PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121982
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Wg zakazanej pozostało: 2 dni, 4 godzin, 44 minut :D

ocenił(a) serial na 10
alien_2

wyobraź sobie jak mówi do Chucka "tato" ;***

użytkownik usunięty
alien_2

ślub pokazuję :D

OMG!!! AAA :DDDDDDDD Ale słodziak :D Jeju :D

użytkownik usunięty

http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbyfz3FBzz1qapotyo1_500.png ale retusz :P

użytkownik usunięty

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:NBSq4oCXWQcJ:www.filmweb.pl /serial/Pami%C4%99tniki%2Bwampir%C3%B3w-2009-502112/discussion/Pami%C4%99tniki%2 BWampir%C3%B3w%2B-%2BSezon%2B4,%2BOdcinek%2B1%253A%2BGrowing%2BPains%2B-%2BVampi re%2BDiaries,2031915%3Fpage%3D5+&cd=1&hl=pl&ct=clnk&gl=pl niewiele tu wychodzi :D

o.O zrobiłaś screena.Ale nic tu nie widać,żadnej przyczyny kasacji ;p

użytkownik usunięty
minona291

To nie jest screen tylko kopia google :D

Ups :p
Ale tak czy inaczej nic z tego nie wynika.Musiała to być naprawdę interesująca pogadanka :P

użytkownik usunięty
minona291

Miałam jeszcze ten temat w historii przeglądarki, ale w pamięci google wychodzi niepełna strona... ale jeszcze spróbuję inaczej:P

No nie mów,że się da coś jeszcze z tego zrobić ? Ale chętnie zobaczyłabym ;p
Jesteś jakimś geniuszem informatycznym czy jak ? :D

użytkownik usunięty
minona291

Dziwna sprawa. Temat został usunięty po 19, bo mniej więcej w tym czasie jeszcze tam napisałam posta. Spokojnie powinien być jeszcze podgląd wiadomości przez kopię google.
No nic, trudno :P

Jaka szkoda :(
Aha,czyli najciekawsze rzeczy dzieją się na forum około godziny 19.00 ?
Postaram się wiec wcześniej tu wpadać :p

użytkownik usunięty
minona291

Odpowiedź dostałam gdzieś koło 11, odpisałam, potem jak przyszłam wieczorem to czekał na mnie kolejny Stelenowy jad :P

ocenił(a) serial na 6

Walcz Blush o wolność, naszą, waszą no i przede wszystkim Damona :D (choć w jego przypadku przydałby się związek nie wolność) :D:D:D załamałam się tą scenką z drugiego odcinka, czemu Elka lata do Damona kiedy tylko czegoś chcę.. Nawet nie zapytała się go czemu to miejsce jest zajęte, tylko zachowała się jakby D. był jakiś świrnięty czy WTF...

Ja własnie miałam powiadomienie o poście do mnie i byłam zaskoczona brakiem tematu,bo wczoraj jeszcze dyskusja tam była normalna.
Stelenowy jad... chyba już wiem co się wydarzyło :P
Anulki nie ma na forum od jakiegoś czasu,wiec podejrzewam,że to narybek Cię zaatakował :D

użytkownik usunięty
minona291

Nie masz czego żałować. Zaczęło się od "Stefan to hero" i skończyło na tym samym :P

Początek i koniec taki sam? Dlaczego to mnie nie dziwi ? :p

użytkownik usunięty

http://25.media.tumblr.com/tumblr_mc07lf24Zm1r5bhv2o1_500.jpg to oni się przyjaźnili? :DDDDD ten fandom mnie przeraża

użytkownik usunięty

Padłam :DDDDDDDDD

Widocznie my przegapiłyśmy ta przyjaźń.Czas zacząć uważniej oglądać TVD :p

http://www.youtube.com/watch?v=J3a3eOqaf8A&feature=g-u-u wow <3

użytkownik usunięty
Rainn

wow, cudo.
Liczę na to, że Elena kiedyś doceni to, że Damon naprawdę chce (chciał) ją chronić. Doceni to, gdy zatęskni za byciem człowiekiem.. Wtedy nie będzie żadnego "uszanował moją decyzję".

