Jak wyżej;)
http://www.youtube.com/watch?v=KFfCKy0nKr0 to oficjalnie nasza pieśń :D
początek - rozmowa ze Stefkiem
Caroline mnie wkur wia. pewnie gdzieś tam jest Elena i nie bedzie go z tego powodu chciała wpuścić, lol.
Caroline już przesadza. Sama kiedyś mówiła do Eleny, że powinna zaakcpetować to, że coś ją ciągnie do Damona a teraz?
Caroline to trzeba przełożyć prze kolano i 100 klapsów dać : DD
napiszę jeszcze raz - Szkoda Klausa na Caroline : )
a no to możliwe :) Może to po tej scenie ze Stefanem, Elena od nich ucieknie i zmartwiony Damon będzie chciał wiedzieć, czy wszystko dobrze.
Widzę, że oglądaliście australijski zwiastun :D Ja teraz dopiero usiadłam do kompa/. Z tej Car to niezła małpa...
Ona nie pojawi się raczej w przyszłym odcinku- podobno ma wystąpić tylko jeszcze w 4x08. Chociaż kto wie..
Była, ale scena z jej udziałem była na tyle krótka że można było ją pominąć. Wystąpiła jako jedna z hybryd Klausa kiedy Chris zgodził się wypuścić Elenę i zwrócił się do nich, że Klaus kazał im gdzieś iść czy coś w tym stylu.
bicia kobiet, nawet w serialu, to ja nie strawię, sorry. Nienawidzę tego u Klausa, a tutaj jeszcze Sztefyn.
damon też, co matt, caroline, elena i stefan ich nakryli jak się mizdrzyli na korytarzu u salvatorow :D