PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121964
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów
użytkownik usunięty
Kate123

Idę, do "zobaczenia" potem ;)

Kate123

Kurde nic nowego nie ma? :(

Madame_7

siemka, Bejbe, myślałam, że na avku masz Monę z PLL :) chyba nie ma nic nowego

Cudzoziemka87

Monę http://26.media.tumblr.com/tumblr_m39uo3smiQ1rv29c9o1_500.gif ? No wiesz co :D To Anna Boleyn - Natalia Dormer, z Tudorków :) To się miało ruszać, ale nie rusza :D Nie potrafię tego zrobić.
Nie ma nic nowego, nic a nic. Jakoś to zniosę ;D I jak tam limit? Minął już?

Madame_7

no tak na miniaturce podobna jest :P dzisiaj się skończył, jejejeje!!!

Cudzoziemka87

Zara Cię trzasnę. Nie jest podobna do żadnej Mony :D
O to teraz nie odejdziesz od komputera, skoro możesz pisać do bólu ;D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JEL1jlbLQbk
Madame pacz, JAKI BOSKI KLEFANIK, hyhy, miodzio:)))
A Dormer była w Tudorach genialna, to dziś jej postać wspominam<333

WhiteDemon

Klefanik pierwsza klasa :D Całkiem poważnie, oni naprawdę między sobą mają tą chemię, widać tą namiętność i pożądanie w oczach :D Albo ja widzę tylko to, co chcę widzieć, w sumie nieprawda, bo mi tam nie robi, czy oni będą razem ;D A mogliby hyhy, ale Plec boi się aż takiego wątku homo wprowadzić do serialu, a to bardzo dziwne ;) Prawie we wszystkich serialach ten wątek jest. Nie na zasadzie "mój tata to gej", tylko są sceny, śledzimy losy bohaterów itd. Piszemy petycję White?:D

O tak, po prostu uwielbiałam jej sceny z Johnatanem, istny ogień. Pasowali do siebie :)

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Myślę że jednak coś musi w tym być, na tumblrze Klefan ma duże powodzenie;)))
Byłoby zajebiście, gdyby Plec ich ze sobą połączyła, ale znając moje szczęście w kwestii tego, co miałoby się wydarzyć - to się chlipppp, nigdy nie stanie, szlag.
Mogliby się chociaż kissnąć raz + zedrzeć z siebie ciuchy, to bym juz była zadowolona totalnie:)))

PS. Ja też, niezapomniana para - TAKI OGIŃ <333

WhiteDemon

Na pewno nie połączą Klausa ze Stefanem, bo oznaczałoby koniec świętej Steleny :p Poza tym "no jak tak można, toż to wątek na siłę prowadzony" hyhy. Tak by było, płacz i zgrzytanie zębów :P
Mają powodzenie na tumblrze? Hm to dziwne. Chyba jedyna znośna para gejowska (znośna przez widzów), ba przez niektórych uwielbiana, to ci z Glee, ale chyba nie oglądasz. A tak jak się gdzieś taki wątek pojawi, to wielka tragedia przecież ;p My to mamy dziwne shipy, prawda? :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Hyhy, no to nie wiem, z tego co zauważylam, akurat Klefanik jest dobrze przyjmowany przez widzki;))
Glee nie śledzę to fakt, jakoś kompletniebmnie ten serial nie kręci, obejrzałam kilka odcinków, ale ani mnie nie śmieszy ani nic. Podobały mi się jedynie choreografie;)))
W TB była scena Sam&Bill coś jakby mi się przypomina, ale to było takie raczej śmieszne niż cokolwiek innego...
Mówię Ci, Klefan byłby epicki;)
http://www.youtube.com/watch?v=G8hnuQxUbiQ <333 bosz...

WhiteDemon

O kurde jaki filmik. Najlepszy moment jak się w lesie rozbierają ;D
Kurde TB aż kipi homoseksualizmem, oni się nie szczypią. I cholernie mi się podoba. Lafayete jest zajebisty moim zdaniem :D
Pamiętam ten sen Sama o Billu :D Biedny, ten deBill jest obleśny bleh.
A Russel to co ;D Tylko Ericzek (który sam jest bi) mu partnera zatukł, niedobry ;) A ile ze sobą byli? Ponad 1000 lat chyba, nie pamiętam już. O Pam wspominać nie muszę hyhy.
Tylko TB ma swój klimat i urok, w TVD tak nie jest :(

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Lafek jest jednym z mocih miszczów, także :))
Oj tam, nie ten target po prostu, jedynie właśnie żal, że nie ma takich ostrzejszych scen i trójkątów homoseksualnych...
Ech;)

WhiteDemon

O to mi chodzi, TVD jest bardziej nastawione na młodzież. Tam, ani jednego "fu ck" nie usłyszmy ;p
Co nie znaczy, że nie mogą wątku gejowskiego, lesbijskiego wstawić. PLL jest tak, są sceny całuśne i nikogo to nie rusza ;p A to też serial bardziej dla młodzieży nastawiony.

