Ja się wcale nie dziwię Damonowi, jeśli nie będzie chciał być teraz z Eleną. Hahahahahaha i pomyśleć, że w końcówce 4x06 było mi przez chwilę szkoda Stefka....................
fu ck logic. Najpierw zrywaj z dziewczyną (która zresztą przyznaje, że jest zakochana w bracie), a potem o nią walcz :DDDD
To zaczyna się rozbić jakieś popaprane. Jeśli to prawda, że Elena wróci wkrótce do Stefana to niech szlag weźmie ten serial, bo już naprawdę nic z tego nie rozumiem....;( Te spoilery mnie wykończą ;/
Cały Stefan. Wiedziałam, że tak będzie. Wiedziałam, że jak zerwą to Stefek i tak nie odpuści.................
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mcku2fKx2a1qbdismo7_250.gif
Ja właśnie po tej scenie zerwania myślałam, że Stefan zrozumiał, w czym tkwi problem i że nie da się tego w obecnej sytuacji odbudować.
Też mi się wydawało, że w końcu coś do niego dotarło. Ale zwiastun i spoilery utwierdziły mnie w przekonaniu, że on się nigdy nie zmieni. I jak pięknie szanuje decyzję Eleny o zerwaniu <3
Ja bym nie mogła walczyć o faceta, który mi właśnie powiedział, że jest zakochany w innej dziewczynie.. ale ok Stefan.
I to jeszcze chodzi o jego brata! Czy ten wampir nie ma honoru i godności! I jeszcze Caroline !!!!!!!!!!!!
Caroline to niech się zajmie Tylerem i Klausem a nie dawaniem rad:/ Sama pieprzyła Elenie, że ma przyznac, że coś czuje do Damona a teraz nagle podsyca w Stefanie chęc walczenia z Damonem? Głupia krowa...
"omg my baby Stefan!! why he aways has to suffers even though all he does is to care about EVERYONE?! why, Julie, WHY?!"
Jebłam :DDDDDDDD
Oglądam sobie Sztelenową scenę z 4x06 bo mi się strasznie podoba :D I przy okazji patrzę co tam ludzie wypisują, rany boskie:D
Stelenowcy mają argumenty i my też, ale mam wrażenie, ze nas - Delenowców jest o wiele więcej na tym forum ;D No i nasze argumenty nie są wzięte z kosmosu ;P
http://lovingdamonsalvatore.tumblr.com/post/35881294810/i-dont-even-like-forwood -but-more-i-cringe <------------ THIS
Był taki czas po 3x14 że mnie ten ship zauroczył, ale teraz to uważam, że są porażką... sceny mają zrobione na siłę, w dodatku pełne hipokryzji:/
mnie też w 3x14 zauroczyli, sceny w tym odcinku były naprawdę świetne. Nie mówiąc o 3x11. Ale teraz? Wszystko, byle podtrzymać oglądalność. Sceny z ostatniego odcinka to dopiero szczyt wszystkiego. Aż się boję co będzie w 4x07.. ;/
Mowa o Klausie i Car, że są szczytem wszystkiego, czy o Delenie, bo zaczynam się martwić...
Właśnie tam go znalazłam :)
Czy to normalne,że od dwóch dni nic nie robię tylko oglądam wciąż sceny z ostatniego odcinka?A sam odcinek-wstyd się przyznać,ale oglądałam 6 razy już :P Chyba mi odwala,bo zamiast zająć się czymś innym,to ja wciąż to samo :D
:DDDD Normalne. Ja na zmianę oglądam scenę z sypialni, zwiastun i jakieś Delenowe filmiki <3
Jasne,że czekam i to nawet sobie nie wyobrażasz jak niecierpliwie <3 Zastanawiam się czy przypadkiem może jeszcze raz przeczytać,tylko,ze książkę mam w PL teraz,a z e-booka jakoś średnio mi się uśmiecha czytanie.No chyba,ze dopiero na Święta jak zjadę.
