Czyli o wszystkim co dotyczy The Vampire Diaries: newsy, spoilery, dyskusje na temat odcinków, gifki i inne.
Nie olewam. Jestem w trakcie pisania (Herkules musi przecież odpocząć od czasu do czasu ;P ). Mam dzisiaj mega wenę ;D
Spokojnie, możemy pogadać. Mam podzielność uwagi ( inaczej nie byłabym wstanie pisać czterech różnych historii jednocześnie).
heheh :D tia.. właśnie oglądam jak Gordon zmienił się w wampira i próbuje zabić Sama ! xD naszego kochanego Sama :P choć i tak wiadomo że Gordon umrze !! nareszcie facet nieźle miał nie równo pod sufitem :D prowadził jakąś manie prześladowczą ;P ... jejks jestem dopiero na 7 odc a sezon ma 16 ... chyba zarwę nockę :D
Najlepsze zacznie się w czwartym sezonie, a w piątym będzie już ostra jazda. Miłego seansu ;D
Tak,znając Twoje/nasze możliwości :D Mam tu coś dla Ciebie ;P http://29.media.tumblr.com/tumblr_ly1570xSZc1qdoecso1_500.gif <3
Łohoho niby skąd Ty możesz wiedzieć? :D Ja się dopiero na fw zaczęłam udzielać grubo po zakończeniu 2 sezonu, ale Eliasz od zawsze w mym sercu :D
Hehehe.. .Dobre jesteśmy :D Kłócimy się o wampira ;P Ale co tam. Eliaszek jest tego wart, prawda? ;P
Wiecie co? Elena mogłaby powiedzieć Damonowi, że jest w nim zakochana, a nie kurde szmaciorowi ;/ Teraz wszystko się spieprzy i wrócimy do epickiej Steleny <3
Stelena <3
A tak serio to myślę, że mu powie, jak zobaczy go w łóżku z Reb :P Nie wytrzyma i wygarnie mu to co myśli :P