http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/2409-ranking-na-najatrakcyjniejsz-serial ow-obsad#comments
TVD w rankingu wyprzedziło pod tym względem m.in.
- chłopaków z Supernatural;)
Obsadę:
- 90210
- Plotkary
- Pretty Little Liars
- The Secret Circle
- One Tree Hill
- Nikitę
- Gotowych na wszystko
- Grey's Anatomy
- Mentalistę
- Glee
- Kości
- Chucka
Ciekawe.
No ale jak mogło być inaczej, skoro "u nas ciacha" sameXD
No jak można nie znać Pogody na Miłość? xD Co wam, TVTRWAM odbiera? xD Na tvnie chyba nawet kiedys leciało xD
Nie oglądam seriali na TVNie;P Po pierwsze reklamy a po drugie nie lubię Na Wspólnej i Prosto w serce;P Coś co nazywa się Pogoda na miłośc też nie zachęca mnie jakoś szczególnie;P
A Tv Trwam odbiera, dziękuję za troskę;P Obejrzałam dzisiaj za to Aladyna:D
Ooo, to wy nawet po piciu macie latające dywany, nieźle xD
Nie chcę wiedzieć, skąd dżina bierzecie xD
On nie latał bo był zwinięty w rulon:P Ale Zuzi się na nim dobrze spało;P
Dżin to nie raz z nami pił;D
Creepy xD
Wygodny, taki puszysty? Jak ten naścienny w najśmieszniejszej scenie z Get Him to the Greek i jednoczesnie jednej z najsmieszniejszych ever, bo to jest 5 minut ciaglego smiechu gdzie boli cie az brzuch xD
Nie wiadomo od czego zacząc, tyle historii:D Wszystkie liceum, bo potem nam się grupa od picia rozpadła:D
Nie chodziłam do przedszkola;P Do zerówki tylko. tam przeżyłam pierwszą wielką miłośc- do Krzysia który miał włosy obcięte na grzybka:D
A w liceum imprezy były świetne, a potem każdy pojechał sobie w swoją stronę i du pa:P
A co ci mam opowiedziec historię imprez zaczynając od 1 klasy?:D Musisz pamiętac, że były jeszcze wycieczki szkolne, wyjścia do kina, studniówka, 18-stki, Sylwestry, imprezy bezokazyjne;P Ja muszę na ą 13 wstac;P
Miałam anginę, 39 stopni gorączki i nic nie mogłam przełknąc. Do tego byłam na antybiotykach:D Impreza była świetna, ale w tym roku mam połowinki i mam zamiar byc zdrowa żeby skorzystac w pełni:D
Co ty;P Nie będę publicznie opowiadac o kompromitujących historiach, tu są dzieci;P
Idę spac, bo jutro do 13 muszę na wydziale byc:P Dobranoc;P
właśnie nie chciałam nic wyciągać ale tak się rozpisałaś na temat tego dywanu ;p to była tylko wzmianka - nie wymagała dalszego ciągnięcia tematu :D
A nie wiem czy pamiętasz ale ja też miałam bliskie spotkanie z dywanem:D U C. w mieszkaniu dziadka:D
Wiesz co pamiętają? To Ci mogę powiedziec:D Pamiętasz scenę z Batmana jak Joker sprawił, że ołówek zniknął?:D Mi tak zniknął kieliszek, z zawartością oczywiście:D
u nas po piciu to się wszystko znajdzie ;) nie ma rzeczy niemożliwych :D a jak były - to już nie są ;p
Ulepcie mi Peyton Sawyer z gliny i ożywcie jak Bóg Adama i będę ją kochał wiecznie, bo to mój kobiecy ideał xD
Ja też nie oglądałem tego na tvn, ale lecialo tam z tego co wiem.
I nie nazywa się "Pogoda na Miłość", to tylko durni Polacy tam potrafią tłumaczyć tytuły. "One Tree Hill" to tytuł, bo Tree Hill to nazwa miasteczka w którym dzieje się akcja serialu xD
A widziałeś tłumaczenie Rum diary?:D Gdyby nie Johnny Depp to sam tytuł nie zachęciłby mnie.
Miałam iśc jutro na wykład na 9 rano ale odechciało mi się, pójdę na 13:D
Nie widzialem xD
I idz na 13, ale nie zmieniaj tematu xD Ja tu liczylem, ze zaczniesz pytac o One Tree Hill, a tutaj nic xDDD
Nie interesuje mnie serial gdzie wymieniłeś 10 bab:P Powinieneś zacząc- ale gra tam boski aktor, chodzi bez koszulki:P A tak to o co mam Cię pytac? O Jules?:P
Tam jest mój kobiecy ideał, dziewczyna taka jak Peyton Sawyer :D O takim charakterze poślubiłbym od razu, hipokrytycznie przecząc w ten sposób swoim wszystkim życiowym filozofiom :D A jeszcze zeby wygladala tak jak ona <333
A co do facetów - nie wiem, pewnie ktos by ci sie spodobal. W 5 i 6 sezonie gra ten co Alcida gral w TB xD a widze powyzej, ze o nim pisaliscie xD
A w pierwszych... ani Lafferty jakos szczegolny sie nigdy nie wydawal ani Murray, a jednak jakies fanki maja, z tymze jestem facetem i sie nie znam, nie potrafie docenic innego goscia xD
To nie przeczy twoim filozofiom bo zawsze może byc rozwód;P
Kiedyś obejrzę:D Sama muszę się dowiedziec czy warto bo o dziewczynach rozmawiac nie będziemy:P