Tylko się nie obrażaj o głupoty, dobrze? Bo facetów zatrzymać tu na dłużej w charakterze rodzynków, to trudna kwestia - łatwo ich wypłoszyć ;)
Jak sądzi Matt Bellamy (z Muse), grawitacja Ziemi powinna nieznacznie osłabnąć, bo to zabiłoby wszystkie pająki :D Mam nadzieję, że kiedyś do tego dojdzie, bo pająki to zło wcielone.
A co opowiadałyście o jakichś traumatycznych przeżyciach związanych z pająkami?:D Streśc mi tak w skrócie te 4 strony;P
A więc: U mnie w pokoju jest mała dziurka, w której jest pająk (tzn. wydaje mi się, że jest xD), który świeci oczami, jednocześnie nimi mrugając. Potem było o tym jak przeżywałyśmy dnie w towarzystwie samych pająków, no i jak próbowałyśmy je zabić (najczęściej bez skutku).
Jarałyście coś??:D
Też mam swojego pająka:D Akurat jego kocham. Rozpiął sobie siec na drzwiach balkonowych, ale w taki sposób, że można je otwierac. Siec zajęła połowę drzwi. Mogę karmic mojego pająka:D Zapalam światło w pokoju i całe robactwo z ogrodu leci prosto w jego siec. Maksiu (bo tak ma na imię mój krzyżaczek) leci radosny do każdego stworzonka i pakuje je w siec na później:D Jest tak szczęśliwy, że gdyby miał ogonek mógłby pomerdac nim;P
Serio, musimy to zgłosić do Uwagi! :D Albo poprosimy o wznowienie "Nie do wiary" xD
Ja też niezbyt pamiętam... o UFO, sektach,duchach i innych takich:P W każdym razie baaardzo przerażające:P
Duchy, kosmici, wróżki, krasnale, yeti i inne takie ciekawostki:P prowadził Marcin Trojanowski który robił atmosferę już samym głosem. Opowiadał o takich niestworzonych historiach, że na reklamie bałam się iśc do łazienki:D Mogliby powtórzyc to przez wakacje;)
Do łazienki? Też to miałam po strasznych filmach czy historiach :D Albo jeszcze po jakimś horrorze jak szłam spać to zakrywałam się kołdrą po samą głowę i przez całą noc męczyłam się z gorąca, ale nigdy nie się nie odkryłam, bo się bałam xD Albo patrzyłam czy czasami coś nie stoi za drzwiami :D
Gość był niesamowity.. I już sama muzyka doprowadzała do psychozy:D
http://www.youtube.com/watch?v=Pg7BLyZx_3c
Zwariowałyście:D Wykończyłyście tamten offtop i już tyle nowego? Nie przebrnę przez to;P Muszę zrobic odwyk od offtopu, bo nie ogarniam juz;P
Widzę forum jest znowu dwupłciowe:D Wystarczy was zostawic same na jeden dzień;P Nie straszcie go za szybko:D
Ja również idę spać. A Wy się zdecydujcie co z tym jutrzejszym kursem (a raczej już dzisiejszym xd). Dobranoc :)
AWódz również dzisiaj wyjątkowo szybko idzie spać, ale obowiązki domowe wzywają. Miłych pogawęduszek, wpadnę jutro.Dobranoc
ps. Mam nadzieję na darmową, nocną kolację :D
Właśnie zaobserwowałam, iż z dziurki wydobyła się mała chmurka :O (może to zwid)
Mam nadzieję, że nie paradujesz przy nim w wyzywającej piżamie bo może to jakiś zboczeniec:D
xD
No, czas spać. Boję się, że w nocy ten pająk wyjdzie i przez przypadek go zjem (a niech ma za swoje, zboczeniec jeden :D). Dobranoc wszystkim ;)
Blush też nie śpisz??:P Czytam o stosunkach administracyjnych, organach i aparatach. Mówię ci jakie to ciekawe;P Forum poszło spac. Jak to się stało, że dołączył chłopak?:D