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Akurat jeśli chodzi o przekleństwa, to osobiście naoglądałam się tylu seriali z f*ckami, że aż nawet mi to mogło obrzydnąć;) Mimo że nie mam nic przeciwko. Ale czasem jest "dick" chociażXDDD

WhiteDemon

Swoją drogą, nigdy brzydkiego słówka nie usłyszmy, papieroska nie zobaczymy, ale chleją na potęgę i narkotyki też się pojawiają ;p

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

A słóweczka sie znajdą, ale takie bardziej lajtowe;)
Papieroska fakt, chyba nie było;) Ale to akurat mnie nie boli, hihi. Jestem antynikotynowa.
Nom, ochlejuski to tutaj są straszneXDDDD
Nawet Rusków przebijają chyba pod tym względemXDDD

WhiteDemon

Znaczy mi też nie brakuje tych używek, tylko to śmieszne trochę :D Seksu dużo, alkoholu też i tylko tego ;D Pewnie "bo to sexi wygląda" ;)
Ruscy się chowają przy takim Damonie, Klausie czy Ricku :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

http://www.youtube.com/watch?v=DGSERZRvUYQ&feature=related - a to, MRAAUU :)))

WhiteDemon

Stefan by nabrał pazurków w takim związku ;p

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

http://www.youtube.com/watch?v=riH8K5fxjm8&feature=related - I ostatnie, ale GENIALNE....<3333

WhiteDemon

Jestem na TAK ;D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Co nie? :) świetne.

WhiteDemon

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GjZbGvkrBH8 to jakie ładne

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

<3333
Absolutnie przepiękne, dziękuję Ci :****

WhiteDemon

Aż się wzruszłam kurka... Nie myślałam, że mi się to przydarzy. To Klaus się okazał przyjacielem w porównaniu z taką Lexi. Nie wpajał mu kogoś kim Sztef nie jest, tylko pomagał zaakceptować samego siebie. A wszystko można robić z umiarem, tak jak Damon również starał się to Sztefynowi pokazać. A nie, on wraca do króliczkowej diety, ja jebie :/

ocenił(a) serial na 6
Kate123

AlexJohnJohnson: Vampire Diaries, pretty pretty please?

How about some scoop on Klaus? Good? Good. The OG hybrid will have a "heroic moment" in Thursday's episode, but in a classic Klaus move, it'll be followed by "something so horrible, you're like, 'Man, what's wrong with you?!'" teases executive producer Julie Plec. "Klaus will never be a hero, but that's not to say he won't do heroic things." So what's Klaus' next move now that his mother has successfully created the ultimate vampire hunter? "This is a second call of arms to Klaus, who may have gotten distracted by pretty blondes and paintings and horses," Plec says. "This is the reminder that this guy means business, and he's not going to let his guard down again. It's a nice reboot of the villain." Hero and villain all wrapped in one devilishly handsome British hybrid? Only on TVD!

Kate123

AAa, czyli że co? Uratuje dziewczyny? :DD Łiiiiiiii:D

Madame_7

Też sobie tak pomyślałam :DDD

Kate123

Pamiętasz, jak ja pragnę tej sceny prawda?:D

Madame_7

Pamiętam :D Ja też coraz bardziej jej pragnę :D

Kate123

Fakt, że Rick dostanie w ciry nieźle, ale to już nie jest nasz dawny Riczek, tylko jakieś bydle :(
Może teraz zginie...? :(

Madame_7

Nie, w tym odcinku nie zginie, bo Julie potwierdziła, że na tym zdjęciu http://galeria.vampirediaries.pl/albums/userpics/10011/normal_120418vampirediari es-embed1_FULL.jpg patrzą się właśnie na Riczka :(((

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Może sie zmieni w tyranozaura, albo cuśXDDDD

WhiteDemon

Albo urodzi jakiś cień, jak ta z Got :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

XDDDD

Kate123

Yhm czyli wszystko w wielkim finale się wydarzy....

Madame_7

Yep. Boję się tego finału. Czuję, że nie będzie tak jakbym chciała :(

Kate123

Tyle wydarzeń.. Niedość, że zginie Rick, to Klaus przemieni Elenę, która się z nim w końcu zaprzyjaźni i wyjedzie w siną dal :D Reszta będzie próbowała ją "ratować", ale nic z tego - w końcu sobie poszaleje dziewczyna.

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Dziękować Kate:****
Hyhy, jak fajnie, mam konkretne wyobrażenie na temat Klausowego "heroic moment" i żeby to się kjuwa sprawdziło:)))

WhiteDemon

Też masz, że uratuje on Caroline i Elenę?

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Dokładnie tak:))))
Ja zwariuję ze szczęścia, jesli tak się stanie...

WhiteDemon

Ja też się ucieszę, no niedość, że swoją Carolinkę, to jeszcze Elkę ;D Może po takiej akcji Elena inaczej by na niego spojrzała, a on na nią... I mamy team badass ;D
Ale mi teraz przyszło na myśl, apropo ekstremalnej decyzji Eleny w finale
"Jadę z Klausem, bye bitch" :D

ocenił(a) serial na 6
Madame_7

Salvatorkom by gatki pospadały z wrażenia;P

WhiteDemon

Kij im w oko. Teraz Salvatorki by szukały całe lato Elenę, a nie tylko wiecznie kogoś ona musi szukać. Rippah Elena, dżizes :D A do MF wróciłaby Kat, może by się włączyła w akcję ratunkową i im pomagała, hehe.

WhiteDemon

:***
Ciekawie się zapowiada :) Ja też mam już pewną wizję tego momentu i mam nadzieję, że chociaż w części się sprawdzi :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

<żółwik> :)
niech mi tego Plec nie rujnuje, błagam...

WhiteDemon

Julie już tyle rzeczy popsuła, mam nadzieję, że już się jej limit wyczerpał :P

Kate123

Kiedy jest ta zapowiedź odcinka? No wiesz, co Plec siedzi i przez ponad minutę nawija, a w tle lecą różne sceny z odcinka :D