Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 123 tys. ocen
7,7 10 1 122898
6,0 5 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
ocenił(a) serial na 4
Rainn

Jak myślisz, jak długo to przetrwa?

xena_4

Kilka godzin :P

ocenił(a) serial na 10
xena_4

http://ww w.facebook.com/pages/Pami%C4%99tniki-Wampir%C3%B3w/... siemka zapraszam wszystkich fanów co mają konto na facebooku o polubienie bądźcie na bieżąco zapraszam

ocenił(a) serial na 10
xena_4

http://ww w.facebook.com/pages/Pami%C4%99tniki-Wampir%C3%B3w/... siemka zapraszam wszystkich fanów co mają konto na facebooku o polubienie bądźcie na bieżąco zapraszam

ocenił(a) serial na 10
xena_4

http://www.facebook.com/pages/Pami%C4%99tniki-Wampir%C3%B3w/296797043708967?sk=w all

ocenił(a) serial na 10
xena_4

HEJKA JEŚLI JESTEŚCIE NA FACEBOOKU I JESTEŚCIE WIELKIMI FANAMI PAMIĘTNIKÓW
ZAPRASZAM TU POLUBCIE TO I BĄDŹCIE NA BIEŻĄCO oto link http://www.facebook.com/pages/Pami%C4%99tniki-Wampir%C3%B3w/296797043708967?sk=w all

Rainn

Things that TVD writers love:
ruin delena
hurt damon
ruin delena
kill alaric
ruin delena
try to kill elijah
ruin delena
make stefan looks like the hero
ruin delena
and did I mention ruin delena?

użytkownik usunięty
Rainn

tia...

użytkownik usunięty
Rainn

Idę spać. Jutro rano obejrzę ciumkanie Adama i Cassie, będzie jeszcze lepiej:D

Rainn

Widzę, że komuś wczoraj znowu odwaliło z usuwaniem tematu...

ocenił(a) serial na 8
Rainn

znowu ?

jak wrażenia po odc. ?
ja dochodze do wniosku , że im dłużej patrze na Esther to wydaje mi się jakby miała zaeza o.O

ocenił(a) serial na 4
Sarah_7

Weź lepiej nie pytaj, tylko oglądaj. Ta sucz Pec odebrała mi moje dwie ulubione postacie :/

xena_4

Już obejrzałam :D

ocenił(a) serial na 8
xena_4

napisz mi w wiadomości o kogo chodzi , bo jestem dopiero w momencie jak Klaus gada na ławce z Caroline

ocenił(a) serial na 8
xena_4

dobra...juz wiem o kogo chodzi :(

jestem już też po tym odc.

ocenił(a) serial na 4
Sarah_7

Ja mogę stwierdzić jedno na pewno - JESTEM MEGA ROZCZAROWANA:(((( Mam nadzieję, że chociaż wrócą do sprawy z drzewem i pojawi się Klaus z Rebeką.

xena_4

No ale przecież nic nie jest jeszcze przesądzone. Nie po to Kol i Elijah zostali odsztyletowani żeby po 2-3 odcinkach zostali tak po prostu pominięci.

ocenił(a) serial na 4
Kate123

Obawiam się, że raczej już przesądzone. Nawet Klaroline zostało już tylko wspomnieniem :/
A widziałaś nowy zwiastun? W następnym odcinku będzie Damon,Damon,Damon i.....tylko Damon. Czyli nic ciekawego dla mnie :((((( Normalnie super ;(((((

xena_4

Ej Dziewczyny co z Was dzisiaj takie pesymistki :P
Z Klaroline to dopiero początek :) Elijah na pewno nigdzie nie odejdzie, bo pewnie znowu się coś wydarzy i będzie potrzebna jego pomoc albo coś w tym stylu :P
Widziałam i bardzo, bardzo się cieszę :DDD

ocenił(a) serial na 8
Kate123

mi się wydaje , że na pewno Pierwotnych nie zobaczymy w kolejnym odc. ; a pewnie Elijah wróci jak będzie finał albo i wczesniej

użytkownik usunięty
xena_4

Też już mi się te retrospekcje nie podobają.
Jakby nie mogli tego wcześniej zrobić, tylko teraz. Świetne wyczucie:D

Sarah_7

Muszę się ogarnąć z tym wszystkim i zaraz się podzielę wrażeniami :P

użytkownik usunięty
Rainn

hej

Hej :* Oglądałaś? Jak wrażenia?

użytkownik usunięty
Kate123

:**
Właśnie obejrzałam. Nie podobał mi się odcinek.
na + "Poison&wine"
scena Klaroline
iiiiiiii to chyba wszystko ;]
A Tobie jak się podobało?

użytkownik usunięty

Delena, Riczek, Elijah, Klaroline... zniszczyli wszystko, co mi się w tym serialu podobało. Oby tak dalej ..

