Nareszcie się doczekałyśmy :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r442e0qrShc
Więc cieszmy się tym :D
Delena is CANON <3
"For the record, I love Damon/Elena together right now & think the sire bond is interesting & a very cool, fun twist."
- Carina
Tiaaaa, rzeczywiście mam fun jak nie wiem co.
Kate! będzie dobrze. Nigdy tak dobrze nie było. Julie planowała wprowadzenie sire bond od 3x06 - nie po to, żeby ten wątek zje.bać.
Ja jej zaufałam:P Wiesz dlaczego? Bo wszystko co mówiła nam po 3x22, a co uznaliśmy za kłamstwo, okazało się prawdą:P
Jej epickich wywodów było tak mnóstwo, że trudno to spamiętać. Ale mówiła prawdę:P
M.in o pierwszym wampirzym sexie Eleny, i okazalo sie, ze tym pierwszym jest Damon ! omg :p
No i Ianowi też zaczynam wierzyć:D Że też ja nie dostrzegałam jaki miał ubaw mówiąc, że seks będzie ze Sztefynem i że Damon będzie słyszeć jak Stelena uprawia ten seks. A w rzeczywistości to Sztefyn będzie słyszeć Delenę:DDDDDDDDDD
AAaaa rzeczywiscie :D I to on powiedzial ze w 4x04 bedzie tak naprawde jedno wielkie nic.
Sztefyn bedzie slyszec igraszki Deleny, haha:D
Za bardzo nie masz sobie czego wyobrażać, strzeli pewnie jakąś rynnę numer 5 i pójdzie do szpitala stworzyć więcej wampirów.
Carinie wierzyć nie można. To przez nią napalałyśmy się na 3x14, ona robiła nas w konia, że Elena wystąpi w konkursie, to ona kilka dni temu broniła Stefana i wyjechała z tekstem "DAMON KILLED JEREMY" :)
Karolina-Carina to jeden kij :D nie należy jej wierzyć wyrobiłam sobie zdanie po dwóch wypowiedziach :D
http://damonsaviour.tumblr.com/post/36898942091/sexuallytransmittedvampires-comp lexgirl THISS! szczególnie ostatnie zdanie.
Dostajemy coraz to piękniejsze kissy. Aż się boję jak moje serce wytrzyma nastepne;P
Poranna scena będzie piękna, pełna miłości i romatnyzmu, tak jest zawsze :D będzie paralel do Casketta :D
Tez o tym myślałam:D Elena ubierze koszulę Damona i przyniesie mu szklaneczkę krwi:D
Na zwiastunie widać, że ma koszulę Damona :D OMG moje serce tego nie wytrzyma, ale już widać, że będzie słodko...
Moje serce się rozsypie po tej scenie na dobre :D a poza tym znalazłam kolejne potwierdzenie tego, że sire bond to bzdura, Elka mówi do Caro, że ilekroć wyłączała swoje uczucia do Damona, one wracały bardziej zintensyfikowane so to znaczy, że robiła to już wielokrotnie :D :D :D
coś czuję, że zajadę tę scenę :D ona jest w każdym calu perfekcyjna. i po całej akcji skończyła się w takim pięknym czułym pocałunku:)
Ale tym razem ze szczęścia - czy to nie cudowne? Dzisiaj słuchałam "Kiss me" w tramwaju i się popłakałam:D na szczęście było już ciemno.
Cudowne...to chyba najcudowniejsza scena jaka widzialam i ta piosenka <3 Czego chciec wiecej :)
Nie dziwię się :D Też bym była, najmocniej przepraszam :D o tej godzinie już nie jestem w stanie dojrzeć epickości stelelny to mi się nie zdarza, przecież oni są tacy słitaśni :D