PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=502112}

Pamiętniki wampirów

The Vampire Diaries
2009 - 2017
7,7 122 tys. ocen
7,7 10 1 122068
5,5 4 krytyków
Pamiętniki wampirów
powrót do forum serialu Pamiętniki wampirów

Jak wyżej

tequila_s

Oby nie.... Nie chce obrażać fanek Klausa ale dla mnie on nie jest w ogóle sexy. Już ciekawiłe by było gdyby Elena wskoczyła dow yrka najpierw Stefanowi a potem Damowi. Byłaby jazda. Czy to jest Kath czy ELena na tej fotce?
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=357&pid=20234#top_displa y_media
http://galeria.vampirediaries.pl/displayimage.php?album=357&pid=20330#top_displa y_media
Bo kiedyś jakaś laska na twiterze pisała, że widziała jak się za tymi krzaczorami całowali więc jeśli to Elena całuje się z Elijah to mi się to nie podoba ;/

IKnowWhatYouAre

Ja na dzień dzisiejszy nie wyobrażam sobie Klausa w łóżkowej scenie z żadną laską. Już prędzej ze Stefanem skłonna byłabym coś tam sobie wyobrazić :P On jakoś jest aseksualny dla mnie. On jako Klaus, bo Józio jest oczywiście sexi i w ogóle, ale w roli Klausa, tego u niego nie dostrzegam :D

To jest Katherine.

tequila_s

Nie tylko dla Ciebie. Odczuwam to samo.

IKnowWhatYouAre

O masakra, nawet dzisiaj czytałam te teorie, że Elena będzie się z całować z Elijah :D
To jest na pewno Kath :D

lola881

:DDD
To teraz będzie się miotać między tymi braćmi :DD

http://images5.fanpop.com/image/photos/26700000/Klaus-Elena-elena-and-klaus-2677 5202-500-281.gif no co, nie podoba Ci się?:D

Madame_7

omg...

Madame_7

http://media.tumblr.com/13b2cadf8a6a2e266b482368399b47e4/tumblr_inline_mh8sv4afN Z1r5utm0.gif
profanacja pięknej sceny

Madame_7

Obrzydlistwo.

Haha co wy takie poważne :D

IKnowWhatYouAre

Ta bo jeszcze tylko Klaus nie kocha Eleny:P

alien_2

O jeny seks nie zawsze idzie w parze z miłością :D

Madame_7

No dobra ale on nigdy nie wykazywał, że chciałby ją puknąc;P Chociaż teraz kto wie jak Elena zostanie Katherine, może mu się nasuną wspomnienia:D

alien_2

I nie wiemy jaka była Tatia ;D I chyba celibat miał dość długi, wszystko przed nimi :D

Madame_7

Ja właśnie nie rozumiem, koleś ma 1000 lat i trzyma dziewictwo do ślubu?:P Eric z TB aż tak sobie nie żałował;P

alien_2

Zdecydowanie nie. Może z Eleną sobie nie pożałuje. Ta chyba będzie się zachowywać jak jej stwórca. Już leży na szosie, gryzie kogo popadnie i chodzi goła po domu. Kwestia czasu aż zacznie chlać, tańczyć i sypiać z kim popadnie :D Może sb polega na czymś innym :D

Madame_7

Boże, żeby Damon pił i imprezował z nią;( Będzie pewnie tylko za nią łaził i mówił nie rób tego i tego. Będzie dla Eleny jak Stefan był dla niego:/

alien_2

I tyle z tej przeznaczonej dla siebie Delenci :P Nie tak miało to wyglądać

alien_2

Ale z tej zapowiedzi to tak wyglądało jakby jemu sie podobało, że Elena szaleję... Ale z jednej strony Damon jest od jakiegoś czasu pokorny więc pewnie obaj bracia będą za nią latać i ją kontrolowac. Boże, czy ta dziewczyna nie może sie wyszumiec tlyko zawsze musza ja nianczyc jak uposledzona?

IKnowWhatYouAre

Zobaczcie sobie 3x08 i 4x04 ,i przypomnijcie jak Damon zachowuje się w takich sytuacjach, a nie pierdzielcie takie głupoty. Tym razem nie będzie inaczej. Damon wie gdzie jest granica i nie pozwoli jej przekroczyć, tyle.

Gdzie pierdzielimy głupoty niby?

anik756

LOL co ja paczę :D:D:D
Brawa dla Was dziewczyny za wizytę u Hefalumpów....................... :)
Szkoda tylko, że nie umieją docenić szczerego postu pochwalnego w stronę Stefka.
Można się było tego spodziewać, że tak zostaniecie potraktowane :D
Najlepiej dać sonie z nimi spokój, bo i tak nie ma sensu próbować z nimi ''normalnie rozmawiać'' :P

tequila_s

Co?:P To cytat czy Twoje przemyślenia?:D

alien_2

http://media.tumblr.com/7eed3dfbfbc9f6f729dc95040a324ad2/tumblr_inline_mgy7yqtx3 71qm0ygt.gif
może i jedno i drugie :P

tequila_s

Bo nie wiedziałam czy to gdzieś znalazłaś na forum odnośnie naszej wyprawy do drugiego tematu czy to Twoje przemyślenia:D
Ej a co do tego to jest całkiem OK, tam jest tylko jedna sfochowana panienka, która uważa, że Stefanowi należą się przeprosiny z bukietem kwiatów i transparentem Przepraszam bracie, że przespałem się z dziewczyną, która już i tak cię nie kocha. Reszta jest spoko, zobacz jakie miłe wpisy tam zastałam wieczorem:D Cieszę się, że niektóre osoby dostrzegły jaka ładna była ta scena i nie muszą wyciągac a bo delena to albo stelena tamto. Jak widac mili ludzie też tam są:)
I jak możesz na tą całą dramatycznie depresyjną sytuację dawac jeszcze Marka Sloana????!!!

alien_2

Ja nie wrzucam ich do jednego worka, wręcz daleka jestem od tego. Raczej chodziło mi o grono ''stałych bywalców'' , tych co to podczytują nasz temat :P
Ja sama się zachwycam sceną Defana. Piękne to było i to ich zrozumienie się bez słów <3 To było pojednanie bez zbędnych, podniosłych i epickich słów. W obliczu ogromu cierpienia Eleny, bracia dostrzegli jak wielkie mają szczęście, że po tylu latach, wciąż mają siebie nawzajem!! --> szkoda, że nie każdy potrafi to dostrzec i docenić. Ja to sobie cenię właśnie.

