PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122043
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Ja się wcale nie dziwię Damonowi, jeśli nie będzie chciał być teraz z Eleną. Hahahahahaha i pomyśleć, że w końcówce 4x06 było mi przez chwilę szkoda Stefka....................

użytkownik usunięty
Kate123

fu ck logic. Najpierw zrywaj z dziewczyną (która zresztą przyznaje, że jest zakochana w bracie), a potem o nią walcz :DDDD

ocenił(a) serial na 10

To zaczyna się rozbić jakieś popaprane. Jeśli to prawda, że Elena wróci wkrótce do Stefana to niech szlag weźmie ten serial, bo już naprawdę nic z tego nie rozumiem....;( Te spoilery mnie wykończą ;/

Cały Stefan. Wiedziałam, że tak będzie. Wiedziałam, że jak zerwą to Stefek i tak nie odpuści.................
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcku2fKx2a1qbdismo7_250.gif

użytkownik usunięty
Kate123

Ja właśnie po tej scenie zerwania myślałam, że Stefan zrozumiał, w czym tkwi problem i że nie da się tego w obecnej sytuacji odbudować.

Też mi się wydawało, że w końcu coś do niego dotarło. Ale zwiastun i spoilery utwierdziły mnie w przekonaniu, że on się nigdy nie zmieni. I jak pięknie szanuje decyzję Eleny o zerwaniu <3

ocenił(a) serial na 10

Caroline ty wścibka su**ko! Grrrrrrr

użytkownik usunięty

Ja bym nie mogła walczyć o faceta, który mi właśnie powiedział, że jest zakochany w innej dziewczynie.. ale ok Stefan.

ocenił(a) serial na 10

I to jeszcze chodzi o jego brata! Czy ten wampir nie ma honoru i godności! I jeszcze Caroline !!!!!!!!!!!!

Caroline to niech się zajmie Tylerem i Klausem a nie dawaniem rad:/ Sama pieprzyła Elenie, że ma przyznac, że coś czuje do Damona a teraz nagle podsyca w Stefanie chęc walczenia z Damonem? Głupia krowa...

użytkownik usunięty
alien_2

"omg my baby Stefan!! why he aways has to suffers even though all he does is to care about EVERYONE?! why, Julie, WHY?!"

Jebłam :DDDDDDDD

użytkownik usunięty

omfg :DDDDDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 10

Kto to napisał! Jakiś oszołom ;P

użytkownik usunięty
natalia58

Oglądam sobie Sztelenową scenę z 4x06 bo mi się strasznie podoba :D I przy okazji patrzę co tam ludzie wypisują, rany boskie:D

ocenił(a) serial na 10

Stelenowcy mają argumenty i my też, ale mam wrażenie, ze nas - Delenowców jest o wiele więcej na tym forum ;D No i nasze argumenty nie są wzięte z kosmosu ;P

http://media.tumblr.com/tumblr_m31u3px1BE1qbfggv.gif

Komuś się imiona posrały:D

użytkownik usunięty
alien_2

http://lovingdamonsalvatore.tumblr.com/post/35881294810/i-dont-even-like-forwood -but-more-i-cringe <------------ THIS

użytkownik usunięty

Był taki czas po 3x14 że mnie ten ship zauroczył, ale teraz to uważam, że są porażką... sceny mają zrobione na siłę, w dodatku pełne hipokryzji:/

użytkownik usunięty

mnie też w 3x14 zauroczyli, sceny w tym odcinku były naprawdę świetne. Nie mówiąc o 3x11. Ale teraz? Wszystko, byle podtrzymać oglądalność. Sceny z ostatniego odcinka to dopiero szczyt wszystkiego. Aż się boję co będzie w 4x07.. ;/

ocenił(a) serial na 10

Mowa o Klausie i Car, że są szczytem wszystkiego, czy o Delenie, bo zaczynam się martwić...

użytkownik usunięty
natalia58

Klaroline oczywiście :P

ocenił(a) serial na 10

Uhhh to dobrze ;D

alien_2

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d6MPMrfWimQ OMG <3333333

użytkownik usunięty
tequila_s

widziałam przed chwilą na tumblr, cudowny <333

Właśnie tam go znalazłam :)
Czy to normalne,że od dwóch dni nic nie robię tylko oglądam wciąż sceny z ostatniego odcinka?A sam odcinek-wstyd się przyznać,ale oglądałam 6 razy już :P Chyba mi odwala,bo zamiast zająć się czymś innym,to ja wciąż to samo :D

użytkownik usunięty
tequila_s

:DDDD Normalne. Ja na zmianę oglądam scenę z sypialni, zwiastun i jakieś Delenowe filmiki &lt;3

użytkownik usunięty
tequila_s

+ Avek! Rozumiem, że też czekasz na The Host <3

Jasne,że czekam i to nawet sobie nie wyobrażasz jak niecierpliwie <3 Zastanawiam się czy przypadkiem może jeszcze raz przeczytać,tylko,ze książkę mam w PL teraz,a z e-booka jakoś średnio mi się uśmiecha czytanie.No chyba,ze dopiero na Święta jak zjadę.
Avek jest cudnym gifkiem,szkoda,że się nie rusza tak jak u Minony :(

użytkownik usunięty
tequila_s

Ja sobie obiecałam, że przeczytam DOPIERO przed premierą, ale chyba nie wytrzymam i jutro znów zacznę :D Nie dziwię się, ja książkę muszę trzymać w ręce, inaczej nie mogę się skupić :D
Moje gifki też się nie chciały ruszać, buuuu :(

