Jak wyżej;)
http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0 to oficjalnie nasza pieśń :D
dlaczego to napisałaś. why
why
whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
dajcie mi ten odcinek omg
Hmmm... może Bonnie chciała ją zapytać co się dzieje między nią a Salvatorami i by w tym momencie rozmawiały, albo niech sobie na kogoś zapoluje :) a Kath by wykorzystała moment
w sumie był kiedyś jakiś spojler, że Kath nie pojawi się w najbliższym czasie..
ja też tęsknię za nimi :/ ja teraz polubiłam Hayley.. fajna dziewczyna... w sam raz dla Tylera :)
Pewnie coś będzie między nimi, ale wolałabym żeby Car&Tyler rozpadł się ze względu na Klausa a nie na Hayley :)
ta ale jeśli by już by miało dojść do Klaroline to chcę aby to się Caroline zmieniła niż Klaus.
Tak. Klaus - żadnych zmian. I mamy na to dowód - Car pozwoliła zabić Chrisa, co było wredne, ale pokazało że żeby osiągnąć cel potrafi iść po trupach, może coś z tego będzie :P
Yep, ale coś czuję ze będziemy musiały długo na to czekać. Klaroline to trochę jak Delena - w sensie że to będzie takie rozwleczone w czasie, będą powoli się do siebie zbliżać, nie będzie epickiego spotkania przy kiblu i już wielka miłość
Widać, że Damon jest szczęśliwy:D A Elena! Już dawno nie widziałam jej tak uśmiechniętej! Odcinek będzie zaje**sty :D
dobra, cokolwiek się stanie, cokolwiek Caroline jej nagada, Elena przyjdzie do Damona wieczorem, mając to wszystko w dupie i spędzą ze sobą czas. Elena się uśmiecha, Damon się uśmiecha, są sami, będą tańczyć. Czego chcieć więcej?
I narodziłaś się na nowo :D Steff przywala i to dość konkretnie jakiejś pannie, nie świadczy to o nim za dobrze, on chyba lekko zeświruje..
Nie od dziś wiadomo, że z niego poj eb.... antyfani Damona na niego jechali, że jak mu Elena łamie serce to ten się idzie przespać z jakąś laską. Ale przynajmniej nikogo nie bije ze złości, jak jego braciszek.
W ogóle te jego miny nie są do niego podobne, może on zwariuje po zerwaniu z Elka :D A Caro mnie wyprowadza z równowagi...
Chciałyście spoilerów, to macie :D Podoba mi się ten fragmencik, jak zaczynają tańczyć! Pocałunek będzie na bank :D:D:D
“Elena got the sun Protection Ring from Damon. He found it around 1864 when he still was a Soldier. He said ‘This Ring I will give to the woman who is worth my Soul and I love from the bottom of my heart.’”
— Julie Plec
co to????????????