ocenił(a) serial na 6

Chciałam zauważyć, że jakby nie Damon to już dawno nie byłoby czego ratować mówię tu o Mattcie, bo jakby nie patrzeć uratował go kiedyś przed Kolem bodajże...

byledopiatku

Dokładnie. Ale oczywiście każdy ma to w du pie. Damon ZAWSZE chroni Elenę, nawet jeśli później miałaby go za to znienawidzić. A Stefek EGOISTA pozwolił jej utonąć, bo bał się, że jak Matta nie uratuje to Elena go znienawidzi. Tylko jakie to ma znaczenie skoro Elena byłaby martwa i nic już by do powiedzenia nie miała.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Ja tego nie kumam powinniśmy zrobić listę rzeczy o których Elka nie wie w sensie co dobrego dla niej i jej znajomków zrobił Damon i również wszystkich tych rzeczy których nie wie o Stefanie.. to mnie wku.wia najbardziej, że o Damonie wie te złe rzeczy, a o Steffie tylko to co jest niby ok.. Jakoś nie usłyszała tego jak Święty gada do Matta, że musi zapracować sobie na każdy przeżyty dzień, tylko oczywiście zdybała Damona jak spuszcza mu wpierdziel... ja tego nie zniese...

byledopiatku

Właśnie to jest najgorsze. Tu już nawet nie chodzi o DE czy SE, ale o to jak niesprawiedliwie wszyscy traktują Damona. Zarówno Damon jak i Stefek źle potraktowali Matta w 4x01. To nie była jego wina. Ale sorry, to Stefek go uratował i teraz się wyżywa na nim?! No z jakiej racji? I oczywiście Elena tego nie widziała. I epic luv może być nadal epic luv...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Dokładnie.. ja tego nie pojmuje te scenariusze są jakieś popaprane, już abstrahując kompletnie od tego z kim będzie Elka... ZNOWU zgnębili Damona, zabili mu przyjaciela, dziewczyna jak zwykle wolała jego brata i....... NIC ku.wa. NIKT absolutnie NIKT się tym nie przejmuję, a jak przychodzi co do czego w sensie rzygania jelonkami, to leci do niego po pomoc.. Ja na miejscu Damona wyszłabym z tej knajpy.. Nawet się nie zapytała czemu jest mu smutno... nosz ja pierdu...

byledopiatku

Bo Damon jest tym "złym" i nie trzeba się nim przejmować. Poza tym Elena przy Stefku jest niesamowicie zepsuta i zachowuje się okropnie. Jak było w 3x14... i 3x20...Stefo ma na nią okropny wpływ, wyciąga jej najgorsze cechy. Mam nadzieję, że Damon nie będzie non stop latał za Eleną. Chcę, żeby to teraz ona musiała zaobaczyć jak to jest, kiedy ktoś ma cię gdzieś. Czemu nie poszła do swojego guru po pomoc? Bo wie, że Stefek jej w tym nie pomoże. No bo jak? Przecież on ma problemy z krwią to jak może kogoś uczyć kontroli? Śmiech na sali.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Zirytowały mnie dziś te zapowiedzi.. no nie mogę po prostu.. skąd się biorą w ludzkich głowach takie popaprane pomysły.. tak jakby w ogóle nie było 3 sezonu. Ja bym chciała żeby Damon teraz wyjechał i niech Elka sobie radzi ze swoim partnerem na wieki wieków skoro to taka cholernie najlepsza decyzja w jej życiu.. Damon musi się postawić, na razie jest tylko zły i skrzywdzony, niech ją zostawi zobaczymy wtedy do kogo poleci..Wiedziałam że 4 sezon zacznie się Steleną, ale nie sądziłam, że Elce ktoś wypierze głowę...

byledopiatku

Jak dla mnie to wina nie jest głównie po stronie Eleny tylko Stefka. Dopiero co została wampirem, a Steff już jej do głowy kładzie jakieś głupoty. I ten jego tekst, że Damon zawsze ma jakiś plan... Żałosne. Tak, najlepiej niech wszyscy wszystko za Stefa robią, a potem on i tak zbierze laury. Nie sądziłam, że mogę tak bardzo nienawidzić tej postaci. A to dopiero początek...

