Wolę przebrnąć przez gorsze (tzn. nie wiem czy gorsze xD) i potem obejrzeć perełki :D
Zobaczę jeszcze :P Na razie trzeba skończyć Prison Break. Jestem w połowie 4 sezonu. Polecam dwa pierwsze. 3 i 4 nudy jak flaki z olejem :D
To ja właśnie wolę najpierw obejrzeć perełki bo potem byłabym wściekła, że tyle czasu zmarnowałam na badziewia kiedy mogłam oglądać te cuda;d
Hm... 4 sezon podtrzymują jedynie postać Blair i Dana. Jest jeden wątek z nimi, który mi się nie podoba (nie będę pisać jaki, bo może kiedyś obejrzysz). Chuck jest dziwny, Nate'a prawie w ogóle nie ma, Serena jest na maxa wkurzająca, Jenny występuje jedynie w paru odcinkach. Pierwsze odcinki 4 sezonu były naprawdę dobre, ale potem to już jest beznadziejne. No i zniszczyli piękny wątek Chucka&Blair, ale ja i tak dalej jestem sercem przy nich :(
Ja tam oglądam GG i zamierzam to robić do ostatniego odcinka ;). Ja też od 1 sezonu zakochałam się w Chair, jednak ostatnio wprowadzono nowy wątek- Humphrey-Waldorf. Co myślicie o nich razem?
Fajne zdjęcie, jeśli już mówimy o Danu i Blair: http://pu.i.wp.pl/k,NDEyNzUxODEsNDkzNDIxNDY=,f,748356_Dan_and_Blair_dan_an_big.j pg
Ja też będę oglądać do ostatniego. Wątek Dana&Blair mi się nie podoba. Niech nie niszczą jedynej zdrowej przyjaźni w tym serialu. A drugi powód dla którego jestem anty D&B jest taki, że liczę na C&B :P
Moglibyście bez spoilerów? :P Tak tylko uprzedzam, bo GG mam w najbliższych planach.
Patrze, ze Ty tez masz sporo seriali na swojej liście :) A ja jeszcze chciałam obejrzeć Tajemnice Smallville ale to ma aż 10 sezonów...
Ano mam. Muszę to wszystko przenieść do filmwebu bo zapisywałam seriale na kartce xD
Też chciałam Smalville, ale zrezygnowałam z tych samych powodów co Ty...
Dobre. Moja ciocia to ogląda i jak mi tłumaczyła co się tam dzieje to sobie pomyślałam: WTF?!
Ja to kiedyś z babcią oglądałam jak jeszcze do gimnazjum chodziłam xD To było takie.. ekscytujące.
Ale toż to 217 odcinków -sprawdziłam przed chwilą :D Nie na moje nerwy... :D Bo ja seriale ściągam, nie oglądam online, limity doprowadziłyby mnie do szału;d
Ja ściągam z chomikuj. też bym limitu nie wytrzymała. Jeszcze film obejrzeć z limitem to ok, ale cały serial?
Ja też z chomikuj. Staram się wyszukiwać wersje o najmniejszej wadze czyli rmvb. Najgorsze jest jak się nie ma chomika explorera bo czasem muszę stosować różne kombinacje słowne w google żeby znaleźć serial czy film bez lektora. Chyba muszę sobie znów go sprawić...
No właśnie, film jeszcze jakoś ujdzie, ja czasami muszę robić sobie przerwy na wc czy wycieczkę do kuchni :P
Ja też zawsze w rmvb. Chociaż jak są krótkie seriale i nie ma szans na rmvb to ściągam avi. Tak było w przypadku Carnivale. A ja mam fajnie z chomikuj, bo ściągam z chomika mojego kuzyna, a on ma maniaca. Jego chomik jest dość popularny, więc nie trzeba wysyłać smsów :D
Ja też. Czasami przez ilość seriali braknie mi miejsca na dysku xD W takim wypadku seriale, których już na pewno nie obejrzę kasuję.
Nie mów, bo mi zostały niecałe 3 GB z 93 GB :D A i tak musiałam pozbyć się paru sezonów Lostów żeby te 3 GB otrzymać:P
Kiedyś skasowałam cały pierwszy sezon House'a :D Bo stwierdziłam, że nie mam czasu żeby go obejrzeć :P
Ech, skąd ja to znam xD Mam dwa dyski w dwóch komputerach zawalone głównie serialami i muszę coś w końcu z tym zrobić...
Ja już wywaliłam Lostów, House'a, Misfits, Carnivale, Skinsów, Twin Peaks, Californication, Seks w wielkim mieście i Dextera. Ale i tak dużo sobie zostawiłam seriali ;d Tak sobie gadamy, że dużo seriali do obejrzenia, a wyobraźcie sobie co będzie jak przyjdzie wrzesień - czyli nowe sezony :D
Wystarczy poczekać tydzień - wraca True Blood xD No, a we wrześniu będzie radocha, bo tyle tego wraca :D
Czy ja wiem... warto obejrzeć dla Erica, Jessici (i Hoyta), Russella.. może i jeszcze Lafayetta'a i Pam.
Ale główna para tak jak w VD niemiłosiernie irytująca. Dużo obrzydliwych scen, wampiry są momentami śmieszne (scena walki Billa i Sophie-Ann pod koniec 3 sezonu jest po prostu jakąś parodią xD) Mimo tego polecam dla wyżej wymienionych postaci.
Drugiego sezonu nie radzę oglądać na trzeźwo...
Skins to ja nigdy nie wyrzucę :P Nawet 5 sezonu choć jest beznadziejny (poza muzyką obviously xD)
A odcinki Lost muszę wreszcie przejrzeć i posegregować które do wywalenia a które zostawić. Bo czasami to w niektórych odcinkach są tak genialne teksty że je sobie powtarzam :P Czy to Sawyera czy Bena ;d
A może znacie jakiś fajny film? Bo mi się trochę nudzi i mam ochotę na jakiś dobry film :)
No ja też chciałam Smalville i też mnie przeraża ilość sezonów. blush przyjmij moje zaproszenie, bo nie mogę spojrzeć ile masz seriali masz na filmwebie :P
Haha :P Czekaj, już zaraz bo się plątam między filmwebem a muzyką na komputerze, segreguję muzykę ;d
A seriali to nie mam dużo bo mówiłam, muszę wklepać do filmwebu tą listę którą mam na kartce.
Mam nawet Przygody Pinokia zaznaczone, nie wiedziałam o tym xD Ale chyba chciałam sobie przypomnieć tą bajkę bo świetna była :P
Ja kiedyś widziałam TS chyba na AXN, ale to przypadkowo... Wydawał się nawet spoko, ale nigdy nie mam czasu, a tu jak powiedziała Ania- 10 sezonów ;)
Ogólnie ja mam do obejrzenia tylko 9 sezonów, bo niedawno jak się dowiedziałam, ze w 4 sezonie gra Jensen to musiałam obejrzeć. Tylko nie za bardzo wiedziałam o co chodzi :)
Chociaż Friends ma 10 sezonów, a obejrzałam ten serial w bardzo szybkim tempie. Zazwyczaj jeden sezon w ciągu jednego dnia. Ale w sumie te odcinki trwały tylko po 20 minut. Czyli Smalville to jakby 20 sezonów Friends :O