Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122890
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Witam Was entuzjaści "The Vampire Diares" :)

Z okazji przypadającego pojutrze 1 odcinka 3 sezonu naszego wspaniałego serialu, pragnę wznieść toast najlepszym francuskim szampanem - rocznik 1864... Tak szampanik z okresu przemiany waszego kochanego Iana-Damona i mniej kochanego, ale też słodkiego Paula-Stefana... Elenka-Katerina-Nina miejmy nadzieję dołączy się tylko, żeby nie wpadła do stawu... jak już to w stanie "pod wpływem"...

Proszę o jak najwięcej wpisów, gdyż właśnie w ten sposób pokażecie, iż ten serial ma sens... ma po co istnieć :) Ja "jestem na tak" niczym Kuba, Małgosia i Agnieszka z "Mam talent"... Nie wiem jak Wy... To bynajmniej nie prowokacja :))

Pewnie to już widzieliście... (z pewnością), ale dla samej zasady umieszczam tutaj to promo :

http://www.youtube.com/watch?v=CblBbYPOP9o&feature=related.

Poza tym także, to :

http://www.youtube.com/watch?v=DFu3AzIuIqs.

Zapraszam i życzę przyjemności z oglądania 3 sezonu, a potem 4, 5, 6 i... Uppppsss !!! Zapomniałem się xDDD

ocenił(a) serial na 9
biedroneczka_90_8

Jak dobrze... ale pewnie i z tego będzie jakieś wyjście :P

ocenił(a) serial na 9
MF13

No tak... Ja tu :) A wy tam...

ocenił(a) serial na 9
MF13

Nikt mnie nie odwiedzi ???

ocenił(a) serial na 8
MF13

Ja ! hahah :D

Znaj moje dobre serce :D

I fakt, Klaus jest intrygujący... nawet bardzo :D Lubię takich złych :D Bez nich wszystko byłoby nudne jak flaki z olejem xD
Choć i tak najbardziej lubię Tylera, cóż :D

Jak tam ?

P.S. Oglądałeś może "The Secret Circle" ? :D

ocenił(a) serial na 9
bloom_2604

A mnie się podobał w serialu TVD John... naprawdę ! Nie żartuję. Był intrygujący, miał w sobie coś z Damona. Mam nadzieję, że w 3 sezonie się pojawi :)
Oby nie tylko w retrospekcjach pomimo... własnej śmierci.

Jeśli chodzi o "The Secret Circle" to cóż :) Wiele o nim słyszałem, widziałem trailer i sądzę, że w najbliższym czasie obejrzę 1 odcinek... Zobaczę czy mnie zainteresuje i skłoni do zobaczenia dalszych :D

użytkownik usunięty
MF13

Uwielbiam Dżona ;)

ocenił(a) serial na 9

Cieszy mnie to !!! Widzę, że na nowym temacie Aivii pojawiło się kilka niezdyscyplinowanych dziewczyn...

ocenił(a) serial na 8
MF13

John mnie zraził do siebie tylko tą swoją nienawiścią do wampirów i przekonaniem, że wszystkie są złe. Ale co tam. Był jaki był. W każdym razie nie aż taki zły :D W końcu tak po prostu poświęcił się dla Eleny - zależało mu na niej. :D

Ja obejrzałam wczoraj, nawet mi się spodobało, ale zobaczymy co będzie dalej. Mam nadzieję, że tego nie schrzanią xD P.S. Gdybyś zdecydował się obejrzeć, to z góry mówię, że mi najbardziej podobał się moment w lesie :D:D

ocenił(a) serial na 9
bloom_2604

Ten z główną bohaterką i tym chłopakiem... nagle wszystkie krople wody z otoczenia się podnoszą w górę i robią wrażenie diamentów... Czy to ten ?
Widziałem go w trailerze. Serial ten kusi mnie magią i tym, że jego producentem jest twórca TVD :)

ocenił(a) serial na 8
MF13

Tak, ten :D To wyglądało tak... cudownie. Kurcze, też bym tak chciała.

No to na co czekasz ? Obejrzyj ! :D Ja nie mogę się doczekać drugiego odcinka. Nie kryję, że mam nadzieję, iż będzie w nim dużo Adama (tego chłopaka, z którym była w lesie) :D

ocenił(a) serial na 9
bloom_2604

Chyba dzisiaj obejrzę... po południu :)

ocenił(a) serial na 8
MF13

:D Raczej nie pożałujesz :D

użytkownik usunięty
bloom_2604

Ja też oglądałam Secrte Circle i również czekam na kolejny odcinek:)

Me too :D

użytkownik usunięty
Rainn

http://www.mcksokol.pl/media/Image/KINO_ZDJECIA/zolwik%20sammy.jpg
:D

ocenił(a) serial na 8
Rainn

No, to widzę, że jest nas więcej :D
I jak wrażenia po pierwszym odcinku ? :D

użytkownik usunięty
bloom_2604

Jak dla mnie podejrzany jest ojciec Diany.Mam takie dziwne wrażenie,że on może być ojcem Cassie.