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Elka jest w dość niezręcznej sytuacji, ale nie rozumiem jednego dlaczego skoro wie, że Damon ją kocha etc.. to nim tak pomiata, jak tylko Steff pojawia się na horyzoncie, to jest jakaś porażka. Steff to w ogóle traktuję swojego brata na zasadzie przynieś, pomóż, pozamiataj i ja nie wiem jak strawie dalsze losy Elki i Stefa razem, bo to już bez przesady mogła wybrać jego, ale niech przynajmniej zachowuję się normalnie, a nie jeszcze go opiernicza za coś co hipotetycznie mógł zrobić (chodzi mi o scenę koło auta) drze się na niego, że gdyby on tam był to by ją uratował nie Matta, no nie.... to jakies chore jest. Razem z Damonem są taka kochaną parą z pazurem jak jest Steff to wszystko się obraca w proch...

byledopiatku

Bo to jest właśnie cały Stefek. Egoista, manipulator. Byle tylko mieć Elenę na wieczność dla siebie i żeby Damon odwalał za niego brudną robotę i żeby wszyscy uważali Stefka za hero.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

On to jest hero w jakimś alternatywnym świecie.. Niech, że Damon w końcu jej powie ile dla niej zrobił. Kiedy to oni mają ze sobą zerwać ? w 7 odcinku?

byledopiatku

Od 4x02 ma się zacząć psuć. W 4x07 ma być impreza i Elena pójdzie z Mattem, a nie ze swoją epic luv so... :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Może nie do końca marzyłam żeby teraz był Matt na tapecie, ale to i tak lepsze niż Stefan, rozumiem, że damonowe wątki są owiane tajemnicą?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Chciałabym tylko zauważyć, że:
- w 4x04 Damon, Elena i Bonnie jadą na roadtrip - brak Stefana
- w 4x07 Damon i Elena są na MMF2, Stefan na imprezie nieobecny

ocenił(a) serial na 6

Brak Stefana to zawsze dobra wiadomość, mam tylko nadzieję, że Elka w końcu zmieni swoje nastawienie do Damona i nie będzie go traktować tylko i wyłącznie jak wujka dobrej rady od wampiryzmu.. ech zezłościły mnie dziś te sceny.. No bo jak tak można :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Zapomniałam dodać, że przynajmniej Damon nie udaje, że zależy mu na Mattcie, za to Steff przy Elce go ubóstwia, a za jej plecami robi mu armagedon...

byledopiatku

Właśnie! Dwulicowa Dzida :/

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Widziałaś ten filmik z Castle? http://www.youtube.com/watch?v=vwhEw3mg4KE Oglądam już setny raz :D

byledopiatku

OMG, piękny <3 Jak ja ich kocham :D Ten serial jest po prostu cudowny :)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Mam tylko nadzieję, że niczego nie schrzanią w następnym odcinku, bo to byłaby katastrofa...i chodzi mi tutaj o oba aspekty...

byledopiatku

Ale pamiętasz, że w 3x01 też była podobna sytuacja i wszystko okazało się nieporozumieniem. Nie zepsują tego. Nie mogą.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Tak.. była, ale szczególnie zaniepokoił mnie ten moment z biżuterią.. I też się nie zgadzam na zepsucie zwłaszcza, że ma być odcinek świąteczny :D

byledopiatku

Ale może to miało być coś dla Kate :( Ja rozumiem, że nie może być cały czas pięknie i kolorowo, ale przecież nigdy nie było tak na 100%. Mam nadzieję, że to wszystko się wyjaśni w tym odcinku i nie będziemy długo rozpaczać.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Tak ja też mam taką nadzieję.. I że jakiekolwiek waśnie nie będą trwać długo...

Może kiedyś zmądrzeje...

Rainn

OMG!!! <3

ocenił(a) serial na 6
Rainn

Great movie:D

Rainn

Piękny filmik <3