PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122075
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

jak wyżej :))

Kate123

Jakie to będzie romantyczne, niczym Romeo i Juliet xD

Ja też.

Brooklynne_Accola

No właśnie ten pierścień też mnie zastanawia. Może Damon zginie w finale sezonu, to byłby mocny cliffhanger.

tequila_s

I zrobią to samo co z Eleną w 3x22, cały fandom będzie znać zakończenie na długo przed emisją:D

Brooklynne_Accola

Ta wypowiedź Niny była akurat fałszywa, ktoś to chyba sprostował. Ona często papla głupoty, chociaż tak naprawdę nie wie co się wydarzy..

Tak jak Ian :P
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbfd7gJN0B1qd1kvjo1_r2_250.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mbfd7gJN0B1qd1kvjo2_r2_250.gif

Kate123

Ale Ian mówił to akurat specjalnie :D To nagranie z czasów kręcenia 4x07. Pamiętacie jak gdybałyśmy, że Ian zawsze mówi wszystko na odwrót i pewnie i tak prześpi się z Damonem?:DDD

On zawsze wszystko na odwrót mówi :D DEx to była pewna sprawa :D

Pamiętam jak Ian powiedział, że Damon usłyszy orgazm Steleny i wszyscy zaczęli kląć :D Przecież obsada TVD to trolle, nie wolno niczego co mówią brać na poważnie..pamiętacie jak Nina naopowiadała nieprawdziwych rzeczy o wyborze Eleny w 3x22? Od tamtej pory nie wierzę w ani jedno jej słowo dotyczące serialu.

Buahahahahahaha :DDDDD
Ja tak samo :D Teraz wierzę tylko Julie :DDDD I zdjęciom z planu :P

Kate123

Przecież to było z planu 4x07, więc sobie jaja robili, bo wiedzieli co się wydarzy:D
Ja mówię o takich sytuacjach, w których aktor opowiada co będzie się działo przez następne dziesięć odcinków, chociaż nie dostał jeszcze w łapy scenariusza.

Czy kapanie krwi z nosa Bonnie było wskazówką, że dostanie kiedyś śmiertelnego krwotoku i umrze?

Nie było, ale do póki serial trwa, dopóty jest nadzieja ;p
Nie, no ostatni Bonnie nie drażni mnie już, więc niech żyje sobie dziecina.

minona291

Ja w tym sezonie lubię Bonnie :)

Kate123

No tak samo myślę, już przestała być męcząca ;)

minona291

Bonnie a Matta to uwielbiam wprost :)

tequila_s

Moin Moin Robaczku ;p

minona291

Hallo :* Wreszczei Cię spotykam. Ostatnio się mijałyśmy.
Uczysz się niemca widzę? :D

tequila_s

Miałam mało czasu i w ogóle mam teraz sporo z pracą pisania.
Nie uczę, chociaż może powinnam. To Rafcio tak się ze mną wita i stąd to powitanie ;p

minona291

Kiedy obrona ?
Mówi do Ciebie ''Robaczku" jak pieszczotliwie :D

tequila_s

W czerwcu.
Nie, to było do Ciebie czopku jeden ;p On do mnie mówi inaczej jak już ;)

Widziałam,że oglądasz Chicago Fire i jak serial,serio taki dobry,że tak wysoko oceniłaś?

minona291

To jeszcze czasu masz trochę.Zostaniesz przy zawodzie, czy na nowy przejdziesz?
To jak, zdradzisz? :D

Dla mnie bomba :) I świetna rola Taylora Kinney'a. Bardziej mi się podoba tam niż w TVD. Zresztą a Pamiętnikach miał małą rólkę,a tam główną.Warto popaczeć, jak znajdziesz czas :)
Kiedy Bones zaczynamy? Przypominam, że już styczeń jest jakbyś nie zauważyła :P

tequila_s

Może w obu, a co mi tam ;p Możliwe też, że wyjadę, sama nie wiem.
Nie tak publicznie, zresztą się wstydzę trochę ;p

To może dodam go do listy pilnych seriali, skoro tak polecasz :) Ciekawe będzie też zobaczyć jak tam się nasz wilkołaczek spisuje.
Od lutego pasuje? Muszę skończyć do tego czasu Six Feet Under i wtedy czas na Bones będzie :)

minona291

Okay, niech Ci będzie luty. Ja do tego czasu może zdążę ''Degrassi'' obejrzeć :P
Oglądasz dziś ze mną w nocy? :)

tequila_s

Też mam w planie ten serial, ale dopiero na wakacjach jak będę miała więcej czasu na te 12 sezonów ;p
Nie wiem jeszcze, jak nie będę zbyt zmęczona i nie padnę przed północą, to może tak ;)

minona291

Dobrze jej zrobiło to, że nie ma swoich mocy. Jest taka normalna i jest prawdziwą przyjaciółką Eleny. Nie to co Caro...