Mark, moja nieodżałowana do tej pory postać :(( Mało mi jeszcze po takim odcinku, to muszę się gifami dobić.

anik756

Uwielbiam ten moment. Widać ich miłość. Wreszcie ją przytula jak swoją ukochaną a nie dziewczyne brata http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/574499_531519086898122_131143112_n .jpg

anik756

Tak byłam zachwycona tym odcinkiem, że zapomniałam o "logice" serialowej:P
April dzwoni do Eleny na domowy telefon , pyta się gdzie Jeremy. Elena odpowiada, że nie żyje. Zaraz potem dom staje w płomieniach. Na pewno do tego czasu April nie zdążyła nikogo powiadomić, ani nic. Ich historyjka będzie bardzo wiarygodna.

Dochodzenie też nie wykaże, że ktoś podpalił dom :D Liz wszystko ogarnie xD

ailimenna

Na komisariacie: Wybiliśmy pół Mystic Falls, aby zdobyć mapę prowadzą do lekarstwa na wampiryzm. Trafiliśmy na wyspę, gdzie leku strzegł zasuszony, 2000 -letni wampiro-czarownik, Silas. Nagle zaatakował nas sobowtór Eleny, zabrał cure i nakarmił Silasa Jerem. Przywieźliśmy go do domu i trzymaliśmy przez cały dzień na kanapie. W końcu podpaliliśmy dom. Podajcie do mediów, że dzikie zwierzęta znów zaczynają atakować, bo Elena rozpoczęła od dzisiaj rzeź na mieszkańcach naszego miasteczka. A, Bonnie chce dokonać trzeciej masakry i sprowadzić piekło na ziemię. Możemy już iść, bo zaraz rozpoczną się zawody cheerleaderek?

No nie mogę..... :D hahahaha... Boże, co oni narobili, piekło na ziemi,Jer nie żyje, Elka wyłączyła człowieczeństwo, Bonnie zwariowała i chodzi szukać ofiar na trzecią masakrę,wszystko w imię cure? O.o

byledopiatku

Kocham Cię, wiesz?:D

I hope so :D Ja też Was tu wszystkie kocham, bo właśnie przechodzę załamanie nerwowe, kompletnie nie wiem co będzie, martwię się o Damona, o Elkę i nawet o Stefana O.o nie chcę żeby, któreś z nich umarło, nie chcę, żeby wzięło cure... Chociaż na parę odcinków, mamy spokój z cure. Kath chcę się wykupić, no nie wiem czy Klaus tak jej podaruję... I jak to on, jest nieco tchórzliwy spierdzieli z MF kiedy zacznie się gorąco. Też mi bohater.. Sire bond istnieje, faktycznie Dżuli mówiła, że to nie będzie problem, szkoda tylko , że nie dodała dlaczego to nie będzie problem, wstrętna kłamczucha... Ich plany z reguły są jak plany naszego rządu niby wszystko pięknie ładnie, a kończy się tak jak widzimy.... O.o

byledopiatku

Widziałam TWD. Podobało mi się. Była akcja i bam bam bam :D
Ale gubernator to szmata :/

Madame_7

Cieszę się, moim zdaniem super odcinek, SPOILER Rickowi bije palma, Gubcio to jest menda jakich mało...

byledopiatku

I to jak o.O Ale aktor się kurde popisuje w tym sezonie, pod wrażeniem jestem.

Madame_7

Moim zdaniem TWD w ogóle ma znakomitą, no może znakomitą to nie, ale bardzo dobrą obsadę, Ruck, Shane, Gubcio, ,Merle, Daryl, wszyscy są świetni...

byledopiatku

A ci co są zombie?:D Też dobrzy :D

Madame_7

No jasne :D Świetna charakteryzacja :D W ogóle kocham ten serial, ale on mnie tak stresuję, w każdym odcinku modlę się żeby nikt nie zginął, SPOILER szkoda mi tego więźnia, śmieszny był...

byledopiatku

Właśnie mi też! Wkurzyło mnie to :D

Madame_7

No i gdzie się SPOILER podziewa Tyresse i jego banda? O.o

byledopiatku

Kurde kto to był?:D

Madame_7

Ten czarnoskóry z żonką, co przesiadywali w wiezieniu przez chwilę... SPOILER generlanie ponoć ma dołączyć do grupy Ricka, przyda im się teraz więcej ludzi, jak jest wojna z Gubernatorem...

byledopiatku

Nie ma ich? Od kiedy? Aaaa Rick ich wygonił w ost odcinku?

Madame_7

Yep, jak zaczął widzieć duchy....

byledopiatku

On ma być istotny w tym serialu?o.O

Madame_7

Chcesz mini spoilera z komiksu?

byledopiatku

Nie :) Zero spoilerów

Madame_7

Ale on nie jest jakiś straszliwy serio, coś jak opis odcinka :D

byledopiatku

Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee