Ja nie kumam jak ten spoiler
PRAWDZIWY SPOILER A teraz, gdy Elijah (Daniel Gillies) powrócił do świata żywych, to tylko kwestia czasu nim Rebekah (Claire Holt) powróci - wraz z zemstą.
"Kiedy ktoś w końcu wyciągnie z niej sztylet, Klaus będzie zdewastowany bardziej niż kiedykolwiek, ponieważ będzie musiał rozczarować jedyną osobę na świecie, której nie chciał sprawić zawodu. Znaczy to dla niego więcej niż jakakolwiek gniewna konfrontacja." - mówi Morgan.KONIEC SPOILERA
Ma się do tego że wiadomo kto ma niby być w trumnie...
Jaka zemsta? Na tym promo nie widać żadnej zemsty.Też nie rozumiem o co tu biega :] Poczekajmy cierpliwie,a zobaczymy.Gorzej tylko,że mi brak już cierpliwości xD
Dzisiejszy odcinek powinien być fajny mimo tego mega spoilera z wczoraj. Zobaczyć przypalanego Stefka,to będzie coś :D
Dobra, miałyście czas namysłu:D
Piszcie oficjalnie na kogo stawiacie, wyniki ogłosimy o 20:20 :D
Eee, no dobra dziwna zagadka:*
Ale fajnie:)
To strzelam:
Blush jest LAfondą, a Ty tą drugą...Trafilam? XD
Hej ludzie, takie mam pytanko, bo chciałam sobie dzisiaj obejrzeć nowy epizod live na cwtv.com, widzę, że czasem to praktykujecie więc zapytam o rady, otóż czy tam sie trzeba rejestrować w tym celu? Bo jak tak to mi smutno, bo nie chodzi strona rejestracji :-( I jak klikam "watch a preview" to mi mówi "sorry this content isn't aviable in your location" , czy to normalne? :P
Btw Cześć :-O
Siemka:)
Wiesz co, szczerze to nie mam pojęcia, nigdy na żywo nie oglądałam ( nie mam cierpliwości do reklamXD ale sądzę że raczej nie trza się rejestrować...