Kate123

Właśnie w ostatnich odcinkach widać, kto jest prawdziwą przyjaciółką Eleny i komu chodzi o jej dobro. Caroline paczy tylko na swoje uprzedzenia do Damona i do tego chce Szefowego dobra bardziej niż Eleny. Gdy ta ją prosiła by DEx zachowała w tajemnicy, bo sama chce powiedzieć Rynnie, to ta nie wytrzymała i poleciała z jęzorem do niego :/

minona291

Ej, to nie była antyfanowska uwaga, po prostu śmieszą mnie te teorie dotyczące śmierci Damona.
Bonnie też lubię:)

Wiem przecież :D Pisałaś już kiedyś, że zaczęłaś lubić Bonnie.

Padłam :D

Już wiadomo, dlaczego robili takie cyrki z tego, że w 4x05 Elena i Stefek mieli się ciumkać. Bo to był ich ostatni pocałunek :DDD

Czytałyście, Elena jest prostytutką.
Uwielbiam ten fandom.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_mabqfwLUVu1qavkujo2_r1_250.gif

czytałam, poleciłabym słownik języka polskiego :)
+ standardowe komentarze o tym, że fani Deleny będą hejtować ludzi z odmiennym zdaniem - same old, same old.

Nope, gdzie to jest? Na zakazanej czy u nas na forum?

Jasne,że jest prostytutką, sprzedaje swoje ciało na lewo i prawo, tylko widocznie my fani DE tego nie dostrzegamy :P

Ciekawa jestem co jeszcze wymyślą, coraz lepsze teksty maja, ręce opadają.

JEZUS MARIA ŚWIAT SIĘ KOŃCZY http://www.tv.com/news/a-heartfelt-and-maybe-not-totally-permanent-who-even-know s-life-works-in-mysterious-ways-goodbye-30407/
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE E

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kate123

co prawda ostatnie recapy nie były jakieś rewelacyjne, ale nieeeeeeeeeeeeeeeeee no błagam, tylko nie to!
właśnie czytałam recap 2x12:
http://www.tv.com/news/the-vampire-diaries-worth-the-wait-%0D-25023/
"See what I'm saying? I am crying while I type this. Goodbye, Rose! You got a raw deal, but you're a big reason why Season 2 is so great. I truly hope Lauren Cohan goes on to do other awesome projects."
+ "In the past, such a thing would've bugged me, but after getting caught up on a lot of Season 1, I've come to accept the super-short arcs most of this show's guest stars appear for, and I guess if we're going by Vampire Diaries years, Rose has been on the show for like eight seasons now. I'll say this for Rose (and it's a big compliment to Lauren Cohan), but I liked her immediately and still think she's one of the best characters this show's ever had"
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Załamała mnie ta informacja :(((((((((((((((((

Kate123

o co kaman?

Sathyriasiska

Mistrz sarkastycznych komentarzy dotyczących tvd opuszcza tv.com.
http://www.tv.com/news/the-tv-com-photo-recap-treasury-26826/ tutaj jest lista jego recapów - te z 3 sezonu są świetne. Polecam któryś przejrzeć :D

ok dzięki ;-)

Aleście mnie nastraszyły, o mało co nie upuściłam kanapki na klawiaturę.

:D

Ja na początku pomyślałam, że Damon faktycznie zginie :P

Kate123

pfff :P
Będzie mi brakować komentarzy o beznadziejności Stefa:(

:((( Na szczęście jest jeszcze Galvin

Mi też :( Ech :(

Kate123

Jak przeczytałam nagłówek to się przestraszyłam, że Damon totalnie uwolni Elenę. Dopiero potem się skapnęłam o co chodzi i że to nie spoiler:P

"Sire bond to tylko niewielka przeszkoda na ich DRODZE" - powiedziała Julie :D I ja jej wierzę. Poza tym na tych nowych zdjęciach promocyjnych jak dla mnie uwolnili się od tej więzi. Tylko błagam, żeby ten wątek nie trwał do końca sezonu.

http://i97.photobucket.com/albums/l210/naughty_or_nice192/Gif/tumblr_mciuwrURV21 rsw1yf.gif