a to sobie zaspoilerowałaś :D musisz koniecznie zobaczyć, mina Wade'a kiedy Zoe mówi "I really like you" bezcenna :) i piękna muzyka w tle :)
Nie wiem co znowu wymyślą, żeby zepsuć ich relacje, ale aktualnie jest cudownie :)
Tak pytam, bo obejrzałam sobie dzisiaj :D i bardzo mi się podobał, mimo wszystko naprawdę lubię Toma Cruisa zwłaszcza jego wcześniejsze filmy, niby mu odbiło, no ale filmy z nim o miłości są super... Zapełniam delenową tęsknotę :D
Zostawmy religijne odmóżdżenie na boku:P Ale na temat aktorstwa się nie wypowiadam, bo mało z nim filmów widziałam.. moim pierwszym skojarzeniem jest Lestat;P
Haha :D ten film był naprawdę zajebisty... Chociaż polecam dwa filmy z nim o miłości są boskie Far and Away, Jerrego oraz jeszcze jeden znakomity klasyk Rain Man :D Tam są emocje takie naprawdę super, chociaż to starsze filmy...
Też go uwielbiam :D Al mmmmm.. ale polecam te filmy są super, w ogóle lubię te starsze filmy o miłości.. a z filmów w miarę młodych to uwielbiam Siedem Dusz...
"But if the part where Elena tells Damon she is in love with him is on the pier, and she is wearing that stupid blanket, and they parallel ‘This is a future memory where you boyfriend tells you he loves you’… it will be very fuc ked up situation! No me gusta. -.-"
jezu, co
“Damon will be tortured to death, but he will get a momment to escape under the sunlight without his ring…” - TV Guide (podobno)
ryczę, normalnie ryczę. Na samą myśl o takiej scenie.
http://media.tumblr.com/tumblr_meily4DqlL1r5lhz2.gif
Czemu oni mu to ciągle robią:((
Popłakałam się, jak zobaczyłam to na tumblrze :( mam już dość tych spekulacji na temat jego śmierci ok :(
Fu ck all of this... To nie może być prawda, jak znowu usłyszę spoiler o smierci Damona, to się załamie na dobre...
nie no, jak będzie miał okazję uciec- nawet bez pierścienia to myślę, że ucieknie, ale scena będzie tak straszna, że na samą myśl o niej mam łzy w oczach.
Nie wiem no... tak naprawdę te spoilery mi się mieszają :( Ale biorąc pod uwagę fragment scenariusza, to myślę, że ten łowca zaatakuje Delenę i porwie Damona. Elena będzie zdeterminowana żeby go odszukać i poprosi Bonnie o pomoc. A potem cudna Delenowa scenka. Wynagrodzą nam odcinek 3x18;)
Elena albo miłość do Eleny go uratuje, jak w 3x22 http://media.tumblr.com/tumblr_mebmi9b9fv1r0qcn6.gif
One się strasznie szybko palą na słońcu.. W ogóle dla mnie nie ma takiej opcji... Damon jest cholernym wampirem i musi żyć wiecznie...
Może Bonnie rzuci jakieś tymczasowe zaklęcie. Elena go uratuje, zobaczycie. Jest teraz wampirem i potrafi skopać tyłki :)
Biedny Damon :( Ci łowcy sa wszyscy porąbani! Jaki nimi zostają to kompletnie im odwala!
Spokojnie na pewno uda mu się uciec! Jednak jeśli ma zginąć to wolę kołek w serce niż powolną śmierć w płomieniach ;(
Nie wiem czy ci to dobrze wytłumaczę... to takie powolne przechodzenie z czarnego tła do sceny.
Dżuli odcięła Australijczyków tak jak fanów z Kanady. Czyli koniec zwiastunów przed premierą:]
Pojawiło się tylko zdjęcie z planu: http://24.media.tumblr.com/75fcee12382742883cb536c3d36c1ab6/tumblr_mexjvyw0JM1rm j03eo1_500.jpg