Na razie śpiewała jakaś laska z Syberii, beznadziejnie ale pokręciła dupą i była ubrana w futro wilka;P Wojewódzki się posikał, że taka piekna i faceci oczywiście byli na tak:P A Tatiana nie;) No ładna była ale śpiewac nie umie;)
Czesiu jest fantastyczny:D Szkoda, że jest takim hobbitem ale też oglądam dla niego. Mogliby wywalic Tatianę i Wojewódzkiego:D
kochany jest, uwielbiam go :D i rozpływam się, gdy na niego patrzę, no.
Kazadi też nie lubię :P
Wolę Kazadi niż tego Kuźniara, nie wiem kto jego wybrał do prowadzenia takiego programu:D
Sztuczny dramatyzm.
ja tez nie lubie Kazadi, w sumie nie wiem czemu :D
ale nie zgadzam sie co do Wojewodzkiego. Dobra, wiem ze jest chamem, ale bez niego bylaby straszna nuda. Jak odszedl z mam talent to nie dalam rady tego ogladac dalej.
A ja wolę MT bez Wojewódzkiego. Nie trawię go:) od przyszłego tygodnia oglądam The voice of Poland jak będzie o tej samej porze. Wszystko o nim mówi mi jak zachował się po rasistowskiej aferze, nie przeprosił nikogo i wypiął się na Figurskiego:) I poza tym jest chamem:D
No co kto lubi :)
Na Mam talent nie moge patrzec, jedynie Chylinska ratuje ten program, ale Kozyra mnie tak denerowal, ze nie moglam dluzej :D
Ja bede miala dylemat co do The voice of Poland, jakos nie widze tego bez Nergala, no ale zobaczymy :)
jest Marek Piekarczyk \m/, zamiana na plus :D chociaż Nergala mi zabrali dziady :P fajnie, że telewizja wprowadza ludzi z metalu :D najpierw Nergal, potem Titus w Bitwie na głosy teraz Marek :D bosko, jestem na tak xD
Wzięli laskę przebraną za wilka, a jej nie? Chyba sobie żartują:/
Po Janis Joplin już wiem czemu jej nie wybrali:D
Mi się już też nie podoba, zmasakrowała Janis Joplin, nawet nie poznałabym że to jej piosenka. Za to ta od No doubt jest świetna:D
ja tam lubię Wojewódzkiego :D
Tatiana chciała zaszpanować, ale według mnie to jej do dupy to wyszło..
Ja tam Wam powiem, że się cieszę z tym wyłączeniem uczuć :D Po pierwsze dlatego, bo będziemy mieć Elkę z jajami, po drugie coś mi się wydaje, że będziemy mieć też nowe rozkochiwanie Eleny :D Więc Damon musi zabrać swój piękny i kochany tyłeczek w troki, przestać ssię już użalać nad sobą, gadać, że Elka taka zawsze dobra, więc On na nią nie zasługuje i ZNÓW JĄ W SOBIE ROZKOCHAĆ :D Tak jak Elena rozkochała Damona, kiedy On był baaaadaaas :D I czego najbardziej się nie mogę doczekać to tego, że przez to, iż Elena zrobi się zła, zobojętniała itp. to dziewczyna nauczy się jak DOKOPAĆ Katherine :D a co do 4x17 to czuję, że albo właśnie w tym odcinku albo innym dojdzie do konfrontacji dziewczyn, a co na pewno będzie to wydaje mi się, że będzie scena ZAZDROSNEJ ELENY o Damona :D bo tego jeszcze nie było :D był Sztef, teraz kolej na Damona :)
Wyłączenie uczuć nareszcie udowodni, że miłość Eleny do Damona była prawdziwa, bo sire shmire bazuje na uczuciach, więc jak Elena je wyłączyła, to i shit zniknął. Fajnie będzie widzieć Elenę, która na każde polecenie Damona odpowiada "nope" albo "bitch please". Już mamy namiastkę tego w promo, jak się jej każe opanować;P
Nie do końca. Nadal uważam, że to nie rozwiązuje problemu a jedynie go odwleka, ale przynajmniej sire shit się skończy :)
Dokładnie. Załóżmy, że teraz jak Elena wyłączyła człowieczeństwo, to sire shit nie istnieje. Ale co się stanie jak włączy człowieczeństwo? Sire shit znowu się pojawi? Przecież to bez sensu...
Uśmiałabym się jakby SB rzeczywiście było ściemą i zrobili parallela z Eliaszem:
2x19: The curse of the sun and the moon is fake. It doesn't exist.
4x18: The sire bond is fake. It doesn't exist.
ja mam nadzieje, ze Elena bedzie powoli przywracac czlowieczenstwo i powoli godzic sie z tym wszystkim co sie stalo i ostatenie wyjdzie z tego silniejsza;)
I też chciałabym zobaczyć jak Elena przystawia się do jakiegoś faceta w grillu i Damon jest zazdrosny:D
Chyba zobaczymy, Damon był dosyc rozpustny:D Żeby tylko Damon nie zamienił się w Stefana, bo oni mogą przesadzic:/
Nie chcę żeby się posunęli w tej kwestii tak daleko jak z Damonem, ale niech coś małego dadzą;)
NO WŁAŚNIE :D więc czym się dziewczyno tak martwisz? Będzie DOBRZE :D Jak już ma być LOVE w TVD to będzie tylko i wyłącznie DE. A LOVE będzie na 100000000000000000000000000% :D
puk puk::)
W 100% ZGADZAM SIĘ!
Też czekam na silniejszą Elenę która skonfrontuje się ze swoim mrocznym alter ego (!) a także na Damona który znowu musi się postarać aby Elenę pozdobywać rozkochać uwieść i..... odjechać w stronę gorących Karaibów itp itd (choć to ostatnie znając JP nieststy mało prawdopodobne.....) Ale "hope is the only thing we have right now;"P
właśnie wpadłam poczytać co nowego - może jakieś spoiery lub sneak peaki?