Mam cały czas wrażenie, ze Elena mówi do Damona "you save me", a nie "you saved me". Oznaczałoby to, ze Elena odnosi się nie tylko do akcji na moście, ale również do ogółu tzn. "ratujesz mnie" (w domyśle - ciągle, zawsze). Dobrze słyszę, czy zaczynam wariować? ;P
O ja ale emocje, wogole sie nie wk.....m . Bo pewnie będą jeszcze razem! Stefan jest cudowny
"Ater everything Elena has been through, this hallucination thing finally made her stronger. It cleared her head. Elena broke through her denial and accepted Damon. Clearly, Stelena were putting on the act of happiness since Elena turned. Stefan said "I hardly recognise her anymore". I don't think they even said they loved each other in season 4 til 4x06. They never talked about Elena's feelings for Damon which still existed."
Zostały chyba ze 4 odcinki do końca, a oni zamiast rozwiązując wątki dokładają nowych:/
Zastanawiam się czy Chuck nie jest impotentem:D Blair stara się jak może a ten nic;P Woli gonic ludzi, którzy pomogą mu zdemaskowac machloje ojca. Nie wiem co to da Chuckowi:)
Najbardziej wku*wiło mnie to "Czy możesz jeszcze poczekać?" w 6x05.. ;/ Szukają wymówek, Dan miał rację. Ogólnie Dan na plus w tym sezonie :P
Dobrze, że już koniec :) Każda historia musi się skonczyć i ta konczy się w odpowiednim momencie.
Tak, boję się co działoby się dalej. Szczerze mówiąc męczy mnie już ten serial. To nie to samo co było kiedyś. Dobrze, że Dana i Serenę połączą, podobało mi się ich wspólne siedzenie, bardziej od Chair a to o czymś świadczy:)
Ja też się strasznie cieszę z Dana i Sereny. Przypomniał mi się 1 i 2 sezon, gdy oglądałam tą scenę. Serena przez kilka sezonów trzymała się tego, że kocha D. i jeśli ją z kimś widzę, to na chwilę obecną tylko z nim. I scena też mi się bardziej podobała od Chair, które w ostatnich 2 odcinkach było trochę na siłę.
http://funny-tvd-things.tumblr.com/post/35885200508/domestic-damon nie mogę :DDDDD
I już wiadomo kto sprząta u Salvatorów i dlaczego Elena wybrała w końcu Damona. Jenna nie żyje, Alaric nie żyje, Meredith ich olała, a Elena od kiedy jest wampirem jest tak skupiona na sobie, że nie ma kto ogarnąc domu:)
Mówiąc o Meredith, tyle gadali że będzie miała dużą rolę, a jakoś jej nie widać:P
EJEJ
"He is connected by blood with both Petrova Doppelgängers: Elena and Katherine. He was turned into a vampire by Katherine's blood and Elena was turned into a vampire with Damon's blood." - to z tej całej pamiętnikowej wikipedii, ale to ma sens i wyjaśniałoby pojawienie się Kath w 4x08, gdy Stefan i Damon będą szukać odpowiedzi na coś tam.
Być może dlaczego Elena tak źle znosi przemianę w wampira...naprawdę nie wiem, tylko zgaduję.
Nawet nie wiecie jak cudownie oglądało mi się kilka pierwszych odcinków 3 sezony, gdy Stefan bujał się z Klausem poza MF. Delena miała swoje momenty i miałam pewność, ze Sztyf nie wpadnie jak wichura, żeby wszystko schrzanić...
Jest, jest ;) Mam pytanko, czy jest szansa, żeby zmienić swój nick na forum. Tak się składa, że wziął się z adresu mojego maila, a liczba 58 ma się nijak do mojego wieku ;P
Ale nie rozumiem tego ;p Przecież te uczucia powinny się również spotęgować jeśli chodzi o Stefana ;p Czyżby za życia czuła coś więcej do Damona niż Stefana?;>
Wszyscy to wiedzieli poza Eleną:P Wymień mi 3 sceny ze Stefanem gdzie serio ogień był, nie wiem czemu Elena wmówiła sobie że go kocha. Może dlatego, że miała 17 lat a teraz w końcu dorosła? A może wiecznośc ze Stefanem to za długo?:D
Masz racje :p Nawet jednej ognistej sceny sobie nie mogę przypomnieć a co dopiero 3 ;p :) A Stefan widocznie był dla niej poprostu silny i nieśmiertelny ;p
Jedyna scena jaka przychodzi mi do głowy to ta: http://27.media.tumblr.com/tumblr_lysx43rbW31qa44bco1_250.gif :D
http://www.youtube.com/watch?v=JzPtXIWvsBs&feature=related 2:18 <3 Dopiero teraz to zauważyłam.
;D Teraz czytałam taki artykuł i wkurzyła mnie jedna rzecz. Napisali tam, ze zerwanie SE będzie "for a while" (?) czy to oznacza, że ona wróci do Stefa? Nie wierzę, że na chwilę się rozstaną, Elena zabawi się w "odkrywanie nowych, silnych uczuć do Damona", a potem wskoczy Sztyfowi do łóżka? WTF!
Co ty gadasz? były 3 sezony ze Stefanem i teraz pora Damona!!! Chociaż na te 3 sezony żeby sprawiedliwie było:/
Mnie nie musisz przekonywać, bo jestem całym sercem z Deleną. Mam nadzieję, że nie wytną nam takiego numeru... ;/