Nie wierzę, że jest ktoś kto nie widział tego filmu:P Koniecznie zabierz się za filmy Hughesa :)
Przeczytałam opis na filmzje bie :D Czy nasza mała trzodka będzie zamknięta w jakimś pomieszczeniu :D hmmmm będzie się działo :D w tym odcinku ma być ta ważna rozmowa? Nie oglądałam, a co dobre?
W sensie ta najlepsza w historii TVD?:P W 4x09.
Świetny ;) Tak jak i inne jego filmy. W DC Kevin zrobił odcinek na motywie tego filmu SPOILERSPOILERlaski się nieźle pożarły, jedna powiedziała do drugiej, żeby zajęła się swoim życiem uczuciowym zamiast wtryniać się w cudze związki SPOILERSPOILER i mam nadzieję, że Julie zrobi to samo z Eleną i Caroline:D A że to wampirzyce, to liczę na ostrą akcję;P
To by było coś :DDD I myślę, że końcu dojdzie do srelenowej konwersacji, bo pewnie nie będą mogli się wiecznie unikać... a szkoda :D
A jeszcze załóżmy, że to przez Stefka zginie Carol. Bo przecież Stefo będzie po stronie Klausa i będzie chciał przeszkodzić Tylerowi w jego planie. Może coś podkabluje Klausowi? Będzie się działo.
Też tak myślę, Steff ostatnio znowu wielbi Klausa :D Elka mu wygarnie cos w stylu: Przestań Jełopie szukać dla mnie leku, przestań narażać ludzi, których kocham, masz obsesje i tak do Ciebie nie wrócę, bo It's always gonna be Damon :D
Martwi mnie, że Tyler może zginąć przez to wszystko:(
Czytałyście ten wywiad z Paulem:
“Maybe there’s a way to salvage the relationship and go back to normal,” he said, “but I hope they never go back to the way they were. People change, and I know they’re the romantic love story in the entire series, but I do believe potentially that they can find a different kind of romance that isn’t as naive as it was before. I feel in Season 1, they were really naive lovers who weren’t aware of impending doom of any relationship. Sounds pretty negative, I know.”
Tak,zauważyłam, że często hejtuje poczynania Stefana i chciałby żeby jego postać przeszła na złą stronę mocy :P
Tyler jest raczej bezpieczny w tym odcinku. Podobno ostatnio były kręcone sceny Tyler-Caroline-Klaus.
A "Wolnego Dnia Ferrisa Buellera" też nikt nie kojarzy? Nie wierzę :P Każdy w wieku nastoletnim powinien obejrzeć filmy Hughesa, facet genialnie rozumiał młodzież;)
Kevina to tak :D ja już kurde nie jestem młodzież tylko stare babsko :D Chociaż do tej pory uwielbiam bajki :DDD
Noż w me wiekowe serce... http://i1219.photobucket.com/albums/dd439/taemin-fangirl/random%20korean%20gifs/ 2d8616f4.gif
Co MUSI się wydarzyć w najnowszym odcinku:
1. Elena mówi Damonowi, że go kocha/jest w nim zakochana
2. Elena tłumaczy Damonowi dlaczego po Denver poleciała do Sztefynala
Któraś z tych rzeczy musi się wydarzyć w 4x09, bo jak nie to będę zawiedziona i żaden kiss mi tego nie wynagrodzi:/
Skąd ta pewność?:P Ja zaczynam się obawiać, że znowu będzie jakaś pokrętna gadka o uczuciach, jakby nie mogli wprost i już..
Browar mi nie pomaga na rozpacz niestety:P Tylko jedzenie:D No i może moje tabletki na uspokojenie, ale po nich mi wszystko zwisa i powiewa, a odcinek trzeba przeżyć xD
Ja jak sobie walnę winiaczem, bądź browarkiem to przeżywam trzy razy bardziej :DDD
Ja na nocne oglądanie szykuje sobie winko :D Przeżywanie odcinka jest wtedy dużo bardziej emocjonujące - wzruszam i cieszę się 1000 razy mocniej :D
Przypomniałam sobie tego gifseta i dostałam ataku śmiechu:DD
http://vd-gifs.tumblr.com/post/36366745075
Widzisz, nie potrzebny mi alkohol,wystarczysz Ty :DD