Delena - przeczytaj to co wkleiłam niżej,
Riczek - czytałam spoiler, że mamy się dowiedzieć więcej o przeszłości Rica, więc nie może zginąć,
Elijah - na pewno wróci, bo przecież inaczej to by było bez sensu,
Klaroline - to dopiero początek :D

użytkownik usunięty
Kate123

Co do DE już zmieniłam zdanie jak poczytałam te wszystkie wypowiedzi na Tumblrze.
Ale co do Riczka, nadal się martwię. Wkurzają mnie z wywalaniem Elijaha ;/ Jak tak można? Ile razy już go usuwali? Pewnie, że wróci, ale ile można?
Klaroline.. będą mieli na pewno kilka świetnych scen, ale w 18 odcinku wraca Tyler, więc będziemy mieli Tyroline. Też dobrze :)
chcę już 16 odcinek :D o Damonie :D

Nie wiem, co bym zrobiła bez Tumblra :D
Ja też się martwię, ale mam nadzieję, że go nie uśmiercą.
No wiem, przeginają z Elijah, ale jestem dobrej myśli :)
Zdecydowanie bardziej wolę Klaroline :D
Widziałaś zwiastun 3x16? :D Rety już się nie mogę doczekać :DDD Całe retrospekcje o Damonie :DDDDDD Ciekawi mnie ta Sage :)

użytkownik usunięty
Kate123

widziałam :D Mnie też ciekawi Sage, ale nie chcę jej w MF.. Nie wiem dlaczego :P
Retrospekcje+Damon= genialny odcinek :D

:D
To tylko 27 dni :) Szybko zleci :)

użytkownik usunięty
Kate123

Szkoda tylko, że Damon nie będzie opowiadał tego Elenie.
Stef i Damon siedzą tam z Reb ? -.-

No szkoda :(
Tak.

użytkownik usunięty
Kate123

To nie rozumiem po co miałby mówić o tym przy Reb...

Może zaczną się spotykać :D Elena chyba wtedy oszaleje z zazdrości :D

użytkownik usunięty
Kate123

Lepiej niech się nie spotykają :D

A mi się podobał :) W porównaniu do poprzedniego, po tym nie byłam taka wkurzona :P
+
Klaroline <333 Po prostu cudo :))) Klaus tak był w nią zapatrzony, że prawie go samochód potrącił :D
Zazdrosna Elena :D Już chyba całe Mystic Falls wie, że Damon się przespał z Reb, bo wszystkim musiała wypeplać :P Elena oblana benzyną :D Tak chamsko potraktowana przez braci :D
Niech mi teraz ktoś twierdzi, że Damon jest egoistą... Tym co zrobił odcinku definitywnie udowodnił, że jest zdecydowanie lepszym bratem i że o wiele bardziej zależy mu na Elenie niż Sztefynowi.
Kolejny gifek do Naszej kolekcji będzie :D
-
Jak oni mi uśmiercą Riczka to ja za siebie nie ręczę!!!
Sztefynal

Tak ogólnie to by było na tyle :P

użytkownik usunięty
Kate123

Mi się wydaje, że to koniec z Riczkiem. Postrzeliła go ta piz da, nie jest żadnym wampirem, wilkołakiem. Postrzeliła go normalną bronią, a przed tym go pierścień nie uchroni :((((((((((((

Rainn

"Tonight was the way to Delena, don’t worry.

Guys, please don’t get mad. This episode was just perfect for Delena. I know we had no scenes Delenas we wanted, but much has changed.

