Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122893
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/2409-ranking-na-najatrakcyjniejsz-serial ow-obsad#comments

TVD w rankingu wyprzedziło pod tym względem m.in.
- chłopaków z Supernatural;)
Obsadę:
- 90210
- Plotkary
- Pretty Little Liars
- The Secret Circle
- One Tree Hill
- Nikitę
- Gotowych na wszystko
- Grey's Anatomy
- Mentalistę
- Glee
- Kości
- Chucka

Ciekawe.
No ale jak mogło być inaczej, skoro "u nas ciacha" sameXD

alien_2

No te z OTH się nie dowiedzą, obiecuję xD

Sawyer

Nie zachwycę się kimś kto się nazywa Peyton Sawyer i ma blond loczki;p to wbrew mojej filozofii życiowej:P

alien_2

Nienaturalne blond, z czarnymi odrostami. Śliczna była <przez wszystkie 6 sezonów w ktorych byla) i śliczna jest teraz, śliczna pewnie tez bedzie. <3

Sawyer

Farbowany blond, jeszcze lepiej:D Zostań przy Ninie Dobrev;P

alien_2

Sezon 6 <3 http://www.one-tree-hill-episodes.com/wp-content/uploads/2011/04/Hilarie_Burton_ 02.jpg

I nie oceniaj po włosach, Peyton Sawyer posiada jeden z najbardziej glębokich charakterów w historii amerykańskich seriali młodziezowych. Ba, z kobiecych jest zdecydowanie najgłębsza i najbardziej rozbudowana - przeczy totalnie wizerunkowi cheerleaderki. Mało się uśmiecha, pesymistka, cięzki orzech do zgryzienia. Wielka fanka muzyki - glównie rock i metal, zna się na niej jak mało kto, ma smykałkę. Cudnie rysująca artystka spędzająca dnie w swoim ciemnym pokoju i słuchająca swojej muzyki. Mega <3 Tylko kochać taką, bo po otworzeniu się pojawiają się wszystkie cechy za jakie ją uwielbiam :D Taka powinna byc moja zona :D

Sawyer

Umrzemy samotnie:D Bo ja Erica tez nie znajdę:D

alien_2

A ja znajdę, kto wie czy samej H. Burton nie poślubię, bo ona pod wieloma względami jest jak Peyton xD Trzeba się tylko Jeffrey Dean Morgana pozbyc xD
Ale moge tez wziac za zone Anne Hathaway, Rachel McAdams czy też Scarlett. I w sumie Ninkę, bo młodsza od tamtych :D

Sawyer

Tak to ja zaplanuję ślub z połową aktorów z Hollywood:D
I podtrzymuję wcześniejsze twierdzenie;P

alien_2

I agree to disagree :D

ocenił(a) serial na 8
alien_2

No wysoki jest ale nieproporcjonalny. Tak ma wielu wysokich facetów. Przykład ja mam 176 i mam długie nogi, mój kolega ma 195 i ma takie same długie nogi jak ja a tułów ma długi jak Erik. No i mnie zawsze śmieszył bo się tak samo kołysze jak chodzi jak Eric :-p

No a posturę Alcida to bym chciał mieć bo gość ma 185 i ma taką sylwetkę jak ja tylko potężniejsza...

ocenił(a) serial na 4
Greg_Mar

Zdziwiłbyś się, ale ja kocham długonogich. Ostatnio nawet podziwiałam pod tym względem Morgana w tym ujęciu http://popumental.files.wordpress.com/2011/08/klaus.jpg?w=470 Miałam wtedy takie myśli, że aż się zarumieniłam ;P

ocenił(a) serial na 8
xena_4

No to ja mam jeszcze dłuższe od niego :-) bo jak podkurczam pod brodę to mam dłuższe o 3,5 cm od ramion :-)
Ja też mam fetysz długich nóg w stosunku do kobiet :-P

ocenił(a) serial na 4
Greg_Mar

A jednak coś nas łączy ;P

ocenił(a) serial na 8
xena_4

A miałaś jakieś wątpliwości co do tego :-P bo ja nie :-)

ocenił(a) serial na 4
alien_2

Zgadzam się, jeśli chodzi o Alcide'a.

ocenił(a) serial na 4
Greg_Mar

On tylko robi takie dziwne wrażenie, bo jest bardzo wysoki (191 cm wzrostu - wiedza nie z filmwebu, ale usłyszana od niego).

