hahah jak to brzmi złowieszczo :D narzucać? chyba sobie żartujesz to ja sie chyba narzucałem z tymi moimi monologami! xD
Obojętnie, fajnie się pisało.
Ja i terapeuta? Niezupełnie :p Sama bym musiała siebie wpierw poskładać :P
Po prostu czasem fajnie jest się komuś wygadać z zewnątrz .. poznać inne zdanie ;P i tyle. Więc skoro cię nie nękam to sie odezwę :D
No to coś musze wymyślić :D dobra ja już kończę muszę się wypucować i spać iść jutro ciężki dzień :D i jeszcze te mrozy!!! jak ja nie lubię zimy!! jedyne co mnie trzyma przy życiu w trakcie zimy to to że wyobrażam sobie ogromna plaże z rozgrzanym piaskiem, mięciutki leżak, torbę z olejkami i kremami do opalania, okulary na oczy i totalny relaks ...... na gorącym słoneczku... ach... juz tam jestem .. widzę to xD ^^ hehehe ale świruje ale naprawdę mam juz dość, a i jeszcze jedno te tabuny pół nagich ludzi :D czasem jest na co popatrzeć na takiej plaży xD to też umila czas x) no ale cóż jakoś to muszę jeszcze przetrzymać, pocieszam się tym że juz połowa zimy za nami i teraz może być tylko coraz lepiej , choć nie koniecznie z tymi mrozami i prognozami pogody .... zrobili by coś! a niby jest globalne ocieplenie ... coś chyba nie halo ! :D dobra rozmarzyłem się troszkę no ale cóż , muszę zakasać rękawy i wsiąść się za bary z moimi planam na ten rok ! ;P wszystko mam już zorganizowane teraz wystarczy troszkę silnej woli ale o tym kiedy indzie :P no to juz kończę dobranoc :*
Też nie cierpię zimy, a przez te mrozy aż szczękościsk miałam :D
Dobranoc chłopie, do przeczytania :) :*
Nie jest to TVD,ale można obejrzeć i niektóre wątki są fajne ;) A i w soundtracku zdarzają się prawdziwe perełki :)
Akcja w trumnie jak do tej pory była najlepszą sceną w TSC:D Bonnie nawet tak nie potrafi:P
Jeszcze chcę dokończyć jeden odcinek serialu i powoli będę się zbierała do spania :) Chociaż nie bardzo mi się chce, bo po południu spałam 2 godzinki :P Tak, korzystam, bo teraz już nic innego mi nie pozostało :D
No, ale zanim odcinek się ......................................... to minie z godzina, więc jeszcze sobie poleżę :P