W imieniu Bractwa Mystycznego w offtopie wita was AWódz. W tym temacie obowiązuje absolutna wolność tematów i wątków, z przewagą gifów z Ianem i Józiem. Od uczestników tegoż wspaniałego portalu łącznościowego fanów VD oczekujemy jedynie poczucia humoru - w stosunku do siebie i innych. Pamiętajcie - Śmiech to zdrowie, a powaga zabija powoli.
Guru: AIVIA aka Awódz
Przywódca gifowy: NJ1987 aka Gif Kapłanka
Nierób: ALIEN_2 aka Omen
Szef organów ścigania: BLUSH aka Cięty Bluszcz
Matka zastępcza: WHITEDEMON aka Klauslancerz
Tłumaczka: EVARINI aka Good Spirit
Kochanica Pierwotnych: XENA_4 aka BlondMenFan
Sekretarka: xxANIAxx aka SecretGirl
Sędzia: BEAUTYANDSTUPID aka JustBeauty
Zagubiona: OLDBRICK aka BlackHole
Łomenajzer: SEBASTIAN_FILMWEB aka Lokownik
Dostarczycielka rozrywki: DAGUSIA_BOJAR aka Challenge Woman
Szefowa Spec Służb: BLUEBERRYME aka Stelenoniszczycielka
Wsparcie gifowe: RAINN aka Aniołek Damona
Podpora Delenowa: KATE123 aka Silent VampireFan
Oaza Rozsądku: SOSNOWSKA_WIZARD aka Damon Protector
W ramach Bractwa działa również Liga Obrony Damona
Motto: Bronić Damona zawsze i wszędzie, do ostatniej kropli krwi.
Zasady:
1. W przypadku naruszenia opinii Damona, członkowie LOD są zobowiązani bronić go przed atakami wroga (czyt. zwolenników Stefana).
2. Przewodnicząca zawsze ma rację.
3. Jeśli przewodnicząca nie ma racji, patrz punkt 2.
Członkowie:
Przewodnicząca: Evarini
Zastępca przewodniczącej: Kate123
Każąca Ręka Aivianizmu: Blush
Sekretarz: BlueberryMe
Skarbnik: Rainn
Ubezpieczycielka: BeautyAndStupid
Mentor: Aivia
Funny Damon Supporter: Madeleine_filmweb
W tym miejscu chciałabym jeszcze wspomnieć naszego ukochanego syna, męża i przyjaciela śp. Tofika, który na zawsze pozostanie w naszych sercach i pamięci ;(
Ponoć "fanki" wyzwały tam Ninę od suk, bo odebrała im Iana???? :D
Wiem to stąd, znaczy z komentarzy http://vampirediaries.pl/artykuly/newsy/1980-obsada-na-konwencji-qmystic-loveq
No przesadziły :( Szkoda mi Niny....Pewnie były tam same nastolatki w wieku 12-15 :/
Ale tak jest zawsze kiedy jakiś aktor się zwiąże z kobietą :/ Żałosne.
Widocznie dlatego chcieli to ukrywać.
Niektóre fanki są tępe, że aż nie wierzę. A nawet jeśli Nina nie byłaby z Ianem? Myślą, że by chciał z nimi być XD?
Oni tak na 100% są ze sobą?
Ponoć żona Paula, to jedna z aktorek, która gra w PPL. Czyli? ;D Która to?
A to już kojarzę. Właśnie, utknełam z tym PPL, zaraz obejrzę koleny odcinek.
Na TVN był serial jakiś, przed TVD i Paul właśnie tam grał.
Melissa jest fajna w 2 sezonie, bo nie wiadomo o co z nią chodzi :D Torrey jest śliczna.
Torrey DeVitto :) a Ian z Nina to chyba są ze sobą :) sądząc po komentarzu Iana na temat tego ze "jak to jest spotykac sie ze Stefanem bedac wiecej z tym drugim" czy cos takiego :) a pozatym czesto sa widziani razem i ostatnio tak fajnie ja objal w talii chociaz to wcale nie musi o czyms sadzic ale jednak moim zdaniem są razem :)) chcoiaż oficjalnie chyba tego nie potwierdzili
Ale teraz można wszystko zgonić na photoshopa, wiec zdjęcie chyba nie jest 100% dowodem :D
Zostali zapowiedzeni jako para na MMVA, czyli musieli się na to zgodzić. A jedna dziennikarka napisala na twitterze, że widziała ich namiętny pocałunek za kulisami.
Możliwe. Kiedyś Ian powiedział, że nie mogą się umawiać z kolegami z planu.
Albo przez takie sytuacje jak ta z Niną i pseudofankami
pozwólcie, że się wtrącę...
Mnie się wydaje ( a po konferencji nie powinno być niejasności) , że Ian po prostu chroni Ninę przed niektórymi ludzmi (czyt. fanki)
widziałam to;p widziałam też zdjęcie z tyłu i Ian trzyma dłoń na pośladkach Niny;p
http://www.upload.fan-strefa.pl/images/271tumblr_ln5o6z171M1qd0b.jpg