No właśnie. I wydaje mi się, że ich już nie zobaczymy. Mam nadzieję, że chociaż Klaus jeszcze trochę namiesza...
Ian też twierdzi, że Elena nienawidzi Damona, co jest totalną ściemą, więc nie uwierzę w to :) Owszem, z uganianiem się może i skończył, ale to nie koniec DE :D
O matko a te Deleny czy Sreleny są nudne ileż można :/ Szkoda, że Reb nie spaliła tej idiotki. Damon znów wyłączyłby uczucia, po cholere. mu to było. Oby wyłączył, niech nie robią z niego jeszcze większego, nieszczęśliwego pajaca.
Zamiast rozkręcać Pierwotnych to oni nic z tego nie robią. Ja liczyłam, że tu co chwilę będzie element zaskoczenia, jak w 2 sezonie z Kath.
Była taka rozmowa, ale to może chodziło o to, że możesz być albo czarownicą albo wampirem i Esther zdecydowała się pozostać czarownicą.
“Elena not only told Bonnie and Caroline about Damon’s tryst with Rebekah, but she told Alaric too. If Mystic Falls had billboards, she’d totally take one out to advertise his indiscretion to the universe.”
— Carina MacKenzie
:DDDD
"Just watched the eppy and I gotta say, I am more sure now then ever that DE is endgame for the finale. People need to read between the lines. Elene being jealous? Damon thinking he will always be the bad guy and sacrificing himself? Don't you get it. They are making DE so hopeless right now, us thinking that Damon will never be happy that by the finale, Elena will confess her feelings or she will kiss him. I am SURE that somethin GOOD with DE will happen. You just have to read between the lines."
Dokładnie :) Trzeba czytać między wierszami i wszystko dokładnie analizować. To wszystko nie dzieje się bez przyczyny :P
Elcia o Sztefa nigdy nie była zazdrosna :DDD
A Sztefo nigdy nie patrzył na Elcię tak, jak Damon :)
I Stefan nie zrobiłby dla Eleny tego, co Damon.
No pewnie, że nie :)
Myślałam, że nie mogę już bardziej kochać Damona, ale ten odcinek pokazał mi jak bardzo się myliłam. Otóż mogę jeszcze bardziej :D <3
Jeszcze nigdy nie było takich :DDDDD
Było o Sztefynie w 2x15, 3x03, o Kath w 2x04 i 2x09.. o Pierwotnych.. :D
O samym Damonie nie było jeszcze :D <33333
No właśnie. Śniło mi się, że dali już opisy wszystkich odcinków do końca sezonu... oprócz 16 xD
Ale dla Damona wytrzymam :D
Może niedługo już coś będą wrzucać, bo w sumie 27 dni to wcale nie tak dużo :P W tamtym roku było chyba 6 tygodni przerwy.