Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122898
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Rozmowy SERIALOWE.

użytkownik usunięty

Zapraszam wszystkich do dyskusji na wszelkie tematy dotyczące serialu, obsady.

Na początek kilka spoilerów: http://www.ndobrev.pl/?p=9125#more-9125

Bardzo proszę o moderatora, który z pewnością skasuje ten temat, o jakieś konstruktywne uzasadnienie jego decyzji.

<padłam>

Źle przeczytałam racja, co nie zmienia faktu, że nadal tego punktu nie kumam.

Madame_7

to jest nas dwie :p Po prostu boskie są takie twierdzenia ,,wiem, ale nie powiem, ale jak już powiem, to tak zamotam, ze sama nie wiem co powiedziałam " :D

aivia

Nie kreć już mną, pliss :P

użytkownik usunięty
aivia

Jakbyś obejrzała już odcinek i podekscytowana chciała wyjawić co w nim było, ale nie mogła wyjawić szczegółów bo by ci Julie i Kevin głowę ucięli, to też byś tak motała:)

użytkownik usunięty
Madame_7

Ale o co wam chodzi z tym punktem?
Racja, jest chaotyczny, ale oni muszą się tak wymigiwać, nie mają innego wyjścia.

Zostawmy go w spokoju :D

W sumie mogliby by go nawet odstrzelić. I mówię to ja dawna, maniaczka Forwood :p

w punkcie 6 mam nadzieję, że chodzi akurat o Ricka :p zwolenniczką slahów nie jestem, ale lubię ten bromance. Tylko niech Damonowi nie dodają zmarszczek na czoło bo tego już nie przeżyję

punktu 7 to ja w ogóle nie kumam.

użytkownik usunięty
aivia

Klaus pewnie wymieni Damona, o to się rozchodzi.
A pary to pewnie będzie Stelena (rzygam), Delena (kolejna scena w stylu: niech fani mają, ale w następnym odcinku puścimy ją w niepamięć) i może Bonnie&amp;Jer.

Punkt 8: czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego żona Paula jest taka znienawidzona przez fanki TVD? To okropne co one o niej wypisują.

Nie mam pojęcia. Jako niania w OTH faktycznie była wredna, ale to dawna rola. PLL nie ogladam wiec nie wiem jaką tam ma rolę. Myśle, że chyba najbardziej chodzi o to, że to żona Paula i on ,,załatwił" jej rolę w serialu. Oczywiście dla nich fakt, że musiała przejść castingi i już grała dla tej stacji ma małe znaczenie :p
A Alarickowi przyda sie w końcu ktoś w miarę normalny, kto nie jest spokrewniony z Eleną :)

co do hybrydki, to pewno ta co goni Elenę i pewno załatwi Tylerka jak sprzeciwi się Klausowi

pewnie kogoś w jednym odcinku zabiją za za kilka odcinków znów ożywią ;)

bliss6

dzięki Jeremiemu to właściwie możemy zobaczyć każdego, kto umarł :p

aivia

a może Jera kropną ;)

bliss6

Niestety to będzie Alaric :(

Madame_7

nieeeee !!!! będę płakać :((

bliss6

Ten, którego lubimy. Nikt inny mi do głowy nie przychodzi. Chyba, że Kath, by zwolnić miejsce dla Petrovej.

Madame_7

tego też bym na razie nie chciała :(

bliss6

Mogliby Matta się pozbyć, ale kto go tam lubi :D
To nie będzie on.

użytkownik usunięty
Madame_7

To nie będzie Alarick,bo będzie miał sceny z dziewczyną Paula :)

Ile scen? Pewnie na odcinek, dwa. To taka zasłona by było zaskoczenie :D
Choć nie chciałabym żeby to był Alaric, ani Kath i Caroline.

Madame_7

o właśnie może Karolina hmm to by było zaskoczenie :D

bliss6

Byłoby, ale ja się sprzeciwiam takiemu obrotowi sprawy :D

byłą dziewczyną , w chwili obecnej żoną :)

Ja tam do końca nie wiem, bo ona jest cały czas jako guest star zatrudniona, a przecież, jakby mu kropnęli trzecią kobitę to by było za dużo. Raczej wyeliminują A. i ona zniknie sama z siebie.
a może gdzieś razem wyjadą? :D

użytkownik usunięty

Myślałam,że nadal są narzeczeństwem..:)
To będzie może Kath,bądź co bądź Nina zostanie,bo gra umęczoną Elenę:) A Kath się w nieskończoność nie będzie błąkać po MF :)

Kath ubiją przed końcem sezonu, względem na początku następnego jak wskrzeszą Szarlotkę. Kiedyś Oryginałkę muszą pokazać,a jako że widzom mieszałyby sie trzy postaci, pewno wykończą Kaśkę, a szkoda, bo taka trójka pań Petrova fajnie by wygladała - Damon byłby przeszczęśliwy :D

ocenił(a) serial na 6
aivia

Ooo, tak - Damon byłby cały w skowronkach;)
Musiałby zrobić wyliczankę, hehe.

