Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/2409-ranking-na-najatrakcyjniejsz-serial ow-obsad#comments

TVD w rankingu wyprzedziło pod tym względem m.in.
- chłopaków z Supernatural;)
Obsadę:
- 90210
- Plotkary
- Pretty Little Liars
- The Secret Circle
- One Tree Hill
- Nikitę
- Gotowych na wszystko
- Grey's Anatomy
- Mentalistę
- Glee
- Kości
- Chucka

Ciekawe.
No ale jak mogło być inaczej, skoro "u nas ciacha" sameXD

alien_2

Pogoda na miłość? xD

Sawyer

Tak:p Nie wiem co to za serial:D Obejrzę za 100 lat;p

alien_2

No jak można nie znać Pogody na Miłość? xD Co wam, TVTRWAM odbiera? xD Na tvnie chyba nawet kiedys leciało xD

Sawyer

Nie oglądam seriali na TVNie;P Po pierwsze reklamy a po drugie nie lubię Na Wspólnej i Prosto w serce;P Coś co nazywa się Pogoda na miłośc też nie zachęca mnie jakoś szczególnie;P
A Tv Trwam odbiera, dziękuję za troskę;P Obejrzałam dzisiaj za to Aladyna:D

alien_2

a pamiętasz Jasmine na dywanie w sylwestra? xD właśnie mi się przypomniała hahaha

zuzia_143

Miałam nie robic ci publicznie wstydu więc udam że nie pamiętam;P

zuzia_143

Ooo, to wy nawet po piciu macie latające dywany, nieźle xD
Nie chcę wiedzieć, skąd dżina bierzecie xD

Sawyer

On nie latał bo był zwinięty w rulon:P Ale Zuzi się na nim dobrze spało;P
Dżin to nie raz z nami pił;D

alien_2

Creepy xD
Wygodny, taki puszysty? Jak ten naścienny w najśmieszniejszej scenie z Get Him to the Greek i jednoczesnie jednej z najsmieszniejszych ever, bo to jest 5 minut ciaglego smiechu gdzie boli cie az brzuch xD

Sawyer

Był na pewno twardy, stary i śmierdzący:D To były czasy:D

alien_2

ty no dla mnie to on latał ;p
ja już nie powiem jakie ty widzisz rzeczy xD

zuzia_143

No co jeszcze wyciągniesz?:P

alien_2

Mówcie mówcie :D

Sawyer

Nie wiadomo od czego zacząc, tyle historii:D Wszystkie liceum, bo potem nam się grupa od picia rozpadła:D

alien_2

Najlepiej od początku. Liceum, rzecz jasna, przedszkolne impry nie sa fajne xD

Sawyer

Nie chodziłam do przedszkola;P Do zerówki tylko. tam przeżyłam pierwszą wielką miłośc- do Krzysia który miał włosy obcięte na grzybka:D
A w liceum imprezy były świetne, a potem każdy pojechał sobie w swoją stronę i du pa:P

alien_2

Toś się rozpisała xD

Sawyer

A co ci mam opowiedziec historię imprez zaczynając od 1 klasy?:D Musisz pamiętac, że były jeszcze wycieczki szkolne, wyjścia do kina, studniówka, 18-stki, Sylwestry, imprezy bezokazyjne;P Ja muszę na ą 13 wstac;P

alien_2

Opowiedz o studniówce :D

Sawyer

Miałam anginę, 39 stopni gorączki i nic nie mogłam przełknąc. Do tego byłam na antybiotykach:D Impreza była świetna, ale w tym roku mam połowinki i mam zamiar byc zdrowa żeby skorzystac w pełni:D

alien_2

Nuuuudy, myślałem że będzie jakieś shameful story xD

Sawyer

Co ty;P Nie będę publicznie opowiadac o kompromitujących historiach, tu są dzieci;P
Idę spac, bo jutro do 13 muszę na wydziale byc:P Dobranoc;P