Też tak sądzę :) I ma fryzurę Elijaszka :P

użytkownik usunięty
Rainn

Właśnie,taki trochę Eliaszkowaty jest:D Te nienaganne maniery i swoista klasa:P

ocenił(a) serial na 9

Ooooo... to mnie ostatecznie przekonało :)

ocenił(a) serial na 8

Hmm.. wątpię. Ale przekonamy się później :D Mnie tam bardziej i tak interesuje Adam. Hah xD Mam nadzieję, że nie zrobi niczego, co mnie do niego zniechęci.
No, ale cóż. Chyba przydałoby się pisać o TSC na jego forum, żeby nas nikt nie zlinczował :DDD

użytkownik usunięty
bloom_2604

Ale było powiedziane,że ojciec Cassie był złym człowiekiem,więc na tej podstawie wnioskuję.Ja też jestem ciekawa,jak się rozwinie wątek C&A :D MF13 jest tolerancyjny,obejdzie się bez linczu :p

ocenił(a) serial na 9

Wszystko zgodnie z konwencją genewską ;P

ocenił(a) serial na 9
bloom_2604

A czy fabuła zapowiada się naprawdę ciekawie ? Czy są tam wampiry, czy dla odmiany misie ? xDDD

użytkownik usunięty
MF13

Teletubisie biegają w krzakach:p

ocenił(a) serial na 9

Ha... ha... ha... A tak na poważnie... są wampiry ?

użytkownik usunięty
MF13

Po pierwszym odcinku mówię,że nie ma.Ale później nie wiadomo na co scenarzyści wpadną:)

ocenił(a) serial na 9

Oby mnie zaskoczyli... zwykle na wielkie i mega dobre seriale wpadam przypadkiem i jestem tak zauroczony, że trudno mi przekonać się do innego... to wymaga czasu... ale zobaczymy :)

ocenił(a) serial na 8
MF13

Wiesz, mógł być np bratem Charlesa (bo chyba tak miał na imię xD), czy coś. Nie wiem. Dowiemy się później :D

I tak, mnie też to ciekawi. Ale dobrze będzie, jak coś zacznie się między nimi dziać powoli, nie jak to jest z niektórymi książkami / serialami itp., że jeden dwa odcinki i już są razem. To byłoby zbyt proste :D

MF13, wiesz, moim zdaniem może z tego powstać coś niezłego, ale to już nie zależy ode mnie. W każdym razie warto dać mu szansę. :D

Nie, póki co wampirów nie było, misiów też nie xDxD Sama magia :D

ocenił(a) serial na 9
bloom_2604

A więc zaraz ładuję pierwszy odcinek tego serialu na portalu filmowym iiiiiiiiiii... oglądam. Oby ten czas nie był zmarnowany :)

ocenił(a) serial na 8
MF13

Daj znać, jak już obejrzysz :D

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 8
MF13

Okej, to miłego oglądania ! :D

ocenił(a) serial na 9
bloom_2604

Thanks !

ocenił(a) serial na 8
MF13

:)

ocenił(a) serial na 9
bloom_2604

Obejrzałem i muszę powiedzieć, że robi dobre wrażenie... a razie mam niedosyt, ale wierzę, że z czasem, producenci tego serialu mnie nasycą... Zobaczymy czy się przebije i utrzyma więcej niż 1 sezon :)

ocenił(a) serial na 8
MF13

Oby, bo już zdążyłam polubić Adama :D szkoda by było, gdyby został z nami tylko na chwilę.

A tak w ogóle, zadziwiasz mnie. Nie wiele facetów 'bez bicia' przyznałoby się, że podoba im się taki serial :D No i ciekawi mnie ile masz lat xD

ocenił(a) serial na 8
bloom_2604

Wybacz, miało być "niewielu"

Tak to jest, jak sto razy zmieniam zdanie xDxD

ocenił(a) serial na 9
bloom_2604

Xena wie ile... Powiem Ci to nie tajemnica :) 19 lat - Oh my God ! Ale obciach :D

ocenił(a) serial na 4
MF13

Wiem i dlatego się wtedy przeraziłam. 11 lat różnicy...

ocenił(a) serial na 9
bloom_2604

A Ty ? Ile ? Nie zasłaniaj się z powodu bycia dziewczyną lub kobietą... Ja dałem Ci kawałek siebie... uchyliłem wrota mej duszy :D

Teraz Twoja kolej :) Zrób to dla mnie... w kwestii zachowania tajemnicy możesz na mnie polegać jak na Elijahu... bezgranicznie !

ocenił(a) serial na 8
MF13

Obciach ? Nie sądzę ! :D

Nie mam zamiaru się zasłaniać, nie martw się. Masz moją duszę jak na tacy <lol2> Mam 16 lat. Pewnie intelektualnie wyglądam na mniej xD Ale cóż. Taki los :D

I dzięki za ten kawałek Ciebie. Przyda się :D

ocenił(a) serial na 9
bloom_2604

Miło słyszeć :)

użytkownik usunięty
MF13

Apropo TSC, theme jest niesamowite,ma w sobie coś http://www.youtube.com/watch?v=ibUOgQseB20

ocenił(a) serial na 9

Rzeczywiście. Mroczne jak z horroru... klimacik jest. Przypomina w odbiorze i właśnie wspomnianym klimacie kołysankę z filmu Polańskiego - "Dziecko Rosemary" - http://www.youtube.com/watch?v=VQFwW8eAy4U. Straszne :( Tak przygnębiające...

użytkownik usunięty
MF13

Tak, to też piękne...

ocenił(a) serial na 9
MF13

Czy Waszym zdaniem do 3 sezonu... i kolejnych pasowałby ten aktor... Fotka jego skromnej osoby : http://trialx.com/celebrities/2011/06/08/does-wes-bentley-really-suffer-from-dia betes/ ? Oczywiście w roli wampira :)

ocenił(a) serial na 9
MF13

Taka cisza ? Niech ktoś zajrzy :D

ocenił(a) serial na 4
MF13

Cisza jest, bo mnie nie było ;)
Faceta nie znam, ale pasowałby w roli jednego z braci Eliaszka i Klausa. Zgadzasz się?

ocenił(a) serial na 9
xena_4

W pełni moja kochana trzydziestko :)