Obejrzę hurcikiem w październiku :) Ale skoro Malina nie może się doczekać, znaczy się - dobry sezon może być ;) Ty mnie powiedz czy patrzysz na Teen Wolfa i czy Henia w pelerynie będziesz kukać? :D

Exis_26

Jakoś ten okres kiedy leci TB lubie,pamietam jak dwa lata temu oglądałam latem własnie i czekalam na 4 sezon ;) Miło wspominam te nocne siedzenia i oglądanie seriali ;D
Teen Wolf,ktory to juz sezon leci? 1 mam cały obejrzany i kilka chyba z drugiego sezonu,a Ty oglądasz?
Henia to bym dopiero wykukała ;D jeśli nie pojde do kina to na pewno kukne na kinomaniaku ;)
A skończyłaś czytanie Greya?:P

maIinowa

Ja pamiętam jak mnie wszyscy namawiali na oglądanie TB :) Lato, lato :)
TW leci teraz 3, weź nawet mi nie mów, że nie oglądasz? No jak to?! A Derek i jego klata? On jest ostatnio taki słodki, że ... :P Oglądam i wielbię ten serial :)
Henio w rajtuzach i w pelerynce będzie widowiskiem. Jakoby w rajtuzach pomykał w Tudorkach to tu bardziej takiej leginsy, no ale moda nie wybiera ;P
Ta, skończyłam to wiekopomne dzieło na 1 tomie, 2 dostać nie mogłam, bo się wszyscy pchają po te tomiska, że kolejka dłuższa niż po autograf do Niny. :P

Exis_26

ja Cie chyba najmocniej namawiałam i wrzucałam gify jak szalona ;D No właśnie,lato...;)
Sprawdziłam,sezon ma 12 odc więc nie jest źle,i tak teraz nic prócz TB i Awkward nie oglądam więc może sobie nadrobie:) Derek Derkiem i jego klata są hot,ale Stiles jest słodziak i chyba na niego z wieksza przyjemnością popatrze ;D
Henio by mi na Greya pasowałał.Jak zobaczyłam,ze Amy Adams tam gra razem z nim to się trochę wkurzyłam.Za stara dla niego;/
Wiekopomne,haha:D Dobrze określiłaś.Nie czytaj kolejnych tomów,nie polecam Ci:P

maIinowa

Lalalalalalala :)

red_nails

sialala;) mandolina i ukulele...:)

maIinowa

siabada mydelko fa ;)

red_nails

namydle Cie :d

ocenił(a) serial na 5
Exis_26

Wszyscy zapracowani czy już na wakacjach?

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

To ostatnie słowo nie występuje już w moim słowniku :P

ocenił(a) serial na 5
anulka88

W takim razie mała poprawka na urlopach? :)

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Dopiero w sierpniu urlop :p

ocenił(a) serial na 5
anulka88

A gdzieś się wybierasz czy słodkie lenistwo w domku?

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Polska, niestety... :p

ocenił(a) serial na 5
anulka88

Niestety? Polska jest piękna, tylko pogoda niepewna :D

biedroneczka_90_8

pogoda? nawet mi nie mów,ja tu się topie dosłownie;)

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

No tak teraz są tropiki, ale jak ludzie zaczną jeździć na urlopy jakoś pogoda zazwyczaj się psuje. Miejmy nadzieję, że tak nie będzie :D

biedroneczka_90_8

ja poki co nigdzie nie jade to sie może psuć :D ale jak już gdzieś się wybiorę to ma być zajebiście gorąco;D
Dla Ciebie: http://25.media.tumblr.com/tumblr_lnh0ujnJlz1qm3kt6o1_500.gif