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Tak on jest bardzo wysoki i tu faktycznie to widać. Myslałem że on ma ze 200... Ale tak to jest jak ma 191 to tak jak mówiłem kamera dodaje prawie 10 cm dlatego ci co mówią że mają 180 to tylko mówią. To Bill ma 170 i jak stoi przy Eiku to widać różnicę 20 centymetrów. A gdzie mówił?

ocenił(a) serial na 4
Greg_Mar

Podczas wywiadu z Izą Mikko. Pamiętam, jak wtedy żartował "Mam 191 cm wzroku. A to chyba nie jest ekologiczne".

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Oooo z Izabelą Miko?? no ona fajna szkoda że kariery nie zrobiła a taka ładna dziewczyna... :-( tak a dlaczego to miało być nieekologiczne? :-P Muszę poszukać tej sceny na Youtube jak Erik wchodzi do Sookie tam to widać

ocenił(a) serial na 4
Greg_Mar

http://www.youtube.com/watch?v=dfUNXsEoh2U ale nie jestem pewna, czy to jest pełna wersja

ocenił(a) serial na 8
xena_4

O to sobie obejrze kurde ale ona jest słodka!!! W mordę! :-)

Tu jest klata Erika: http://www.youtube.com/watch?v=7XFOc8X2Erc
A tu Alcida: http://www.youtube.com/watch?v=quzuQxdwnPc

Greg_Mar

Eric wygląda naturalnie, a Alcide tak nie za bardzo:P Nie znasz się na męskiej urodzie:D

ocenił(a) serial na 8
alien_2

Ufff :-) Dziękuję za komplement :-P

ocenił(a) serial na 4
Greg_Mar

W czwartej minucie powiedział , że ma 194 cm. Ups, trochę go skróciłam :D

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Jak mogłaś :-P no obejrzałem tak 194 cm :-)

ocenił(a) serial na 4
Greg_Mar

Nie podoba mi się klata Alcida. Za cholerę mnie do niej nie przekonasz ;D

xena_4

Do tego wygłaskana jak u Kena:D Nie ma nawet jednego małego kłaczka na niej:P

ocenił(a) serial na 8
alien_2

No to trochę gejowskie mieć wywoskowaną klatę... To fakt ;-///

ocenił(a) serial na 8
xena_4

Hahahaha nawet nie mam zamiaru wolę swoją (włochata ale własna :-p) ale jak bym mógł mieć Alcidową to bym sie skusił, ale za żadne pieniądze bym nie chciał Erikowej :-Pppp

ocenił(a) serial na 4
Greg_Mar

Kwestia gustu, mój drogi ;P

Greg_Mar

może się komuś narażę ale nie podoba mi się ani jedna ani druga ;p

zuzia_143

Ale tak bliżej do Erica nie?:P

alien_2

ty no powiem ci, że trochę im daleko do moich ideałów ;D
jeden za chudy, drugi zbyt wyrośnięty :p w ogóle jakieś nie takie te kształty

zuzia_143

to jaka klata ci się podoba? 40-letniego prawiczka?:D

alien_2

pokazywałam ci przecież! ;D kolegi z gorzowa np. xD

ocenił(a) serial na 4
zuzia_143

Nie martw się. W zasadzie, mi też nie podoba się ani jedna, ani druga. Ja tylko zrobiłam porównanie, skoro kolega tak ładnie prosił ;D

