Witam Was entuzjaści "The Vampire Diares" :)
Z okazji przypadającego pojutrze 1 odcinka 3 sezonu naszego wspaniałego serialu, pragnę wznieść toast najlepszym francuskim szampanem - rocznik 1864... Tak szampanik z okresu przemiany waszego kochanego Iana-Damona i mniej kochanego, ale też słodkiego Paula-Stefana... Elenka-Katerina-Nina miejmy nadzieję dołączy się tylko, żeby nie wpadła do stawu... jak już to w stanie "pod wpływem"...
Proszę o jak najwięcej wpisów, gdyż właśnie w ten sposób pokażecie, iż ten serial ma sens... ma po co istnieć :) Ja "jestem na tak" niczym Kuba, Małgosia i Agnieszka z "Mam talent"... Nie wiem jak Wy... To bynajmniej nie prowokacja :))
Pewnie to już widzieliście... (z pewnością), ale dla samej zasady umieszczam tutaj to promo :
http://www.youtube.com/watch?v=CblBbYPOP9o&feature=related.
Poza tym także, to :
http://www.youtube.com/watch?v=DFu3AzIuIqs.
Zapraszam i życzę przyjemności z oglądania 3 sezonu, a potem 4, 5, 6 i... Uppppsss !!! Zapomniałem się xDDD
Niestety :( I to negatywny fakt... pomówmy o czymś ciekawszym i przyjemniejszym... może tym co wyżej ?
Kurcze, ale macie skostniałe zasady... (żarcik) :) Szanuję to... a więc Ty moja Damo zaproponuj temat... oddam Ci się z rozkoszą xD
Ty się lepiej bój Blush, bo blushówka panuje:D Nie mam pomysłu, ale miło mi, że pragniesz mi się oddać:)
Jak zawsze... dziś szczepiłem się przeciw grypie... na blushówkę to również pomoże xDDD
Nie dziwię Ci się... ja kiedyś bardzo to przeżywałem... teraz to nie robi na mnie wrażenia :) Jest rutynowe :D
Wiesz nawet nie chodzi o tą igłe i krew, ale zawsze się boje, że pielęgniarka coś pomyli albo zarażą mnie żółtaczką typu C ;)
Słusznie ! W Polsce mogą pomylić nawet igłę do szczepienia krów z tą dla ludzi... No... może trochę przesadzam, ale fakt, iż w kraju panuje burdel i coraz większy syf jest niepodważalny.
Oj tak :D Czyli wyznajesz kult czosnku, zielonej herbaty i "Gryporutinu" ? xDD
Idealne proporcje. A Gryporutin polecam :) Pijesz poza tym Actimel ??? Mój ulubiony smak to malinka...
Naprawdę polecam Ci Gryporutin :) Działa rewelacyjnie i ochroni Cię przed grypą itp. ekscesami :D
Dla Ciebie mam coś z innej połki... Kolacja przy świecach z XIX w., wino promowane w swoim czasie przez dwór Ludwika XVI, a także ciasto w polewie czekoladowej przekładane zmysłowo słodkimi wiśniami :) I co Ty na to ?
Nijaki? xD Padłam. On najbardziej potrafi wprowadzić zabawną atmosferę do programu i podnieść na duchu uczestników. Przykład: Gabriel Fleszar.
A rzeczywiście ! True Blood :) Przypomniało mi się. Przepraszam, że wystawiłem Twoje nerwy na wodzy :) A tak na marginesie powiedz mi czy warto oglądać tak na dłużej "Czystą krew" ? Tak samo uwodzi jak "Pamiętniki wampirów" ? Bo ja mam na razie mieszane uczucia... bardzo mieszane :D