PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121977
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Wg zakazanej pozostało: 2 dni, 4 godzin, 44 minut :D

Madame_7

Masakra. A ja już się nastawiłam na oglądanie.

Kate123

Nie szkoda Tobie czasu na takie bzdury?

Madame_7

Nope.

Madame_7

Made in Poland :D tylko tak potrafi ;) hahahaha

użytkownik usunięty

OMG Ada, nie wierzę, że zreblogowałaś złośliwego posta od fanki Steleny :P

użytkownik usunięty

ojezu xD ja też :P

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6ZPnK7PkT6c#! ojeju :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( początek :((((
Czyli krew Damona będzie na początku ;)

użytkownik usunięty

"Well I am going to pretend like there's someone there because the alternative is just too damn depressing." zabijcie mnie, błagam :(
reakcja Eleny? "I don't even care", lol.

użytkownik usunięty

...

ocenił(a) serial na 6

Jaaaa... czy ta laska ma serce z kamienia... ja pierdziele, dlaczego Damon zawsze musi być taki biedny.

Aaaaaa krzesło Riczka :(((
No i stało się,Sztefynkowa dieta nie wypaliła :p
Więc trzeba się udać po pomoc do Damona,jak zawsze.... xD

minona291

Matko, nie skojarzyłam że to krzesło Alarica:( Teraz mi smutno:(

alien_2

Jak mogłaś? :p
I to jeszcze Elena je zajęła,cóż za profanacja,ale lepsze to niż dupa Stefa na tym krześle xD

minona291

Zapomniałam jak to było pięknie jak Damon sam pił a Alaric podchodził i pili razem:( Uwielbiam scenę jak ratowali Stefana i wieczorem Alaric przyszedł do Damona i mu strzelił w pysk, a potem już przyjaciółmi byli:D Jak niewiele potrzeba żeby oczyścic atmosferę między dwoma facetami;)

alien_2

Tak mi strasznie brakuje Riczka :( Dalaricowe sceny były cudowne. A teraz co? Damon jak zwykle sam.

alien_2

Ta,dokładnie.Ach jak tęsknię za Dalaricem :(
Widocznie jedna szklaneczka burbona,potrafi wyjaśnić wszystkie zatargi między facetami xD Ale później już ich przyjaźń była świetna.

użytkownik usunięty
alien_2

Przyjaźnie zaczynające się od nienawiści są najlepsze :D Ech, Dalaric :(((((((( nie wyobrażam sobie tvd bez Team Badass.

użytkownik usunięty

Padłam normalnie. A co z torebkami się nagle stało? Porąbane coraz bardziej :D

użytkownik usunięty

żenua.
Sefcio nie pozwala pić ludzkiej, więc wali do Damona po pomoc. Noooorma.

Błagam, niech ktoś zabije Sztefa. Bo zwariuję, naprawdę dzisiaj zwariuję.

Torebki zablokował pastor w szpitalu, a tego co mieli to nie starczy na tyle wampirów;)

użytkownik usunięty
alien_2

Sorry, chyba jednak muszę obejrzeć ten odcinek w całości xD
W takim razie jeszcze bardziej nie ogarniam. Krew zwierzęca odpada, na ludziach się żywić nie chce, to czego ona chce od Damona?

Żeby jej stworzył sztuczną, jak w TB :P

Chce jego krwi,bo Stefka zdechlizną capi ;p

użytkownik usunięty
minona291

Poważnie się pytam. Przecież to już się robi idiotyczne.

Nie no on widocznie chce żeby Elejna piła zwierzęcą, ale ona nie chce;P

użytkownik usunięty

pisałaś coś o linii Petrovy i pomyślałam, że to genialny pomysł, ale przecież Julie by na takie logiczne wytłumaczenie nie wpadła ;]

Placek i jej cudne pomysły.... ;p
Nie mam pojęcia tak na serio o co chodzi.Jak animalsy odpadają,z ludzkiej żyły nie pociągnie,to przecież są jeszcze torebki w domu Salvatorów choćby nawet,lub w szpitalu znajdą takowe.
Jedno mi przychodzi na myśl... Elena będzie piła krew Damona,po to by fandom Deleny uszczęśliwić Delenową sceną,ot i cała logika Julie :]

użytkownik usunięty
minona291

Czyli z tymi torebkami to Alien sobie ze mnie jaja robiła..:D Debilny scenariusz.

tez sie wlasnie zastanawiam...:/ "potrzebuje twojej pomocy" ale co on niby ma zrobic,czego stefan hero nie moze...a rzuce ten serial,ale dam mu szanse ,przynajmniej do 4x04, po co mam sie niepotrzebnie denerwowac....to jest trojkat! ale 4 sezony patrzec na stelene?chore.

Sokńczyły się zapasy widocznie :p

Jaka krew Damona? Da jej swojej krwi?????????????????????? A ona ile razy dała mu popic krwi?:/

użytkownik usunięty
alien_2

yep, da jej swojej krwi.

Ciekawe czy przyssie się do jego szyi czy naleje jej do szklanki:D

użytkownik usunięty
alien_2

nadgarstek :D

Ma ciągnąc z szyi:

z tego wynika ze ona normalnie moze pic ludzka...

użytkownik usunięty
Brooklynne_Accola

może, ale jej moralność jej na to nie pozwala. No i ideologia Sztefyna ;]

Tiaa,sam po przemianie wyssał swego ojca,a Elenie broni ze zwykłego człowieka się napić :]
Cały Stefko,tylko bambi zaoferował swojej epic luv na randce w lesie :p

użytkownik usunięty
minona291

Ta cała królicza dieta to jeden z najdurniejszych pomysłów. Przecież widać jak Stefan reaguje na ludzką krew, prawda? Co mu po tej genialnej diecie, no co? Nie lepiej właśnie nauczyć się kontrolować i pić z torebek? Przecież przy pierwszej możliwej okazji Elena kogoś zaatakuje, bo nie będzie w stanie się powstrzymać. Damon od początku serialu nie ma z tym problemów. Ale kto tu jest mądrzejszy? Dzida, oczywiście ;/

Epicki Guru-Hero <3

Dokładnie tak :)
Już widzieliśmy jak się skończyła poprzednia królicza dieta Stefka,a później Caroline,ale nie... teraz znów musimy przez to przechodzić.No ile można? :/
Stefan myśli,że wie wszystko najlepiej,ale jak później przyjdzie co do czego to zawsze wychodzi na to,że nie miał racji.On chyba nigdy się nie nauczy :]

użytkownik usunięty
Brooklynne_Accola

Czyli to, że nie może ludzkiej to była plota..:/

To już nie pierwszy raz się zdarza nieprawdziwy spoiler ;p

Właśnie :/

Pisz żesz, że to klip z odcinka. Tak bym nie obejrzała, a widzisz :P

Madame_7

E tam,takim tyciem spoilerkiem się przejmujesz? :p

minona291

Nie mogę pozostać w tyle :D

Madame_7

No dokładnie tak.Jak my wszystkie spoilery czytamy tu,to Ty razem z nami musisz :p
No chyba,że chcesz się wyróżniać xD

OMGOMGOMGOMG
Początek http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6x4qv2pZS1rys4czo4_250.gif