Nie jestem taka pewna swojej znajomości ang, żeby się na to zdecydować, ale jeżeli wytrwam do tej pory, to przynajmniej początek :D O której się zaczyna? ;>
Już właśnie kończę, niestety.... Minęło jak z bicza strzelił :( Nic przez nie pożytecznego nie zrobiłam, a co najgorsze- nie nauczyłam się swojej roli, którą powinnam już recytować śpiewająco...
A Ty już po czy dopiero przed? ;>
Ja jestem w trakcie, właśnie mija pierwszy tydzień :)
Ale nie martw się, ja też nic kompletnie nie robię, mam sporo do nadrobienia w szkole, ale teraz sobie tym głowy nie zawracam :D Taki urok ferii, kiedyś trzeba odpocząć :DDD
O tak, ja ćpię do 12, potem nic nie robię, jem obiad, wychodzę wracam, idę spać i tak w kółko ;)
Ja bym jeszcze jeden tydzień chciała, oj tak... ;)
Pomaga zawsze! Ale to chwilowe ukojenie, na dłuższą metę NIE POLECAM! Lepiej sobie blanta zapalić :D
Z paleniem u mnie odpada,wiesz boje si wrócić do nałogu po 9 miesiącach odwyku :D Oglądasz z nami odcinek dziś? ;)
Początek tylko, bo inaczej zepsuję sobie jutrzejszy seans z napisami ;p
Oczywiście żartuję sobie, była to zwykła literówka. Palić zioła i papierosów nie zamierzam, nie kręci mnie to ;)
Jak będziesz do 2.00 siedzieć,to już obejrzyj z nami całość :D Ja zawsze bez napisów oglądam,a później ponownie już z napisami i nadal ta sama przyjemność ;P Wiem,że literówka,specjalnie tak napisałam,by się pośmiać :D Ja cieszę się,ze już nie palę,oby tak zostało zawsze ;)
Może i obejrzę... W sumie co mi szkodzi raz jeden obejrzeć :) No to wyszło Ci, bo inaczej tego bym nie zobaczyła :D
I bardzo dobrze, że nie palisz! Ja tydzień temu spróbowałam pierwszy raz, wzięłam 3 buszki z 3 różnych i wiem, że to zdecydowanie nic fajnego, albo nic przynajmniej dla mnie. Zostanie, zobaczysz :) Jak już tyle dałaś radę, to teraz powinno być już tylko lepiej :)
Ja 2 tygodnie temu pierwszy raz oglądałam na żywo i fajnie było,no ZOSTAŃ na cały odcinek please :D Dobrze,że Ci nie smakowało,niech już tak zostanie ;) Ja jak zaczynałam kiedyś,to razem z piciem piwa i jakoś też nie smakowało,ale później się wciągnęłam czego ogromnie żałowałam.To już za mną i jestem z siebie troszkę dumna,a i w sumie palenie teraz nie jest modne,a wręcz tu się ludzie wstydzą trochę ;P
Ja może dlatego się odważyłam, że byłam pod wpływem napoju z procentami i może właśnie dlatego mi nie zasmakowało, ale cieszę się ;) Mnie to się w ogóle palenie nie podoba, jakoś tak dziewczyna z papierosem- nie wypada.
Zostanę, zostanę :) Mam na półce trzy części Star Warsów i do nadrobienia dwa odcinki Plotkary, więc coś długa noc przede mną :)
To cieszę się ogromnie :)) Ja przez cały wieczór oglądam najnowszy odcinek PLL i jakoś skończyć nie mogę ;P
Ja wczoraj obejrzałam na plazmie rodziców, więc oglądałam ino mi się uszy trzęsły :p Ale to przez to, że nie mam ostatnio dużego dostępu do lapka. To ma też plusy, bo dużo filmów i książek nadrabiam :)
Szczęściara :D Ale ja w sumie ostatnio też przez 2 tygodnie laptopa nie miałam,więc zajęłam się innymi rzeczami,czytaniem troszkę też ;) W końcu czytam książki Stephenie Meyer,bo leżały i aż się prosiły by je w ręce wciąć :D
Sagę Zmierzchu? :) Pierwsze książki, które musiałam kupić i mieć po prostu w domu. Choć teraz bym już ich ponownie nie dała rady przeczytać, to mam do nich wielki sentyment, bo od nich pamiętam wszystko się zaczęło- cała moja choroba psychiczna, obsesja na punkcie czytania, z czego ogromnie się cieszę, bo kocham po ciężkim dniu przenieść się do świata, gdzie albo wszystko kipi miłością, albo zobaczyć jak inni mają przechlapane, bo muszą zmagać się ze strasznymi aniołami ciemności, którzy czyhają tylko na to by ich zabić, więc los CAŁEJ ludzkości leży w rękach jednej skromnej chudziutkiej dziewczynie o imieniu X. Wtedy wiem, że moje problemy to przecież pikuś w porównaniu do problemów panny X :)
Przynajmniej na zakończenie Twoich ferii TVD wraca po przerwie, takie umilenie piątku :)) <Elijah>
Madame przewiduje, że po tym odcinku będziemy złe na Elenę. Znaczy pewna część będzie zła. Koniec wróżby :p
Idę spać. Wszystkim, co oglądają w nocy życzę miłego seansu :D Dobranoc :)
Madame, nie zapomnij nastawić budzika :D
Komentarz fanki Steleny:
"All of these people screaming for Damon and Elena to have sex
All I have is a warning for Elena:
Even if, by some sudden change of character, you feel like doing it, please don’t let Damon’s penis near your vagina. Remember, it’s been in your mom’s too."
...