Ja tak samo,wole czytać z książki,bo na lapie zawsze coś mnie rozprasza.A to muszę coś szybko sprawdzić,a to na tumblra wskoczyć,pocztę przejrzeć i pogadać z kimś.A najwięcej czasu mi pochłania wyszukiwanie nowych nutek i... wiesz co :D
Chyba muszę ją dorwać i zapytać jeszcze raz konkretnie,jak ona to robi,że tak pięknie jej wychodzą.Bo moje są wciąż za duże rozmiarowo,a jak zmniejszam,to za bardzo i nie potrafię dokładnie wypośrodkować :(

użytkownik usunięty
tequila_s

Poryczałam się. Dzięki, Teki:P

I dobrze! Dlaczego tylko ja mam ryczeć?Teraz mi lepiej :P

ocenił(a) serial na 10
tequila_s

Ja teraz też ryczę, bo zaczynam się obawiać, że scenarzyści z Plackiem na czele połaczą Stelenę za kilka odcinków ;( ;( ;(

natalia58

A ja mam dziwną pewność,ze Steleny nie będzie już w tym sezonie.Jeśli do siebie wrócą (please no ), to dopiero w następnym.Mieliśmy już takie epickie ich powroty wcześniej,ale wtedy to były udawane rozstania,a i Elena nie czuła tego co teraz czuje do Damona.A to myślę,że wiele zmienia.

ocenił(a) serial na 10
tequila_s

Obyś miała rację! Tym razem boję się, że to sam Damon stanie na drodze Deleny..o ironio!

natalia58

Jeśli ją odrzuci,to w sumie dobrze się stanie.Fajnie byłoby dla odmiany pooglądać Elenę wzdychającą do Damona i biegającą za nim jak piesek :D

ocenił(a) serial na 10
tequila_s

Po tym wszystkim Stelena nie ma prawa bytu! Nie wierzę, ze scenarzyści byliby tak głupi i niekonsekwentni, żeby znów ich połączyć.... a Stefan to dupek!

natalia58

Przy relacjach Delenowych,Stelena wydaje się być śmiesznym,dziecinnym i naiwnym związkiem.Od początku ich luv była oparta na kłamstwie.Kto normalny buduje związek na braku zaufania i okłamywaniu drugiej osoby? Stelena jest śmieszna dla mnie po tych 3 sezonach,a ostatnie odcinki tylko mnie bardziej w tym utwierdziły :D

ocenił(a) serial na 10
tequila_s

Wszystkie fanki Deleny powiedzą to samo. Szkoda tylko, że Plec stawia na epic love. Szygać mi się już chce Stefanem, jego umizgami i fałszem!

natalia58

http://media.tumblr.com/tumblr_m7so5vnCmK1r3zat8.gif

ocenił(a) serial na 10
tequila_s

;D Teraz przeczytałam sobie dokładnie opis 9 odcinka i przypominałam sobie, że nasza Delenka będzie razem w domku Gilbertów ;D Chyba będą sami prawda? W opisie jest napisane, że z pomocą Bonnie i profesorka chcą coś rozwikłać, ale mam nadzieję, ze oni się za nimi nie powloką nad to jezioro... ;p

natalia58

Co do profesorka,to nie wiem,ale Bonnie to będzie z nimi tam na bank niestety,a to oznacza,że będzie czuwać nad tym,by Elena nie miała romantycznych sam-na-sam z Damonem.

tequila_s

Stefan miał taką ładną mowę, mógł miec ładną scenę na ganku z Eleną (Damon ma już kilka:D) i zepsuł całe wrażenie kolejnym odcinkiem gdzie już zaczyna się pultasic:/

alien_2

Jaki fanfic :D http://www.fanfiction.net/s/5481770/1/Reading-the-Host
Bohaterowie The Hosta czytają The Hosta, lol :D

użytkownik usunięty
Rainn

what :D

użytkownik usunięty
Rainn

Rainnek, czytałaś uzupełnienie między 58, a 59 rozdziałem? niezawarte w książce, niestety...

OMG ADUŚ DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI! :********************
Właśnie tego mi strasznie brakowało, rozdziału o przebudzeniu Mel. Miałam taki niedosyt, że szukałam ff z tą sceną. omg <3

użytkownik usunięty
Rainn

:*************** nie ma za co :D
nie ma za co, to samo miałam po przeczytaniu i trafiłam wtedy na uzupełnienie :D

alien_2

http://vampirediaries.pl/5095-silas-czarownice-i-atticus-dyskusja/