1-Elena felt jealous of Damon- Elena felt jealous of Damon, as we expected. She showed that he felt jealous of him. She told Caroline, Bonnie, Alaric and in her conversation with Rebekah, Elena said: “That’s why you slept with Damon, isn’t it? That’s why you’re tormenting me.” TORMENTING, TORMENTING OK? And you remember to see Elena feeling jealous of Stefan in any episode? I can’t remember. Elena did not feel jealous of him with Caroline, Bonnie, Lexi, even when he was stuck with Katherine in the tomb. Point for Delena !

2-Damon, simply Damon- The episode tonight showed that Damon’s character is the most altruistic. OK, we already knew, but today it been proved it even more. The game with the coin was like a metaphor. Just showed us that regardless of the outcome, Damon would do whatever it takes to help his brother and Elena. Damon chose to do the “dirty work” in place of his brother. All because he wanted the old Stefan back. And it showed us that, for the happiness of Stefan and Elena, he’s willing to everything. He was willing to make Stefan look as nice guy and Elena hate him for what he did with Abby.He thought that Elena hating him, and with the old Stefan back, everyone would be happy again. Well, we’ll have to wait and see……

3-Damon give up on Elena- Damon said that Elena don’t want him. For a moment I was sorry for Damon. But then I thought, this is wonderful for Delena. Come on people. One day Elena will know that Damon turned Abby instead of Stefan, I know she will. And now all the responsibility is with Elena. She will have to show that she wants him. It will be the other side of Delena. And when she shows for Damon that she wants him, Delena will happen.

If we add all that happened tonight with all the episodes of the three seasons, we come to a sure: Damon is definitely the right choice for Elena.
The writers know what they are doing. Delena is the trump card of the show, that is the reason for why they are taking so long.Let’s think they are leaving everything ready for when Delena happen, everything makes sense, don’t get anything unresolved and so they can be happy as they deserve ..Come on, we, Delena fans, are very warriors. Let’s be patient, as we have always been.
We just have to wait. Today, more than any day, I know that when Delena happen, will be PERFECT."

użytkownik usunięty
Kate123

2 punkt. true :(
"If we add all that happened tonight with all the episodes of the three seasons, we come to a sure: Damon is definitely the right choice for Elena." DEFINITELY.

http://callistahogan.tumblr.com/post/17751238789/im-more-optimistic-than-ever-ab out-good-things-for-de

"This episode gave us hope." Mi dał. Nie bez przyczyny to wszystko się dzieje. Delena to tylko kwestia czasu :P

użytkownik usunięty
Kate123

"Elena chooses Pacey"
Do końca sezonu Elena ma się zdecydować. Oczywiście, że kwestia czasu :)

Jak tak o tym myślę to przecież to jest naprawdę oczywiste kogo wybierze :D

użytkownik usunięty
Kate123

Niby tak :DDD
Ale czy w TVD coś kiedyś było oczywiste ? :D

Tak na 100% to nie, ale coraz lepiej mi idzie tworzenie teorii przez te duże ilości spoilerów :P Chociaż teraz to praktycznie nic nie wiemy o kolejnych odcinkach :P
Więc nadal obstaję przy swoim odnośnie wyboru Eleny :D

użytkownik usunięty
Kate123

Aż tacy głupi ci scenarzyści nie są, żeby bawić się wiecznie nieszczęśliwym Damonem. Elena powie Damonowi, że go kocha, ale jeszcze się nie określi, czy chce z nim być, bo Stefan będzie latał obok. Taka jest moja teoria :D

Też tak myślę. Powie Damonowi, że go kocha, ale nic innego na razie zrobić nie może , bo Sztef przyczepi się do niej i nie da spokoju.

Rainn

http://25.media.tumblr.com/tumblr_lziys8eXEd1qbgw0yo1_500.gif

użytkownik usunięty
Kate123

Uśmiech Klausa <3
Coraz bardziej mnie Klaroline przekonuje :D I zaczynam wątpić, że Klaus ma jakiś interes w tym. Jak on na nią paczy <3 Prawie tak ładnie jak Damon na Elenę :D

Mnie przekonała od momentu, jak Klaus dał jej swoją krew :D Ja myślę, że to jest szczere ze strony Klausa. Bo przecież gdyby miał w tym jakiś cel, to nie rysowałby jej ciągle w swoim zeszyciku :P Paczy przepięknie <3
Delena i Klaroline = OTP :D