ocenił(a) serial na 8
zuzia_143

hahahaha :-) A moja? :-P

Greg_Mar

a Twojej nie widziałam, więc niewiele mogę powiedzieć ;pp

ocenił(a) serial na 8
zuzia_143

:-))) Jest milusia i włochata :-P

Greg_Mar

bardzo uproszczony opis xD
każdy pod pojęciem "milusi" zapewne widzi co innego ;))
a włochata niestety do mnie nie przemawia :p

ocenił(a) serial na 8
zuzia_143

:-P ale prawdziwy :-p
No ja to nawet dla byłej nie dałem rady ogolić włosów na klateczce :-P ale jak je zobaczyła i potarmosiła to już nawet sama nie chciała... Mówiła że są super :-P do tego układają się w trójkącik jak znaczek supermena :-))))

Greg_Mar

w kontaktach damsko - męskich to ja stawiam warunki ;p jak się facet nie chce dostosować to do widzenia :D

ocenił(a) serial na 8
zuzia_143

oooo no wiesz cooo :-p a mama nie mówiła: "Zuzuiu najpierw spróbuj potem mów czy dobre czy nie" ? :-P Spróbuj Zuziu może być fajnie :-) A lubisz kotka pogłaskać po futerku? ;-)

Greg_Mar

w tym temacie nie zasięgam porad u mamy, kieruję się swoimi żądzami :P

ocenił(a) serial na 8
zuzia_143

No ale wiesz mama może czasem wiedzieć lepiej :-p jak mówi nie pchaj ręki do kontaktu! A Ty powiesz: a co mnie tam mamo! Ja się kieruję moją żądza i żądza żąda bym se tę rękę tam wepchnęła! o! ;-)))

Greg_Mar

napisałam "w tym temacie" :)
zresztą najlepiej człowiek się uczy na własnych błędach, przynajmniej następnym razem już będę wiedziała gdzie łap nie pchać :))

ocenił(a) serial na 8
zuzia_143

A no widzisz :-P No i dochodzimy tu do meritum, jak nie spróbujesz takiej milusiej włochatej klateczki jaką ja oferuję to nie nauczysz się na błędach :-P nie spróbujesz i nie będziesz wiedziała... A to esencja faceta bo przecież kobieta nie ma takiej klateczki ;-))) no chyba że dużo pali bo od tego mogą też rosnąć włochy na klacie ;-p

Greg_Mar

mój drogi, nie wiesz czego ja próbowałam a czego nie :D czy już te błędy popełniłam czy one jeszcze przede mną :P
i osobiście uważam, że esencja faceta znajduje się jednak gdzie indziej :P

ocenił(a) serial na 8
zuzia_143

No to zabrzmiało niesłychanie doświadczenie :-) No nie wiedziałem że ty już aż tak doświadczona jesteś :-) W takim razie moje gratulację. Bo już sie bałem, że jako 80 letnia babunia powiesz swojej wnuczce: "Wnusiu droga, spróbowałam już wszystkiego w swoim życiu tylko nigdy nie przytualiłam sie do włochatej klaty i teraz tak tego żałuję, więc jak będziesz miała okazję wnusiu droga zrób to i przytul się i za mnie". :-) No ale widzę, że już w tak młodym wieku możesz powiedzieć sama: "zrobiłam wszystko i świat już nie ma dla mnie żadnych tajemnic" :-) No wiec gratuluję :-))
No tak jest jeszcze jedno miejsce z esencją ;-P

Greg_Mar

nie popadajmy w skrajności :) codziennie odkrywam w życiu coś nowego, jak zresztą każdy i nigdy nikt nie będzie mógł powiedzieć, że zrobił czy widział już wszystko :))
mówimy tutaj o męskich klatach - to nie jest jakaś abstrakcja czy wielce strzeżony sekret tylko normalna rzecz :D nie wyolbrzymiajmy sprawy :)