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

Eryczek, już za nim tęskniłam :)

biedroneczka_90_8

ja też,tylko mam ochote cos rozwalić jak pomyśle,ze jest tylko 10 odc ;/
http://25.media.tumblr.com/1ad9201bb2542eca29a7a5e9fa812d57/tumblr_molyvjMggI1qa d2ozo3_250.jpg

maIinowa

wez ta paskude stad :D

red_nails

oj daj spokój,ciało ma dobre.
Ten facet od Luny był dobry :D

maIinowa

pamietaj! w TB jest tylko jeden dobry mezczyzna ;)

ocenił(a) serial na 5
red_nails

O wow Redzik, ja to Ciebie ze 100 lat już tutaj nie widziałam. Bądź pozdrowiona :)

biedroneczka_90_8

witaj biedronek :)

ocenił(a) serial na 5
red_nails

Co tam u Ciebie słychać?

biedroneczka_90_8

wszystko dobrze :) chora bylam, wiec mialam troche wiecej czasu. jutro juz wracam do starych obowiazkow :)

ocenił(a) serial na 5
red_nails

No to jak dobrze, to dobrze.
Ja pierniczę, oglądam dyskusję na jedynce i jakoś współczuję temu niemieckiemu historykowi. Gościu podjął się ciężkiego zadania.

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

Jak to 10? Nie może być.
Trochę z innej beczki, ale ludzie to już serio mają nagrzane pod kopułami http://komediowo.pl/gid,15747129,img,15747243,title,Przedziwne-zdjecia-z-Pierwsz ej-Komunii,galeria.html

biedroneczka_90_8

ano może,bo Anna dziecięcia powiła :D
ahahah beka z agenta Tomka;D:D
ale faktycznie,ludzie przeginają i to ostro.

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

Ty no faktycznie to agent Tomek? Ja myślałam, że to Maserak.
Czyli na macierzyński poszła? A ona matka, którego kwartału? Ile ten urlop potrwa? Tyle czasu bez Eryczka.

biedroneczka_90_8

Że Maserak,jezu bo sie wyj...bie ;DDDD
a wiesz.ze nie wiem kiedy tam rodziła,ale widzialam gdzieś,ze jakąś drake robili żeby tych bobków małych zadne paparazzi nie obczaili.

ocenił(a) serial na 5
maIinowa

No co podobny jest.
Wiesz, drakę robili bo jak paparazzi wyniucha to już na unikatowych, ekskluzywnych zdjęciach noworodków najlepiej wysmarowanych mazią i krwią, lekko maźnięte smółką, nie zarobią. A tak za jakiś czas ukaże się, że Anka i Stefek robią ukłon w stronę fanów i zrobią piękną, rodzinną, sielankową sesyję w poczytnym magazynie. A jak będą mieli gest to kasiorkę przekażą na cele, szczytne oczywiście.

biedroneczka_90_8

no podobny,ale i tak mnie rozwaliłaś na łopatki ;D
Ale daj spokój,oni to w ogóle pozasłaniali te dzieciary ręcznikami i innymi chustami aż by się podusiły.A wczoraj oglądałam na tumblrze ich zdjęcia ze spaceru,jakie fajne buble małe :D

maIinowa

kochajmy erica. nic wiecej nam nie pozostalo :D:D

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Nie chce mi się, ale mam 2 sprawy do załatwienia, więc dlatego a przy okazji też przyjemne rzeczy się załatwi jak już będe :p

anulka88

Polska rulzzz ;D
Jak Oficer?:)

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

Weź nic nie mów... 3 odcinki mi zostały, przez tą całą przeprowadzkę i urządzanie nic nie oglądam, nie ma czasu...
Wczoraj obejrzałam odcinek, tzn. jakieś 2 tygodnie temu skończyłam na 9 i to był ostatni z płyty a reszte na dysku mam i po przerwie wczoraj dalej, ale nie wiem jak ja to właczałam, źle podpisane nazwy były i poleciał 11 :D A że taka przerwa to niektóre szczególiki umknęły, a że płyta gdzieś w gratach to nie miałam jak przypomnieć :PP Ale zaraz obejrzę ten 10 :PP

anulka88

ale Ty drugi sezon oglądasz tak?
wszystko już masz dopięte z przeprowadzką na ostatni guzik?:)

ocenił(a) serial na 9
maIinowa

3.
No już większośc ogarnięte, teraz ostatnie drobne sprawy i dalej zbieranie kasy na urządzanie i pomału dokupywanie :D