Zapraszam wszystkich do dyskusji na wszelkie tematy dotyczące serialu, obsady.
Na początek kilka spoilerów: http://www.ndobrev.pl/?p=9125#more-9125
Bardzo proszę o moderatora, który z pewnością skasuje ten temat, o jakieś konstruktywne uzasadnienie jego decyzji.
to jest nas dwie :p Po prostu boskie są takie twierdzenia ,,wiem, ale nie powiem, ale jak już powiem, to tak zamotam, ze sama nie wiem co powiedziałam " :D
Jakbyś obejrzała już odcinek i podekscytowana chciała wyjawić co w nim było, ale nie mogła wyjawić szczegółów bo by ci Julie i Kevin głowę ucięli, to też byś tak motała:)
Ale o co wam chodzi z tym punktem?
Racja, jest chaotyczny, ale oni muszą się tak wymigiwać, nie mają innego wyjścia.
W sumie mogliby by go nawet odstrzelić. I mówię to ja dawna, maniaczka Forwood :p
w punkcie 6 mam nadzieję, że chodzi akurat o Ricka :p zwolenniczką slahów nie jestem, ale lubię ten bromance. Tylko niech Damonowi nie dodają zmarszczek na czoło bo tego już nie przeżyję
punktu 7 to ja w ogóle nie kumam.
Klaus pewnie wymieni Damona, o to się rozchodzi.
A pary to pewnie będzie Stelena (rzygam), Delena (kolejna scena w stylu: niech fani mają, ale w następnym odcinku puścimy ją w niepamięć) i może Bonnie&Jer.
Punkt 8: czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego żona Paula jest taka znienawidzona przez fanki TVD? To okropne co one o niej wypisują.
Nie mam pojęcia. Jako niania w OTH faktycznie była wredna, ale to dawna rola. PLL nie ogladam wiec nie wiem jaką tam ma rolę. Myśle, że chyba najbardziej chodzi o to, że to żona Paula i on ,,załatwił" jej rolę w serialu. Oczywiście dla nich fakt, że musiała przejść castingi i już grała dla tej stacji ma małe znaczenie :p
A Alarickowi przyda sie w końcu ktoś w miarę normalny, kto nie jest spokrewniony z Eleną :)
co do hybrydki, to pewno ta co goni Elenę i pewno załatwi Tylerka jak sprzeciwi się Klausowi
Ten, którego lubimy. Nikt inny mi do głowy nie przychodzi. Chyba, że Kath, by zwolnić miejsce dla Petrovej.
Ile scen? Pewnie na odcinek, dwa. To taka zasłona by było zaskoczenie :D
Choć nie chciałabym żeby to był Alaric, ani Kath i Caroline.
byłą dziewczyną , w chwili obecnej żoną :)
Ja tam do końca nie wiem, bo ona jest cały czas jako guest star zatrudniona, a przecież, jakby mu kropnęli trzecią kobitę to by było za dużo. Raczej wyeliminują A. i ona zniknie sama z siebie.
a może gdzieś razem wyjadą? :D
Myślałam,że nadal są narzeczeństwem..:)
To będzie może Kath,bądź co bądź Nina zostanie,bo gra umęczoną Elenę:) A Kath się w nieskończoność nie będzie błąkać po MF :)
Kath ubiją przed końcem sezonu, względem na początku następnego jak wskrzeszą Szarlotkę. Kiedyś Oryginałkę muszą pokazać,a jako że widzom mieszałyby sie trzy postaci, pewno wykończą Kaśkę, a szkoda, bo taka trójka pań Petrova fajnie by wygladała - Damon byłby przeszczęśliwy :D
po co wyliczankę?
Rozłożyłby szeroko ramiona i powiedział : ,,Moje panie, po co się kłócić, u mnie znajdzie się miejsce dla każdej z was"
Jeśliby to była taka Szarlotka jaką ja sobie wymarzyłam, to udawałaby, że chce się przytulić, po czym wbiła mu sztylet ze słowami
,,nie ze mną te numery, Damon" :D
Bo Ch. jeszcze nie było, ale jak się pojawi t D.,S.,E. zostawi daleko w tyle :p Jedynie panu E. nie da rady :D
Też dobrze:)
I jak praktycznie:
"Tylko bez paniki, ustawcie się grzecznie w kolejce, starczy mnie dla każdej"XDXD
Szkoda Kaśki,Ninie ładnie w lokach.
Oryginałka może tylko w retrospekcjach? Nie zagłębiam się tak bardzo w spoilery,tak sobie tylko gdybam.
Jednak Alaricka mi szkoda,jeśli na niego wypadnie.Ale chyba lepsze to niż Karolinka:(
Coś mi sie widzi, ze Szarlotka też będzie w lokach. Kaśka prostując włosy powiedziała, że Elena nie ma gustu, a Reb, patrząc na prostowłosą Elenkę w sali gimnastycznej, że Oryginałka była ładniejsza. Pewno o te włosy chodzi :p
Ona normalna ma być :p Chociaż w sumie, jak sie tak z każdym kolejnym sezonem będziemy cofać o 500 lat, to bez problemy zahaczymy i o czasy jaskiniowców :D
Jeszcze sie okaże, że Kain zabił Abla z powodu Petrovej :D
Ale Nince ładnie jednak w takich włosach :)
Mam nadzieję,że nie będzie Oryginalna garbata,skoro to pierwotna :)
Jera w życiu, gościu jest dla nich zbyt ważny.
Szmatta by mogli, ale Zach to chyba jakaś rodzina Julie, bo trzyma sie w tym serialu nie gorzej od Damona :p
I te sfałszowane rankingi:P Np. "Za co pokochaliśmy telewizję w 2011 r" - scena z Szmattem ;P
Ale to jest moja ulubiona scena z Mattem! Jeszcze jakby sie utopił to bym już zupełnie pokochała jego postać. Miałby śmierć lepszą od Rose. Zginąłby trzymając w objęciach koło od sztangi. Lepsze od kartonów Hanki :D