WhiteDemon

po co wyliczankę?
Rozłożyłby szeroko ramiona i powiedział : ,,Moje panie, po co się kłócić, u mnie znajdzie się miejsce dla każdej z was"

aivia

Czuję, że Charlotte by go wyśmiała na miejscu :P

Madame_7

Jeśliby to była taka Szarlotka jaką ja sobie wymarzyłam, to udawałaby, że chce się przytulić, po czym wbiła mu sztylet ze słowami
,,nie ze mną te numery, Damon" :D

aivia

Kołek :p
Chyba, że umyślnie uważasz na słowa, by nie zostać zaatakowaną przez fanki Dejmona :D

Madame_7

trzeba uważać, bo jednak D. ma tu więcej fanek niż Ch. :p

aivia

Bo Ch. jeszcze nie było, ale jak się pojawi t D.,S.,E. zostawi daleko w tyle :p Jedynie panu E. nie da rady :D

Madame_7

Mamłazel :*
Co cię tak przekonało do Szarlotki?

aivia

Zawsze mnie intrygowała :p

ocenił(a) serial na 6
aivia

Też dobrze:)
I jak praktycznie:
"Tylko bez paniki, ustawcie się grzecznie w kolejce, starczy mnie dla każdej"XDXD

WhiteDemon

hihi, a nagle taki rozdzierający jemu i nam serce chórek
,,ale my kochamy Stefana"

ocenił(a) serial na 6
aivia

Hyhyhy;)

użytkownik usunięty
aivia

http://www.youtube.com/watch?v=-sf-lFNM3fM 3:06 :P

gifek można by z tego zrobić :D

użytkownik usunięty
aivia

Szkoda Kaśki,Ninie ładnie w lokach.
Oryginałka może tylko w retrospekcjach? Nie zagłębiam się tak bardzo w spoilery,tak sobie tylko gdybam.
Jednak Alaricka mi szkoda,jeśli na niego wypadnie.Ale chyba lepsze to niż Karolinka:(

Coś mi sie widzi, ze Szarlotka też będzie w lokach. Kaśka prostując włosy powiedziała, że Elena nie ma gustu, a Reb, patrząc na prostowłosą Elenkę w sali gimnastycznej, że Oryginałka była ładniejsza. Pewno o te włosy chodzi :p

użytkownik usunięty
aivia

Albo Petrova z racji wieku będzie ucharakteryzowana na Egipcjankę :)

ocenił(a) serial na 6

Na Egipcjankę?
Ja tak chcę chcę;)

Ona normalna ma być :p Chociaż w sumie, jak sie tak z każdym kolejnym sezonem będziemy cofać o 500 lat, to bez problemy zahaczymy i o czasy jaskiniowców :D
Jeszcze sie okaże, że Kain zabił Abla z powodu Petrovej :D

ocenił(a) serial na 6
aivia

Moc!;)

użytkownik usunięty

Ale Nince ładnie jednak w takich włosach :)
Mam nadzieję,że nie będzie Oryginalna garbata,skoro to pierwotna :)

bliss6

Jera w życiu, gościu jest dla nich zbyt ważny.
Szmatta by mogli, ale Zach to chyba jakaś rodzina Julie, bo trzyma sie w tym serialu nie gorzej od Damona :p

użytkownik usunięty
aivia

I te sfałszowane rankingi:P Np. "Za co pokochaliśmy telewizję w 2011 r" - scena z Szmattem ;P

Ale to jest moja ulubiona scena z Mattem! Jeszcze jakby sie utopił to bym już zupełnie pokochała jego postać. Miałby śmierć lepszą od Rose. Zginąłby trzymając w objęciach koło od sztangi. Lepsze od kartonów Hanki :D

użytkownik usunięty
aivia

Ale oni nie pokochali go za to, że o mało co nie kipnął:P