PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 121960
5,0 3 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Nareszcie się doczekałyśmy :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r442e0qrShc
Więc cieszmy się tym :D
Delena is CANON <3

Kate123

"For the record, I love Damon/Elena together right now & think the sire bond is interesting & a very cool, fun twist."
- Carina
Tiaaaa, rzeczywiście mam fun jak nie wiem co.

użytkownik usunięty
Kate123

Kate! będzie dobrze. Nigdy tak dobrze nie było. Julie planowała wprowadzenie sire bond od 3x06 - nie po to, żeby ten wątek zje.bać.

ostatnio bardzo jej ufacie :D :D

użytkownik usunięty
Brooklynne_Accola

Ja jej zaufałam:P Wiesz dlaczego? Bo wszystko co mówiła nam po 3x22, a co uznaliśmy za kłamstwo, okazało się prawdą:P

ocenił(a) serial na 6

A co wtedy mówiła?

użytkownik usunięty
byledopiatku

Jej epickich wywodów było tak mnóstwo, że trudno to spamiętać. Ale mówiła prawdę:P

ocenił(a) serial na 6

Ja jeszcze jej do końca nie ufam, ale delena musi być endgame :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

M.in o pierwszym wampirzym sexie Eleny, i okazalo sie, ze tym pierwszym jest Damon ! omg :p

użytkownik usunięty

No i Ianowi też zaczynam wierzyć:D Że też ja nie dostrzegałam jaki miał ubaw mówiąc, że seks będzie ze Sztefynem i że Damon będzie słyszeć jak Stelena uprawia ten seks. A w rzeczywistości to Sztefyn będzie słyszeć Delenę:DDDDDDDDDD

użytkownik usunięty

AAaaa rzeczywiscie :D I to on powiedzial ze w 4x04 bedzie tak naprawde jedno wielkie nic.
Sztefyn bedzie slyszec igraszki Deleny, haha:D

Super niech słyszy :D Już sobie wyobrażam jego minę :D

ocenił(a) serial na 7
_Sloneczko_2034

Za bardzo nie masz sobie czego wyobrażać, strzeli pewnie jakąś rynnę numer 5 i pójdzie do szpitala stworzyć więcej wampirów.

Psia_Jucha

W sumie to masz rację :P Przeciez on ma wiecznie taką sama mine ;D

ocenił(a) serial na 6
Psia_Jucha

Mózg rozje bany :D Wyplułam browara :"D

użytkownik usunięty

:DDDDDDDD

oprócz tego, że "związek SE będzie piękny" :D

użytkownik usunięty
Rainn

Na pewno śmiała się, gdy to pisała:D

Wybacz, to była chwila zwątpienia przez czytanie spoilerów od Cariny. Już wolę wierzyć Julie :)

użytkownik usunięty
Kate123

Carinie wierzyć nie można. To przez nią napalałyśmy się na 3x14, ona robiła nas w konia, że Elena wystąpi w konkursie, to ona kilka dni temu broniła Stefana i wyjechała z tekstem "DAMON KILLED JEREMY" :)

Dobrze, to wierzę Julie :D

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 6
Kate123

Karolina-Carina to jeden kij :D nie należy jej wierzyć wyrobiłam sobie zdanie po dwóch wypowiedziach :D

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Chyba nie polubię tej laski...

użytkownik usunięty
Kate123

http://damonsaviour.tumblr.com/post/36898942091/sexuallytransmittedvampires-comp lexgirl THISS! szczególnie ostatnie zdanie.

użytkownik usunięty
Kate123

http://youtu.be/41Xb3k_pdyI?t=3m23s czy to nie jest piękne?

użytkownik usunięty

najpiękniejsze.

użytkownik usunięty

Dostajemy coraz to piękniejsze kissy. Aż się boję jak moje serce wytrzyma nastepne;P

użytkownik usunięty

a następne będą na pewno :D
w przeciwieństwie do Stelenowych xDDD

ocenił(a) serial na 6

Poranna scena będzie piękna, pełna miłości i romatnyzmu, tak jest zawsze :D będzie paralel do Casketta :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Tez o tym myślałam:D Elena ubierze koszulę Damona i przyniesie mu szklaneczkę krwi:D

ocenił(a) serial na 6

Na zwiastunie widać, że ma koszulę Damona :D OMG moje serce tego nie wytrzyma, ale już widać, że będzie słodko...

użytkownik usunięty
byledopiatku

Widziałam:D Poza tym na tym zwiastunie wygląda, jakby budziła pocałunkami:D

ocenił(a) serial na 6

Moje serce się rozsypie po tej scenie na dobre :D a poza tym znalazłam kolejne potwierdzenie tego, że sire bond to bzdura, Elka mówi do Caro, że ilekroć wyłączała swoje uczucia do Damona, one wracały bardziej zintensyfikowane so to znaczy, że robiła to już wielokrotnie :D :D :D

przepiękne <3

coś czuję, że zajadę tę scenę :D ona jest w każdym calu perfekcyjna. i po całej akcji skończyła się w takim pięknym czułym pocałunku:)

Można to oglądać bez końca :D

<333333

użytkownik usunięty

Nie! Nie! Nie! Znowu sie poryczalam ;/ ;(

użytkownik usunięty

Ale tym razem ze szczęścia - czy to nie cudowne? Dzisiaj słuchałam "Kiss me" w tramwaju i się popłakałam:D na szczęście było już ciemno.

użytkownik usunięty

Cudowne...to chyba najcudowniejsza scena jaka widzialam i ta piosenka <3 Czego chciec wiecej :)

ocenił(a) serial na 7

najprzepiękniejsze ;D

ocenił(a) serial na 9

a jakiego Elka ma banana na twarzy w 5.06 - 5.07 ;)

ocenił(a) serial na 6
Kate123

Z małymi wstawkami :D http://www.youtube.com/watch?v=B3S_iwqVigs

użytkownik usunięty
byledopiatku

Ten filmik idealnie pokazuje epickość Steleny.

ocenił(a) serial na 6

W sensie, że jej nie ma ? :DDDDDDDDDD

użytkownik usunięty
byledopiatku

Jak możesz jej nie dostrzegać? Jestem oburzona.

ocenił(a) serial na 6

Nie dziwię się :D Też bym była, najmocniej przepraszam :D o tej godzinie już nie jestem w stanie dojrzeć epickości stelelny to mi się nie zdarza, przecież oni są tacy słitaśni :D

użytkownik usunięty
byledopiatku

Wybaczam, ale niech mi się to powtórzy jeszcze raz:P

użytkownik usunięty
byledopiatku

ale piękne