Sawyer

a ja nie dostałam pozwolenia na rozpowszechnianie :p taka się wrażliwa zrobiła :D

ocenił(a) serial na 8
alien_2

No to już standard a po studiach to pupa blada... :-(

alien_2

właśnie nie chciałam nic wyciągać ale tak się rozpisałaś na temat tego dywanu ;p to była tylko wzmianka - nie wymagała dalszego ciągnięcia tematu :D

zuzia_143

A nie wiem czy pamiętasz ale ja też miałam bliskie spotkanie z dywanem:D U C. w mieszkaniu dziadka:D

alien_2

pamiętam, ale z tego spotkania to raczej wszyscy zapamiętali co innego w twoim wykonaniu xD

zuzia_143

Sounds intriguing xD

Sawyer

Wiesz co pamiętają? To Ci mogę powiedziec:D Pamiętasz scenę z Batmana jak Joker sprawił, że ołówek zniknął?:D Mi tak zniknął kieliszek, z zawartością oczywiście:D

alien_2

No kto jak kto, ale to musiałaś być ty xD

Sawyer

może dla odmiany jakieś Twoje przygody? :>

Sawyer

u nas po piciu to się wszystko znajdzie ;) nie ma rzeczy niemożliwych :D a jak były - to już nie są ;p

zuzia_143

Arcymagowie, antyterroryści, kogo nie było nie?:D

zuzia_143

Ulepcie mi Peyton Sawyer z gliny i ożywcie jak Bóg Adama i będę ją kochał wiecznie, bo to mój kobiecy ideał xD

Sawyer

Hmmm z gliną to nie miało nic wspólnego:D Nadal śmieszy mnie imię Peyton:D

alien_2

Cudne jest :D Idealna dziewczyna o idealnej urodzie i idealnym imieniu i nazwisku :D

Sawyer

to może być dla mnie problem bo nie mam pojęcia kto to :P ale może Ela Ci ulepi :D

zuzia_143

Ona też jej nie zna, tylko z imienia się nabija xD

Sawyer

niestety ja też się nabijam ;D tylko nie robię tego jeszcze tak otwarcie :P

zuzia_143

No wiesz xD

Sawyer

przepraszam, nie chciałam :D

zuzia_143

You're forgiven xD

alien_2

Ja też nie oglądałem tego na tvn, ale lecialo tam z tego co wiem.
I nie nazywa się "Pogoda na Miłość", to tylko durni Polacy tam potrafią tłumaczyć tytuły. "One Tree Hill" to tytuł, bo Tree Hill to nazwa miasteczka w którym dzieje się akcja serialu xD

Sawyer

A widziałeś tłumaczenie Rum diary?:D Gdyby nie Johnny Depp to sam tytuł nie zachęciłby mnie.
Miałam iśc jutro na wykład na 9 rano ale odechciało mi się, pójdę na 13:D

alien_2

Nie widzialem xD
I idz na 13, ale nie zmieniaj tematu xD Ja tu liczylem, ze zaczniesz pytac o One Tree Hill, a tutaj nic xDDD

Sawyer

Nie interesuje mnie serial gdzie wymieniłeś 10 bab:P Powinieneś zacząc- ale gra tam boski aktor, chodzi bez koszulki:P A tak to o co mam Cię pytac? O Jules?:P

alien_2

Tam jest mój kobiecy ideał, dziewczyna taka jak Peyton Sawyer :D O takim charakterze poślubiłbym od razu, hipokrytycznie przecząc w ten sposób swoim wszystkim życiowym filozofiom :D A jeszcze zeby wygladala tak jak ona <333

A co do facetów - nie wiem, pewnie ktos by ci sie spodobal. W 5 i 6 sezonie gra ten co Alcida gral w TB xD a widze powyzej, ze o nim pisaliscie xD
A w pierwszych... ani Lafferty jakos szczegolny sie nigdy nie wydawal ani Murray, a jednak jakies fanki maja, z tymze jestem facetem i sie nie znam, nie potrafie docenic innego goscia xD

Sawyer

To nie przeczy twoim filozofiom bo zawsze może byc rozwód;P
Kiedyś obejrzę:D Sama muszę się dowiedziec czy warto bo o dziewczynach rozmawiac nie będziemy:P

alien_2

Dlaczego nie? Dziewczyny powinny rozmawiać o innych dziewcyznach xD

Sawyer

Gadamy ale tak żeby tamte się nie dowiedziały:P