Avek jest cudnym gifkiem,szkoda,że się nie rusza tak jak u Minony :(
Ja sobie obiecałam, że przeczytam DOPIERO przed premierą, ale chyba nie wytrzymam i jutro znów zacznę :D Nie dziwię się, ja książkę muszę trzymać w ręce, inaczej nie mogę się skupić :D
Moje gifki też się nie chciały ruszać, buuuu :(
Ja tak samo,wole czytać z książki,bo na lapie zawsze coś mnie rozprasza.A to muszę coś szybko sprawdzić,a to na tumblra wskoczyć,pocztę przejrzeć i pogadać z kimś.A najwięcej czasu mi pochłania wyszukiwanie nowych nutek i... wiesz co :D
Chyba muszę ją dorwać i zapytać jeszcze raz konkretnie,jak ona to robi,że tak pięknie jej wychodzą.Bo moje są wciąż za duże rozmiarowo,a jak zmniejszam,to za bardzo i nie potrafię dokładnie wypośrodkować :(
Ja teraz też ryczę, bo zaczynam się obawiać, że scenarzyści z Plackiem na czele połaczą Stelenę za kilka odcinków ;( ;( ;(
A ja mam dziwną pewność,ze Steleny nie będzie już w tym sezonie.Jeśli do siebie wrócą (please no ), to dopiero w następnym.Mieliśmy już takie epickie ich powroty wcześniej,ale wtedy to były udawane rozstania,a i Elena nie czuła tego co teraz czuje do Damona.A to myślę,że wiele zmienia.
Obyś miała rację! Tym razem boję się, że to sam Damon stanie na drodze Deleny..o ironio!
Jeśli ją odrzuci,to w sumie dobrze się stanie.Fajnie byłoby dla odmiany pooglądać Elenę wzdychającą do Damona i biegającą za nim jak piesek :D
Po tym wszystkim Stelena nie ma prawa bytu! Nie wierzę, ze scenarzyści byliby tak głupi i niekonsekwentni, żeby znów ich połączyć.... a Stefan to dupek!
Przy relacjach Delenowych,Stelena wydaje się być śmiesznym,dziecinnym i naiwnym związkiem.Od początku ich luv była oparta na kłamstwie.Kto normalny buduje związek na braku zaufania i okłamywaniu drugiej osoby? Stelena jest śmieszna dla mnie po tych 3 sezonach,a ostatnie odcinki tylko mnie bardziej w tym utwierdziły :D
Wszystkie fanki Deleny powiedzą to samo. Szkoda tylko, że Plec stawia na epic love. Szygać mi się już chce Stefanem, jego umizgami i fałszem!
;D Teraz przeczytałam sobie dokładnie opis 9 odcinka i przypominałam sobie, że nasza Delenka będzie razem w domku Gilbertów ;D Chyba będą sami prawda? W opisie jest napisane, że z pomocą Bonnie i profesorka chcą coś rozwikłać, ale mam nadzieję, ze oni się za nimi nie powloką nad to jezioro... ;p
Co do profesorka,to nie wiem,ale Bonnie to będzie z nimi tam na bank niestety,a to oznacza,że będzie czuwać nad tym,by Elena nie miała romantycznych sam-na-sam z Damonem.
Stefan miał taką ładną mowę, mógł miec ładną scenę na ganku z Eleną (Damon ma już kilka:D) i zepsuł całe wrażenie kolejnym odcinkiem gdzie już zaczyna się pultasic:/
Jaki fanfic :D http://www.fanfiction.net/s/5481770/1/Reading-the-Host
Bohaterowie The Hosta czytają The Hosta, lol :D
Rainnek, czytałaś uzupełnienie między 58, a 59 rozdziałem? niezawarte w książce, niestety...
OMG ADUŚ DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI! :********************
Właśnie tego mi strasznie brakowało, rozdziału o przebudzeniu Mel. Miałam taki niedosyt, że szukałam ff z tą sceną. omg <3
:*************** nie ma za co :D
nie ma za co, to samo miałam po przeczytaniu i trafiłam wtedy na uzupełnienie :D