Nareszcie się doczekałyśmy :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r442e0qrShc
Więc cieszmy się tym :D
Delena is CANON <3
Jaka hipokrytka, lol:D Dziwi mnie, że po tych wszystkich Klarolinowych scenach w 4x07 będzie nadal miała wąty do Eleny w 4x08:o
I would like to remind her, że żyje tylko dlatego, że Elka nie pozwoliła jej zakołkować, ale okey.. Jakoś za nią nikt nie łazi i nie osądza jej wyborów, tylko biedny Tyler patrzy jak łazi z Klausem, masowym mordercom i się głupio śmieje...
wydaje mi się, że był kiedyś taki spoiler, który mówił, że Klaus i Caroline będą tak blisko jak Damon i Elena
Podoba mi się 4 sezon coraz bardziej.
Zerwanie SE, super wątek Jera, SHANE, Delena-prawie-canon, dex, KATHERINE WRACA W 4x08 :D
Ian już ma doświadczenie:D Poza tym wydaje mi się, że się odrobinkę zapomnieli i nawet nie zwracali uwagi na ekipę:D
jak sam mówił niektórych rzeczy z 3x19 też nie było w scenariuszu ;) już widzę te konwencje z fanami i te ich pytania.
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mea01kve2f1qik2bvo12_r1_250.gif sorry Stefan, ale chyba zapomniałeś, że Elena umarła w 3x22, bo jechała do Ciebie, imbecylu.
Ten tekst, że prawie umarła spełniając życzenia Damona, to ze strony Steffa takie skur wysyństwo, że się w pale nie mieści...
Moje Klarolinowe serce zostało połechtane, Sztefka znowu ktoś przebił, jedynym minusem jest to, że Jer nie trafił ;/
DELENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 <3<3
Poproszę o tytuł ostatniej piosenki i o linka do zwiastuna nowego odcinka :D
kiss me- Ed Sheeran
+ http://vampirediaries.pl/5407-zwiastun-4-08-well-always-have-bourbon-street/
http://media.tumblr.com/tumblr_mebi88y1Uq1qcsh5i.png
Świetnie. Czyli teraz Damon będzie przekonany, że nie może być z Eleną i ona się na to zgodzi, bo zgadza się z tym, w co wierzy Damon?
no tak działa sire bond. Za kilka odcinków Shane im pomoże, albo da wskazówki, jak tą więź ominąć i to pozwoli Elenie na wyznanie Damonowi jej uczuć. Damona stosunek się zmieni, więc jej automatycznie też.
Poza tym, tego chciałyśmy, nie? :D Żeby Damon tak łatwo nie uległ i żeby Elena o niego powalczyła. Na pewno nie będzie tak, że powie "ok, whatever, Damon" i nici z Deleny na kilka odcinków.
Gdzie Twój optymizm? :D
Sire bond po prostu przyśpieszyła to co i tak by się stało.. Elka KOCHA Damona :D
No ale przecież Julie powiedziała, że Elena będzie szczerze wierzyć w prawdziwość jej czuć, Damon zaś będzie chciał.
To kogo mamy słuchać, producentki i scenarzystki serialu, czy irytującej dziennikarki, która wpuściła nas już kilkakrotnie w maliny?
Gubię się już w tym.
tear-of-a-phoenix napisała na tumblrze "#I VOLUNTEER FOR THE CLUB LET'S KILL STEFAN" :P My mamy taki klub :P
Nie, kur.wa, nie wierzę, oglądam sobie scenkę i zjechałam na komentarze, serio nie wierzę.
"wygląda na to że krew damona spełniła rolę pigułki gwałtu;p oto cały romantyzm seksu deleny"
i to dorosły facet pisze.
ha, tam to są dopiero perełki :D
Julie potwierdziła, że więź nie dotyczy miłości i seksu.
A jaki był romantyzm Steleny?
Hey I just met you
And this is crazy
But here's my penis
So have sex with me maybe
<po seksie (do niezbyt romantycznej piosenki "Cut") Elena odnajduje zdjęcie byłej ex Stefana, która wygląda identycznie jak Elena, wsiada w samochód i rozwala się na środku pustej ulicy, Damon ją ratuje>
My za to mieliśmy piękną scenę z pięknym tekstem o miłości i jestem pewna, że dostaniemy cudną porankową scenkę. Fu ck off.
Oj Bluszku, nie zapominaj, że poznali się koło kibla, romantyczna sceneria do czegoś zobowiązuje :P
No tak, zapomniałam:P Szkoda, że nie mieliśmy takiej Stelenowej sceny:
E: Ta łazienka... to mi przypominało...
S: Nasze pierwsze spotkanie koło kibla?
E: Tak. Chciałam dzisiaj do niej wejść z Tobą.
S: <podaje rękę>
Jucha, masz dobry dzień :D
“Kol is going to be reunited with his bat in 4x09, and then he will unite the bat with Klaus’ face after undaggering Rebekah and burning the mansion to the ground.”
—
Julie Plec
No bardzo śmieszne :D W przyszłym odcinku też będzie czy dopiero za dwa tyg,? No cieszę się niezmiernie :) Jeszcze jakby Elajża wrócił to byłoby super :)