Znalazłam.
"Elena: Ale jeśli twoja matka była czarownicą, to...
Reb: Czy i ja nią jestem? Nie. Czarownica jest sługą natury. Wampir jest natomiast wynaturzeniem. Możesz być albo tym albo tamtym, nigdy jednym i drugim jednocześnie. Moja matka zrobiła to dla nas. Jednak sama nie przeszła przemiany."
Hahaha...Ta rozmowa byla swietna ;) Zreszta, juz kiedys wczesniej ktos jej o tym mowil. Niedopatrzenie scenarzystow, czy po prostu Elenka jest taka nierozgarnieta?
Esther wybrała bycie czarownicą i nie chciała się zmieniać w wampira. Albo po prostu nie mogła. A teraz sytuacja była inna, bo to Damon przemienił Abby, a w przeszłości Esther i Anya rzucały czar więc to jest zupełnie inaczej.
a to jednak Meredith jest zabójca ;/ i ona ma dotrwać do kolejnego sezonu -_-''
Obejrzałam raz jeszcze, kurde kiedy będą napisy, chociaż angielskie? :) I skumałam trochę więcej niż wczoraj xD I nadal twierdzę, że taki se ten odcinek. Dużo Kola, więc wyje.banie, Elajża nadal mnie oczarowuje, a Klaroline bez kitu morda mi się cieszyła jak głupiej i dla mnie to nic nie znaczy, że palił jej rysunki, jak dla mnie trochę nieudane :)
Finn i Eszter nadal mnie wkur.wiali, no bez kitu przywrócić ich do człowieczeństwa i od razu zabić? Przecież wtedy i tak umrą, jest szansa że piznie ich tramwaj, więc co za różnica.
A poza tym to serio się zastanawiałam, czy skoro Pierwotni są teraz all together as one to czuli jak Damon seksi się z Rebeką :P Z drugiej strony jeśli tak to okazałoby się, że Damon bzykał czterech chłopa na raz :) /zawsze jak nie śpię to mnie dziwne rozkminy nachodzą :) /
A skąd wziełaś? bo ja nie mogę znaleźć. Dziś serio nie jest mój dzień.
przesłałabyś mi je mejlem? :) jaciukowa@gmail.com :) (nie boję się tu podawać mejla, bo i tak ten temat zniknie :P)
znalazłam na jednej stronie , tyle , że one są w formacie SRT i nie wszędzie odtwarzają ; jaki masz program do dtwarzania ?
Nie martw sie. Ja dzisiaj tez nie ogarniam tego dnia. Wyobraz sobie, zwe przychodze do pracy i okazuje sie, ze o godzine za wczesnie. Bo przed wyjsciem z domu widzialam na zegarku 13.20, a tymczasem byla 12.20. LOL
A widzisz a mnie się godziny pomyliły tylko w drugą stronę i już było za późno :) I gdyby nie to, że nie spałam całą noc to byłabym moja irytacja sięgnęłaby zenitu, a tak na razie mam doła, że mnie skreślą z listy studentów przez moją głupotę :) a nie zasnę bo wypiłam kawę.
U mnie pokutuje dwie rzeczy: zarwana noc + silne antybiotyki :D I to wystarczylo, bym troche mniej kontaktowala dzisiaj ;D
Ja tam na przeciwbólowych jadę xD możemy sobie podać ręcę :)
Dziewuszki, przepraszam, że dziś pier.dolę głupoty ale nie kontaktuje zbytnio bo nie spałam nic a nic a poza tym jestem wściekła na ten egzamin, bo po jaką chol.erę uczyłam się planu kościoła w Koprzywnicy czy Prandoncinie i wpływów ottońsko-karolińsko-morawsko-sasko-włoskich na architekturę romańską w Polsce, skoro okazuje się że godzina się przesunęła dwie godziny w górę, czyli du.pa blada. Jasne nie ma spiny są drugie terminy, ale gorzej jak się sejsa poprawkowa kończy i już ich nie ma.
Jakieś pięć lat temu uroiło mi się w bańce, że bycie historykiem sztuki jest fajne i że się chcę w życiu sztuką zajmować, mieć własną galerię sztuki, pracować w Guggenheimie w Nowym Jorku i British National Museum w Londonie czy coś w ten deseń. A że się za pierwszym razem nie dostałam to zaczęłam polonistykę. Dopiero będąc po pierwszym roku filologii się dostałam na hszt. I tak od dwóch lat się uczę takich pierdółek. Znaczy ja kocham moje studia. Obydwa. Tylko bardzo mnie irytuje fakt, że muszę się uczyć o zadupiach kompletnych jak Inowłodz.
"czy skoro Pierwotni są teraz all together as one to czuli jak Damon seksi się z Rebeką :P Z drugiej strony jeśli tak to okazałoby się, że Damon bzykał czterech chłopa na raz :)"
AAAA, KWIKKKKKKKKKKKKXDXDXDXD
XDXD
To byłoby bardzo ciekawe, ale nie sądze, żeby to ich połączenie sięgało aż tak głębokoXD
A propos polaczenia.. Czy tylko ja zauwazylam, ze po zasztyletowaniu, pokazali po kolei wszystkich pozastalych Pierwotnych w agonii, tylko nie Eliaszka? Albo to jakies niedopatrzenie scenarzystow, albo jakas mala sugesstia...
<żółwik!>
No tak myślałam, że Ci się spodoba :) w końcu drinkuje z Klausem :P
A tak poza tym to jestem zła bo się nim nacieszyłam całe trzy odcinki + jeden dziewięciominutowy filmik gdzie mówi, ze najlepiej mu się z Józiem pracuje i że Finn jest w pyt.kę jesli chodzi o poczucie humoru + filmik gdzie depiluje sobie klatę woskiem :)
+ mnóstwo rzeczy od Xeny i od dziewczyn w moich zakładkach :) mam już nawet trzy foldery zakładek jeśli chodzi o VD, Delena - jak jeszcze mnie jarała, KOL <3 i Cierpiący Sztef :P Bez kitu, nie przypuszczałam że się tak wciągnę.